Thursday at 15:345 days Pre 5 godina sam uzeo pc 350 evra ali je za te pare ne vredi toliko. Ta idluka me izjeda i osecam se nasmernano i jako me sramota. Ne mogu da se povratim na pravi put. Bruka je velika inače imam 23 godina i kasno je za sve Edited Thursday at 15:365 days by Lazar Mikic
Sunday at 18:402 days On 07. 05. 2026. at 17:34, Lazar Mikic said:Pre 5 godina sam uzeo pc 350 evra ali je za te pare ne vredi toliko. Ta idluka me izjeda i osecam se nasmernano i jako me sramota. Ne mogu da se povratim na pravi put. Bruka je velika inače imam 23 godina i kasno je za sveNišta nikome jos nije kasno ,Isus Krist je umro i za tvoj grijeh. Ti si spašen ,ako vjeruješ da je Isus Krist umro za tvoje grijehe i da je jedino Krist i Njegova žrtva na križu tvoja ulaznica za Kraljevstvo Božje. Ja idem u Raj zato sto je Isus Krist umro za mene i platio za moje grijehe ,a ne zato sto sam ja bez grijeha jer nisam. Pokaj se i oprostiti ce ti naš Gospodin Isus Krist.
15 hours ago15 hr Spirit Junkie On 07. 05. 2026. at 17:34, Lazar Mikic said:Pre 5 godina sam uzeo pc 350 evra ali je za te pare ne vredi toliko. Ta idluka me izjeda i osecam se nasmernano i jako me sramota. Ne mogu da se povratim na pravi put. Bruka je velika inače imam 23 godina i kasno je za sveBrate, prošlo je 5 godina. I ja sam ond nekog preprodavca odjeće i obuće isto kupio neke stvari i onda se upitao, da li to stvarno košta toliko. Mučilo je me to par puta, ali to nisu bili neki dugi procesi, ono da sam depresivan. Čovjek se mora pomiriti sa tim i živjeti dalje, bit će bolje. Uvijek treba razmisliti prije nego što čovjek nešto kupi, pitati naše bližnje, gledati na google, pa upitati i AI valjda i oni nešto mogu reći. Pusti to brate, vjeruj Boga i njegovog Sina to je najvažnije, a ove zemaljske stvari, PC su prolazne. Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
1 hour ago1 hr Sve sto covjek izgubi doci ce kad tad u drugoj formi. http://kuran.co.bahttps://bostan11.blogspot.com/Kompozicije
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje