December 7, 2025Dec 7 Spirit Junkie Primjetio sam da svi forumaši učestvuju na dogmatskim temama, subota vs. nedjelja, pakao, besmrtnost duše, trojstvo, obožavanje svetaca, prava crkva, čista hrana, gospodnja večera itd, a skoro niko ne piše na forumima "Kršćanska duhovnost", Molitva & Slavljenje", Svjedočanstva Zdravlje & Fitness....znači većina smo ljudi bez svjedočanstava, iskustava u kršćanskom životu, molitvenog života. Moje pitanje, zašto samo pišete na dogmatskim temama i koljete se sa neistomišjenicima? Što vas privlači tim temama, a ne teme o praktičnoj pobožnosti? Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
January 6Jan 6 Autor Spirit Junkie Niko ne odgovara?! Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
January 6Jan 6 38 minutes ago, καιnos said:Niko ne odgovara?!Da, baš čudno što ne odgovaraju. Imaš forumaše koje imaš, koje si našao... tu su zbog ega i dogmatika im je prirodno polje... čast izuzetcima... A odgovarati na ovakva pitanja s unaprijed zakucanim zaključkom, za takve je pokazivanje slabosti, pa je lakše ignorirati... Ja ću u svoje ime: pisanje na drugim temama je pisanje samom sebi...
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje