Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Subota vs. Nedjelja

Featured Replies

9 minutes ago, robivek said:

Demantirao sam te Hristovim recima,zasto pljujes na naseg Gospoda ???

Isus je jasno porucio da ce biti blagonaklonjen ,da ce imati blazenstvo oni koji drze Bozje zapovesti,evo dokaza:

Otkr.22,12-14:

"...I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po djelima njegovijem.

Ja sam alfa i omega, početak i svršetak, prvi i pošljednji.

Blago onima koji tvore zapovijesti njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad..."

Eto ,dokazano ti je i pobijena si uzduz i popreko i sad ti stoji pitanje koje moras prvo samoj sebi odgovoriti - zasto odbacujes jasne poruke naseg Gospoda ???????

P.S.S dozvoli mi da ti skrenem paznju na cinjenicu da je Otkrivenje zapisano NAKON HRISTOVOG VASKRSENJA,dakle covecanstvo vec uslo u vreme NOVOG ZAVETA !

Rauzmijes li sto Bog Isus Krist radi na Zemlji među ljudima? Došao ih je SPASITi OD SMRTI ISPUNJENJEM ZAKONA ,PLATITI , DRAGOVOLJNO SE PREDAO NA SMRT ZA SVAKOG TKO GA PRIZNA ZA SPASITELJA . I DAJE NOVU ZAPOVIJED ,ZAPOVIJED LJUBAVI ,NEPOSREDNO PRIJE SVOJE ŽRTVE !

" Pošto Juda iziđe iz blagovališta, reče Isus: »Sada je proslavljen Sin Čovječji i Bog se proslavio u njemu! Ako se Bog proslavio u njemu, i njega će Bog proslaviti u sebi, i uskoro će ga proslaviti! Dječice, još sam malo s vama. Zapovijed vam novu dajem: ljubite jedni druge; kao što sam ja ljubio vas, tako i vi ljubite jedni druge. Po ovom će svi znati da ste moji učenici: ako budete imali ljubavi jedni za druge.«

Iv 13,32 -35

Uzalud je gluhome govoriti.

Prioni uho uz Bozju riječ jer je ocito koliko ne znas i koliko sve vadis van konteksta . Cijeli svijet danas zna Isus Krist je Spasitelj, ali ne ,svijet ce po svome . Ne treba svijetini spasitelj ,oni ce po svome.

Tebi treba spasitelj ,ako vjerujse Isusu Kristu dobio si Spasitelja ,pokori mu se i pusti mu da te vodi. Nemoj sam sebe vodit jer se mozes odvesti samo u propast.

28 minutes ago, robivek said:

Demantirao sam te Hristovim recima,zasto pljujes na naseg Gospoda ???

Isus je jasno porucio da ce biti blagonaklonjen ,da ce imati blazenstvo oni koji drze Bozje zapovesti,evo dokaza:

Otkr.22,12-14:

"...I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po djelima njegovijem.

Ja sam alfa i omega, početak i svršetak, prvi i pošljednji.

Blago onima koji tvore zapovijesti njegove, da im bude vlast na drvo života, i da uđu na vrata u grad..."

Eto ,dokazano ti je i pobijena si uzduz i popreko i sad ti stoji pitanje koje moras prvo samoj sebi odgovoriti - zasto odbacujes jasne poruke naseg Gospoda ???????

P.S.S dozvoli mi da ti skrenem paznju na cinjenicu da je Otkrivenje zapisano NAKON HRISTOVOG VASKRSENJA,dakle covecanstvo vec uslo u vreme NOVOG ZAVETA !

Nista ti nisi demantirao jer ti nemas pojma cijelokupni kontekst Spasenja. On je Isus Krist. Nema ja cu nego Isus Krist ti mozes jedino povjetovati ,ako ti je dano.

21 hours ago, robivek said:

Spasao me Hristos dok sam ja samo prihvatio to spasenje vjerom,jel primecujes razliku ?

Vjera sa druge strane podrazumeva konkretnu akciju - drzanje Bozjih zapovesti i to ne kazem ja vec kazu Hristos i apostoli,citate sam vec dao.

Vjera podrazumjeva ljubav . Ne drzanje Bozjih zapovijedi. Bozje zapovijesti ti ne mozes odrzati . Ne možeš Subotu obdrzat ,pises bljuvotine ljudima umjesto da odmoris od takvih djela. ,a kazes da drzis subotu. Ti nisi u istini čovjece ,zbroji se. Krist je došao jer čovjek ne moze sam sebe spasiti . Ti mu DRZANEM hoces reci ISUSE TI POLA A DRUGU POLOVICU CU JA POGURATI. Nisi OSVJESTIO (priznao )KRISTOVO DJELO ZA TEBE. TO JE NEVJERA.

1. Korinćanima 13,13 A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav - to troje - ali najveća je među njima ljubav.

• Odgovora 346
  • Pregleda 3,4k
  • Tema napravljena
  • Zadnji odgovor

Najbolji posteri u ovoj temi

Najpopularniji postovi

• Subota nije vrijedila od Adama. Subota je kao zapovijest data Izrailjcima na Sinaju poslije izlaska iz Egipta: "I sišao si na goru Sinajsku i govorio s njima s neba, i dao im sudove prave i zakone ist

• A zašto se taj izraz ne bi mogao sagledati u okviru hrišćanske terminologije koja je tada bila prisutna? Čemu odmah pozivanje na Stari zavjet? Vi imate pogrešnu perspektivu da Bibliju, a samim tim i i

• Vidimo da su znali značaj IMENA Božijeg. Da, vidimo po tome što su imali odnose samo sa ljudskim ženama. Bukvalno je moguće jer je subota obznanjena na Sinaju, a ne ranije. Sveto Pismo je tu prilič

Posted Images

59 minutes ago, robivek said:

Gde to pise,zasto izmisljas / tumacis ?

Ma nemoj,a posto tada nije pomenuo kradju i zabranu sluzenja ikonama / kipovima - to se moglo,jel tako ??????? 😁

A kad je Bog posvetio i blagoslovio JEDINO sedmi dan u sedmici sta je to znacilo ???

Za koga je TAJ I SAMO TAJ DA bio posvecen,za sta konkretno i od cega su trebali dolaziti blagoslovi i kome konkretno ?

Jel mozda majmunima,krokodilima,andjelima,jel mozda samom Bogu pa da u buducen On praktikuje namenu za koju je dan bio posvecen i samome sebi isporucivati blagoslove ????? 😄

Tako je,tim recima tonigde ne pise !!!

E sad dali smo izmesali videcemo nakon tvog odgovora:

ZA KOGA JE I ZA STA KONKRETNO BOG POSVETIO I BLAGOSLOVIO SEDMI DAN PRI STVARANJU ,jer vidimo da je upravo TOM AKTIVNOSCU zavrsen izvestaj o stvaranju ????????

A ko te pitao za vreme NAKON PADA , jel citas bre tiu sta te pitam ili si u shoku od nezgodnih pitanja i cinejnica pa ti prstici kuckaju,onako papsko-refleksno ?

Krscanin treba ljubiti DJELO ISUSA KRISTA i jedino sto može je reći HVALA TI BOŽE SPASITELJU I STVORITELJU MOJ ,BLAGOSLIVLJAM TE I SLAVIM TVOJE SVETO IME ZAUVIJEK . JA SAM BEZ TEBE KAO LIST NA VJETRU ,HVALA TI . HVALA TI NA PREDIVNOM DJELU KOJE SI UCINIO ZA MENE ,JA TE LJUBIM ,VOLIM I SLAVIM I TRAZIM TE I GLEDAM U TEBE SVAKOG DANA I SVAKOG TRENUTKA JER ZNAM DA SI SAMNOM JER TO SI TI MENI OBEĆAO BEZ DA ISTA TRAZIŠ OD MENE .

19 minutes ago, Magdalena said:

...Nista ti nisi demantirao jer ti nemas pojma cijelokupni kontekst Spasenja. ...

Ljudi koji nas citaju jasno vide dali sam te demantirao ili nisam...

...nazalost cini se da ti vise nisi u stanju da primetis sta ti se desilo i s kojim argumentima stoga nasa dalja rasprava postaje bezpredmetna,uzaludna...

Procitaj jos jednom sta si tvrdila i sta sam ti na to odgovorio i argumentirao HRISTOVIM RECIMA i ako i dalje ne vidis realnost onda je to to,ne mogu ti pomoci jer ti sebi ne dozvoljavas nikakvu pomoc !!!

Edited by robivek

23 minutes ago, robivek said:

Ljudi koji nas citaju jasno vide dali sam te demantirao ili nisam...

...nazalost cini se da ti vise nisi u stanju da primetis sta ti se desilo i s kojim argumentima stoga nasa dalja rasprava postaje bezpredmetna,uzaludna...

Procitaj jos jednom sta si tvrdila i sta sam ti na to odgovorio i argumentirao HRISTOVIM RECIMA i ako i dalje ne vidis realnost onda je to to,ne mogu ti pomoci jer ti sebi ne dozvoljavas nikakvu pomoc !!!

Ma koga briga sta ljudi misle . Vazno je pisati Istinu ,ne biti u laži. Marko 10,45 Jer ni Sin Čovječji nije došao da bude služen, nego da služi i život svoj dade kao otkupninu za mnoge.

" Tko vjeruje u mene nece umrijeti nikada" ovo je Isus Krist rekao i to je glavna poruka Evanđelja. Tko propovijeda drugo Evanđelje neka je proklet: Galaćanima 1,8 Ali ako i mi, ili anđeo s neba navijesti vam evanđelje drukčije, nego što vam navijestismo, neka bude proklet!

Galaćanima 1,9 Kao što prije rekosmo, i sad opet velim: "Ako vam tko navijesti evanđelje drukčije, nego što primiste, neka bude proklet!

Edited by Magdalena

38 minutes ago, robivek said:

Procitaj jos jednom sta si tvrdila i sta sam ti na to odgovorio i argumentirao HRISTOVIM RECIMA i ako i dalje ne vidis realnost onda je to to,ne mogu ti pomoci jer ti sebi ne dozvoljavas nikakvu pomoc !!

300 komrntara si isposao samo da pobijes Krista. Evanđelje Spasenja.

Efežanima 1,13 U njemu ste i vi, pošto ste čuli Riječ istine - evanđelje spasenja svoga - u njemu ste, prigrlivši vjeru, opečaćeni Duhom obećanim, Svetim

Efežanima 1,14 koji je zalog naše baštine: otkupljenja, posvojenja - na hvalu Slave njegove.

Efežanima 1,15 Zato i ja, otkad sam čuo za vašu vjeru u Gospodinu Isusu i za ljubav prema svima svetima,

Efežanima 1,16 ne prestajem zahvaljivati za vas i sjećati vas se u svojim molitvama:

Efežanima 1,17 Bog Gospodina našega Isusa Krista, Otac Slave, dao vam Duha mudrosti i objave kojom ćete ga spoznati;

Efežanima 1,18 prosvijetlio vam oči srca da upoznate koje li nade u pozivu njegovu, koje li bogate slave u baštini njegovoj među svetima

Efežanima 1,19 i koje li prekomjerne veličine u moći njegovoj prema nama koji vjerujemo: ona je primjerena djelotvornosti sile i snage njegove

Efežanima 1,20 koju na djelu pokaza u Kristu, kad ga uskrisi od mrtvih i posjede sebi zdesna na nebesima

Efežanima 1,21 iznad svakog Vrhovništva i Vlasti i Moći i Gospodstva i svakog imena imenovana ne samo na ovom svijetu nego i u budućemu.

Efežanima 1,22 Sve mu podloži pod noge, a njega postavi - nad svime - Glavom Crkvi,

Efežanima 1,23 koja je Tijelo njegovo, punina Onoga koji sve u svima ispunja.

Jesi li SPAŠEN?

Edited by Magdalena

3 hours ago, robivek said:

Gde to pise,zasto izmisljas / tumacis ?

Čuj gdje piše da Sotona ne poštuje Boga. Jesi siguran da čitaš istu Bibliju? Mada, ako čitaš neku drugu, to bi objasnilo mnoge stvari.

Za koga je TAJ I SAMO TAJ DA bio posvecen,za sta konkretno i od cega su trebali dolaziti blagoslovi i kome konkretno ?

Jel mozda majmunima,krokodilima,andjelima,jel mozda samom Bogu pa da u buducen On praktikuje namenu za koju je dan bio posvecen i samome sebi isporucivati blagoslove ????? 😄

Tako je,tim recima tonigde ne pise !!!

E sad dali smo izmesali videcemo nakon tvog odgovora:

ZA KOGA JE I ZA STA KONKRETNO BOG POSVETIO I BLAGOSLOVIO SEDMI DAN PRI STVARANJU ,jer vidimo da je upravo TOM AKTIVNOSCU zavrsen izvestaj o stvaranju ????????

Konkretno je subota data kao zapovijest jevrejskom narodu kao znak saveza između Boga i tog naroda. Sveto Pismo je tu jasno.

A ko te pitao za vreme NAKON PADA , jel citas bre tiu sta te pitam ili si u shoku od nezgodnih pitanja i cinejnica pa ti prstici kuckaju,onako papsko-refleksno ?

Ni rimokatolici nisu toliko opsjednuti papom.

Edited by Maki

Искони бѣ слово, и слово бѣ у бога, и богъ бѣ слово

1 hour ago, Magdalena said:

Ma koga briga sta ljudi misle .

Videli smo da te nije briga SA BOG MISLI a sad si otkacila i ljude...jesi li sigurna da imas pojma sta uopste ovde mi pricamo ili te ponela zelja za teolosku raspravu za koju ocito nisi spremna ?

Vazno je pisati Istinu ,ne biti u laži. Marko 10,45 Jer ni Sin Čovječji nije došao da bude služen, nego da služi i život svoj dade kao otkupninu za mnoge.

Taaaaaaaaaaaaaako je,AMIN !!!

Dakle kljucno je pisati istinu i toiskljucivo onu koju vidimo u Svetom Pismu a ne 'istinu'na koju vas papa naucio..to nije istina vec su to klasicne lazi s kojima vas je zaveo,zatvorio vam oci da ne citate Pismo i ne verujete Hristu vec njemu...UZAS !

23 minutes ago, robivek said:

Videli smo da te nije briga SA BOG MISLI a sad si otkacila i ljude...jesi li sigurna da imas pojma sta uopste ovde mi pricamo ili te ponela zelja za teolosku raspravu za koju ocito nisi spremna ?

Taaaaaaaaaaaaaako je,AMIN !!!

Dakle kljucno je pisati istinu i toiskljucivo onu koju vidimo u Svetom Pismu a ne 'istinu'na koju vas papa naucio..to nije istina vec su to klasicne lazi s kojima vas je zaveo,zatvorio vam oci da ne citate Pismo i ne verujete Hristu vec njemu...UZAS !

Vjerujes li da si spasen?

54 minutes ago, Magdalena said:

Vjerujes li da si spasen?

Verujem da je Hristos umro i za moje licno spasenje omogucivsi mi sansu za vecni zivot.

Za mene je to kljucno i sad je na meni da opravdam to poverenje i mogucnost - trebam vjerom u Hrista drzati sve Njegove zapovesti stoga se molim Bogu da mi da snage da to postignem...nije lako,borba je svakog dana ali kad god padnem ( i ovo nije retkost) znam da sam dole i da trebam ustati vjerom u Boga da ce me "drzati za ruku'vodeci me kroz zivot !!!

Ovo je generalno vjera svih hriscana.

Edited by robivek

2 hours ago, Maki said:

Čuj gdje piše da Sotona ne poštuje Boga. Jesi siguran da čitaš istu Bibliju? Mada, ako čitaš neku drugu, to bi objasnilo mnoge stvari.

Heeej,ti si mi prvi postavio takvu kategoriju pitanja i ja se eto 'popeo na tvoj autobus",sto se sad pravis "iznenadjen i uvrejdjen" ?!

2 hours ago, Maki said:

Konkretno je subota data kao zapovijest jevrejskom narodu kao znak saveza između Boga i tog naroda. Sveto Pismo je tu jasno.

To ocito jasno papi i njegovim pristalicama dok hriscani cvrsto veruju ono sto pise u Bibliji - da je Bog pocinuo u sedmom danu nakon stvaranja i da je nakon toga BLAGOSLOVIO I POSVETI sedmi dan i da je S TIM ZAVRSENO STVARANJE NEBA I ZIVOTA NA ZENMLJU !!!

2 hours ago, Maki said:

Ni rimokatolici nisu toliko opsjednuti papom.

...jesu jesu ali mnoooogo vise...nazalost neku su takodje opsednuti ali nisu svesni jer misle da drze njihovu nauku a to zapravo nije slucaj jer je papska.

Postoji istorija van adventističkih publikacija. To što je adventizam nastao u Americi u 19. vijeku kada je bilo popularno za sve kriviti pape, ne znači da je svaka doktrina sa kojom se adventizam ne slaže potekla od papa.

Искони бѣ слово, и слово бѣ у бога, и богъ бѣ слово

1 hour ago, robivek said:

Verujem da je Hristos umro i za moje licno spasenje omogucivsi mi sansu za vecni zivot.

Za mene je to kljucno i sad je na meni da opravdam to poverenje i mogucnost - trebam vjerom u Hrista drzati sve Njegove zapovesti stoga se molim Bogu da mi da snage da to postignem...nije lako,borba je svakog dana ali kad god padnem ( i ovo nije retkost) znam da sam dole i da trebam ustati vjerom u Boga da ce me "drzati za ruku'vodeci me kroz zivot !!!

Omogucio je Život Vječni samo onome tko vjeruje da je Krist to za njega učinio Samo onima koji to vjeruju. Isus Krist je umro za sve koji to prihvate. Oni koji se hoće spasiti svojim djelima ,propast ide. Bog ti je dao dar koji ti odbijaš kao da kažeš ,ne treba mi jer to ,mogu sam. A neznas da se varaš. Pa tko te laži plasira i tko izvrce istinu ,ako ne otac laži,đavao? On je taj koji je Bogu rekao "ja cu" ,ne trebas mi ti, jer nije zavolio Boga negi ga mrzi.

Edited by Magdalena

2 hours ago, robivek said:

A tko ti daje vjeru i povjerenje u Krista?

2 hours ago, robivek said:

ali kad god padnem

Past ces sigurno . Zato je Krist morao umrijeti jer ces sigurno pasti. I onda ces svaki dan dolazit pred Krista ,moliti ,oprosti mi ,a sta ,ako te Bog pozove prije nego kazes oprosti mi za grijeh koji si poslijednji učinio. Recimo imas udes sa autom u kojem si ti svojom krivocom ubio nekoga ,a ti si isto mrtav? Sta u tom slucaju. Pazi jedan grijeh je smrtna kazna.

5 hours ago, Magdalena said:

Past ces sigurno . Zato je Krist morao umrijeti jer ces sigurno pasti. I onda ces svaki dan dolazit pred Krista ,moliti ,oprosti mi ,a sta ,ako te Bog pozove prije nego kazes oprosti mi za grijeh koji si poslijednji učinio. Recimo imas udes sa autom u kojem si ti svojom krivocom ubio nekoga ,a ti si isto mrtav? Sta u tom slucaju. Pazi jedan grijeh je smrtna kazna.

Bog ocenjuje coveka sve dok je ziv,u punoj formi a ne samo u trenutku smrti...

Vise ih je faktora koji odlucuju ali ipak,kljucno je verovati Hrista i imati zelju da uz Njegovu pomoc drzimo Njegove zapovesti !

Ovo je centralna poruka Svetog Pisma koja generalno daje blagoslove i blazenstva za svakog koji se toga drzi.

Dao sam ti Hristove reci koje to jasno i nedvosmisljeno potvrdjuju stoga se mani praznog filozofiranja vec pokusaj promeniti svoja verska ubedjenja i konacno pokusaj i prihvati Hrista potpuno,onako kako On to zaista trazi.

8 hours ago, robivek said:

Bog ocenjuje coveka sve dok je ziv,u punoj formi a ne samo u trenutku smrti...

Čovjek u punoj formi ima barem jedan grijeh . Nije bezgrešan . PO KRISTU POSTAJEMO BEZGREŠNI. ON KOJI JE BEZ GRIJEHA ,JANJE BEZ MANE PREDAO SE NA ŽRTVU OKAJNICU. I BOG OTAC GA JE USKRNUO. TAKO I TEBE S NJIM ,AKO VJERUJEŠ DA JE TO KRIST UČINIO. "VJERA TE TVOJA SPASILA" VJEROM SVOJOM POTVRĐUJEŠ KRISTOVO SVETO MILOSNO DJELO. Ne mozes se spasiti drzanjem subote to je ritual , nego vjerom u Krista .Onog Krista iz Svetog Pisma. Zato citaj riječ Bozju jer to ti je duhovna hrana i pice ..Kad povjerujes da te je Krist Isus spasio mjenjas se u potpunosti ,ne svojom,snagom nego snagom Duha Svetoga jer samo te On moze voditi ispravnim putem. Moras biti rođen ponovno.

Na temu subote ja sam zavrsila.

8 hours ago, robivek said:

Vise ih je faktora koji odlucuju ali ipak,kljucno je verovati Hrista i imati zelju da uz Njegovu pomoc drzimo Njegove zapovesti !

Neka vam je stoga znano, ljudi i braćo, da vam se po tome čovjeku [Kristu] propovijeda oproštenje grijehâ; i po njemu se svi koji vjeruju opravdavaju od svega od čega se niste mogli opravdati po Mojsijevu zakonu. /Djela 13,38-39

Prekinuli ste s Kristom koji god od vas se Zakonom opravdavate, od milosti ste otpali. /Galaćanima 5,4

Dakle, subota je ispunjena u Isusu Kristu. Isto kao i svi blagdani i mlađaci koje je Bog zapovjedio Izraelu da ih obilježava. Izađite iz Zakona u Kristovu milost; iz ropstva religije u Duh slobode; iz legalizma u ljubav Božju.

Ali sada se izvan Zakona očitovala pravednost Božja, posvjedočena Zakonom i Prorocima, i to pravednost Božja po vjeri Isusa Krista prema svima i na svima koji vjeruju; jer nema razlike: jer svi su sagriješili i lišeni su Božje slave, a opravdani su besplatno njegovom milošću, putem otkupljenja koje je u Kristu Isusu. /Rimljanima 3,21-24

14 hours ago, Magdalena said:

Neka vam je stoga znano, ljudi i braćo, da vam se po tome čovjeku [Kristu] propovijeda oproštenje grijehâ; i po njemu se svi koji vjeruju opravdavaju od svega od čega se niste mogli opravdati po Mojsijevu zakonu. /Djela 13,38-39

Tako je,oprastaju se gresi svakome ko se bude pokajao za ono sto je gresio uz odlucnost da vise da ne gresi a ne gresiti automatski znaci drzati Bozje zapovesti...a i da sagresi ,apostol kaze da imamo zastupnika kod Oca,evo ti dokaza:

1 Jov.2,1-5:

" Dječice moja! ovo vam pišem da ne griješite; i ako ko sagriješi, imamo zastupnika kod oca, Isusa Hrista pravednika,

I on očišća grijehe naše, i ne samo naše nego i svega svijeta.

I po tom razumijemo da ga poznasmo, ako zapovijesti njegove držimo.

Koji govori: poznajem ga, a zapovijesti njegovijeh ne drži, laža je, i u njemu istine nema;

A koji drži riječ njegovu, u njemu je zaista ljubav Božija savršena; po tom poznajemo da smo u njemu..."

Dali si laza ???

Dali hoces upoznati Hrista ???

Ako ne zelis biti laza i ukoliko zaista hoces apostol porucuje da trebas drzati zapovijesti Njegove !!!

6 hours ago, robivek said:

i ako ko sagriješi, imamo zastupnika kod oca, Isusa Hrista pravednika,

Koji nas opravdava. Bi li bila ljubav u odnosu s Bogom stalno ponavljati grijeh? Onda to nije ljubav. Duh Sveti u nama jača nas i štiti da ne padamo nego preobrazava naše srce da budemo pravedni. Ne živim vise ja nego Krist u meni. Bez Krista ne možemo ništa. To pouzdanje i poniznost je vjera koja preobražava i čini i ono sto mislis da nije moguce

Vjera te tvoja spasila.

7 hours ago, robivek said:

Tako je,oprastaju se gresi svakome ko se bude pokajao za ono sto je gresio

I jednom kad si primio oproštenje ,oprošteno ti je po Isusu Kristu. Djelo Isusa Krista nas opravda jednom za svagda.

I jednom kad si primio oproštenje ,oprošteno ti je po Isusu Kristu. Djelo Isusa Krista nas opravda jednom za svagda.

Zar to znaci da mozes slobodno gresiti nakon toga ?

Jel citas bre ti makve sam ti citate dao kije vam kataklizmicki ruse papsku teologiju o slobodnom grehu ???

Zasto ignorises jasne Hristove poruke ?

Zasto ignorises jasne poruke apostla ???

Pobegla si od te citate kso...kao...ma pobegla si bre kao papa od Biblije !!! 😁

10 hours ago, robivek said:

Jel citas bre ti makve sam ti citate dao kije vam kataklizmicki ruse papsku teologiju o slobodnom grehu ???

Zasto ignorises jasne Hristove poruke ?

Zasto ignorises jasne poruke apostla ???

Pobegla si od te citate kso...kao...ma pobegla si bre kao papa od Biblije !!! 😁

Ma ti ne shvacas najvaznije. Krist te mjenja. Kad povjeruješ iz Savla postajes Pavao ,učenik pogana . Nije to tvoje djelo ni trud. Božje je to djelo. Pavao nije mogao otpasti ni da je htio,kao ni jedan drugi kršćanin. A ti trubi do svršetka i reci Isusu da si mu ti pomogao te spasi.

6 minutes ago, Magdalena said:

Onaj tko je Kristov je svet.

36 minutes ago, Magdalena said:

Ma ti ne shvacas najvaznije.

Sta je sad bitno sta ja shvacam ili ne shvacam,govorio sam o tebi i tvojoj reakciji na Hristove jasne poruke...nestala si,pricala bi o svemu i svacemu samo ne o tome sto je Hristos jasno rekao i apostoli precizno potvrdili - ko ljubi Hrista taj drzi Njegove zapovesti ili ko tvrdi da Ga ljubi i ne drzi Njegove zapovesti taj je laza !!!

Nazalost cinise da si se ti prepoznala u ovoj drugoj kategoriji pa ti sad nelagodno,ne znas sta ces i kako ces dalje.

16 hours ago, robivek said:

Sta je sad bitno sta ja shvacam ili ne shvacam,govorio sam o tebi i tvojoj reakciji na Hristove jasne poruke...nestala si,pricala bi o svemu i svacemu samo ne o tome sto je Hristos jasno rekao i apostoli precizno potvrdili - ko ljubi Hrista taj drzi Njegove zapovesti ili ko tvrdi da Ga ljubi i ne drzi Njegove zapovesti taj je laza !!!

Nazalost cinise da si se ti prepoznala u ovoj drugoj kategoriji pa ti sad nelagodno,ne znas sta ces i kako ces dalje.

Duh je taj koji te vodi ,podučava i jača.

Ivan 3,1 Bijaše među farizejima čovjek imenom Nikodem, ugledan Židov.

Ivan 3,2 On dođe Isusu obnoć i reče mu: "Rabbi, znamo da si od Boga došao kao učitelj jer nitko ne može činiti znamenja kakva ti činiš ako Bog nije s njime.

Ivan 3,3 Odgovori mu Isus: "Zaista, zaista, kažem ti: tko se ne rodi nanovo, odozgor, ne može vidjeti kraljevstva Božjega!

Ivan 3,4 Kaže mu Nikodem: "Kako se čovjek može roditi kad je star? Zar može po drugi put ući u utrobu majke svoje i roditi se?

Ivan 3,5 Odgovori Isus: "Zaista, zaista, kažem ti: ako se tko ne rodi iz vode i Duha, ne može ući u kraljevstvo Božje.

Ivan 3,6 Što je od tijela rođeno, tijelo je; i što je od Duha rođeno, duh je.

Ivan 3,7 Ne čudi se što ti rekoh: `Treba da se rodite nanovo, odozgor.`Ivan 3,14 I kao što je Mojsije podigao zmiju u pustinji tako ima biti podignut Sin Čovječji

Ivan 3,15 da svaki koji vjeruje u njemu ima život vječni.

Jeli ista sto sam napisala nije u skladu sa ovim? Spasenje se dobiva vjerom ,a vjerom se dobiva i Duh Sveti . Sad ti vidi vjerujes li u ovog Isusa Krista?

Gost
Odgovori na temu

Nedavno pregledavanje 0

• No registered users viewing this page.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Pretraživanje

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.