Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sekta ili ne

Featured Replies

Kad netko na fin način prijeti*

Ostavi li tko ovo evanđelje, napusti li tko ovo što ja podučavam, napusti li nas - DOGAĐAJU IM SE TEŠKA ZLA - SVI KOJI DU NAPUSTILI JER DRUGAČIJE RAZUMIJU DOVODILE IM SE GADNE BOLESTI I NJIHOBOJ OBITELJI.

PODUČAVANJE VJERNIKA DA TREBA BIT NA DISTANCI MEĐUSOBNO I NE POMAGATI ILI XAPOŠLJSVATI JEDNI DRUGT NIT NJIHOBU DJECU, NIT DOMA SE DRUŽIT - RAZDJELNI ANJE ITD.

DA UPUTSTVA NE ZNAČI ZAPOVJEDI,. DA JE TO POTPINO NEŠTO DRUGO, A NIJE.

S OBZIROM DA SE SVIMA KOJI NAPUSTILI NN* OSOBU I ZAJEDNICU STVARNO DE DOGODILE STRAŠNOM RUŽNE STVARI - I FA BOG I KAŽNJAVA TAKVE.

MISLITE LI DA JE SVIMA SLUČAJNOST ILI UPLETENI SAM SOTONA U TO I DA NEKO ČARANJE?

Bog ne kažnjava nikog, poštuje slobodu izbora.
Ako se netko otvori đavolskim silama, bio on u crkvi ili izašao iz nje, totalno svejedno...
Što se tiče "finog načina" da se prijeti, to je samo potreba za kontrolom masa... kontrola kroz strah... što je suprotno onoj da savršena ljubav izgoni svaki strah.

• καιnos changed the title to Sekta ili ne
  • Autor
On 23. 01. 2026. at 13:06, Obični prdac said:

Ako se netko otvori đavolskim silama, bio on u crkvi ili izašao iz nje, totalno svejedno...
Što se tiče "finog načina" da se prijeti, to je samo potreba za kontrolom masa... kontrola kroz strah... što je suprotno onoj da savršena ljubav izgoni svaki strah.

On 23. 01. 2026. at 13:06, Obični prdac said:

Čujem da ima puno ljudi koji sad žive u strahu jer su upoznali one koji su otišli i stvarno su u teškim situacijama.

Može li to stvarno bit neka crna magija i može li djelovati na vjernike? Možel bit da svi slučajno nastradaju? @ ( moždani, izbačen iz kuće, hipertenzija, bračni partner i djeca im se razbole, duševnoj se razbole, završe na medikamrntima za psihu ... )

Ne vjerujem baš u crnu magiju, ne na način da mislim kako tog nema i danas... već, da se različite okolnosti puno bolje mogu objasniti na druge načine.

• Autor
3 hours ago, Obični prdac said:

Ne vjerujem baš u crnu magiju, ne na način da mislim kako tog nema i danas... već, da se različite okolnosti puno bolje mogu objasniti na druge načine.

Mogu biti godine i genetsko nasljeđe.

Objasni mi, ak ti se da.

Gost
Odgovori na temu

Nedavno pregledavanje 0

• No registered users viewing this page.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Pretraživanje

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.