Friday at 19:571 day comment_3364 Sam naslov svakako ima elemente vrijeđanja vaše religioznosti, ali trebali bismo preferirati istinu nad zabludama ega. Isto tako, moj tekst će ući na jedno uho, a izaći na drugo... ali sam tekst je uvjerljiv i dokaziv.Prema teologiji sablasne zamjene, poganske crkve su primile neku vrstu kršćanstva treće ruke, nepotpunog i neblagoslovljenog, te su se počele pretvarati da su crkva i novi savez.Rane kršćanske židovske crkve su zašutjele jer su ih strašno progonili i katoličanstvo i pravoslavlje i njihovi sateliti (protestanti, adventisti, baptisti i sve ostale "crkve"). Židovska Crkva, koja se naziva i Mesijanska Crkva, budi se u svojoj vjeri u Jošuu Mesiju. I samo vas ona može probuditi iz vaših zabluda i bezbožnosti. Ali ona sama će proći važnu transformaciju u Posljednjem vremenu.Da vi niste crkva i da niste u novom savezu jasno je iz starozavjetnih proročkih odredbi o buđenju crkve u Posljednje vrijeme "Kad vas očistim od vaših grijeha, sklopit ću s vama savez", i taj će se savez ispuniti "u one dane" ili na kraju ovoga svijeta. Savez je započet na posljednjoj večeri, naravno, i tamo je s ranim kršćanstvom utihnuo za svijet.Pošto niste crkva, također je i iz proročkih odredbi jasno da će Krist doći u Jeruzalem i uspostaviti svoje kraljevstvo s tog doslovnog mjesta kada će Jeruzalem biti obnovljen i postati "planina nad svim planinama svijeta". Jer će ponovno biti tamo "Ponovno ću te izabrati, Jeruzalem". Ako ste crkva, onda bi Krist trebao doći za stol vaše crkve; u Rim i njegovu "svetu stolicu", u Moskvu, Carigrad ili gdje god se nalazi vaša crkva.Da vi niste crkva i da vas Duh Sveti nije izgradio i utvrdio jasno je i iz proročanstava za prve dane Tisućljetnog kraljevstva Ješue; Preživjeli nežidovi iz cijelog svijeta, njih dvadeset ili više, uhvatit će Židova za rukav i moliti ga; "Odvedi nas u Jeruzalem, jer smo čuli da je Bog ondje s vama, da čujemo njegov nauk i zakone." Kad biste znali Božje nauke i zakone, Krist bi došao k vama, u vašu vjersku prijestolnicu, i svi narodi svijeta, uključujući i Židove, uhvatili bi vaše članove za rukav i molili : "Odvedi nas u vaš grad." Send Sticky Note
Friday at 20:201 day comment_3366 Ohoho, što sam to propustio? Koja je to prava Crkva i zašto baš ta? Send Sticky Note
Friday at 20:221 day Autor comment_3367 Ograđujem se od nekih kritika ...iako sam ovaj tekst napisao ja taj tekst nisam postavio ovdje.... Drugo... taj tekst nije dobro prošao na nekom forumu....no mogu ga braniti. Send Sticky Note
Friday at 20:241 day Autor comment_3368 2 minutes ago, Obični prdac said: i zašto baš ta?Ne znam koliko je ta crkva organizacijski jaka i da li se je uozbiljila u Kristu. Nisam u kontaktu sa mesijanskim kršćanima .... Send Sticky Note
Friday at 20:251 day comment_3369 1 minute ago, Slap said:Ne znam koliko je ta crkva organizacijski jaka i da li se je uozbiljila u Kristu. Nisam u kontaktu sa mesijanskim kršćanima ....A zašto baš oni? Send Sticky Note
Friday at 20:301 day Autor comment_3370 1 minute ago, Obični prdac said:A zašto baš oni?Kao voditelji crkve oni su Židovi, a Isus je rekao da je došao Židovima! I nije se pri tome šalio... Ja sam zasad najmudriji i najpametniji kršćanski teolog na svijetu ali kad se Kristova crkva uzdigne ja ću biti obični prdac. A i ti se moraš pobrinuti što ćeš tada biti ! Dobro ti je krenulo ovih minuta ! Send Sticky Note
Friday at 20:351 day Spirit Junkie comment_3372 4 minutes ago, Slap said:Kao voditelji crkve oni su Židovi, a Isus je rekao da je došao ŽidovimaOnda bi trebao držati subotu kao mesijanski kršćani, e da. Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život! Send Sticky Note
Friday at 20:401 day comment_3374 6 minutes ago, Slap said:Kao voditelji crkve oni su Židovi, a Isus je rekao da je došao Židovima! I nije se pri tome šalio... Ja sam zasad najmudriji i najpametniji kršćanski teolog na svijetu ali kad se Kristova crkva uzdigne ja ću biti obični prdac. A i ti se moraš pobrinuti što ćeš tada biti ! Dobro ti je krenulo ovih minuta !Vidim Teodati ima opasnu konkurenciju 😉.Evo perspektive iz NZ:Ef 2:14-16 "Jer je on mir naš, koji oboje sastavi u jedno, i poruši zid, koji nas je rastavljao, Tijelom svojim poništi protivnost, i zakon zapovijedi u propisima, da iz obojega načini u sebi jednoga novog čovjeka, čineći mir, I da pomiri s Bogom oboje u jednom tijelu križem, ubivši neprijateljstvo na njemu," Send Sticky Note
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje