Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Biblija vs. Tradicija 2 members have voted

1. 1. Je li za tumačnje biblijskih doktrina potrebna samo Biblija, ili trebamo koristiti tradiciju

• Samo Biblija/Sveto Pismo
    • Tradicija/Crkveno učiteljstvo
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Autor
  • Spirit Junkie
On 07. 12. 2025. at 23:18, Dragan said:

Što se tiče mojih ličnih verovanja, verovatno su bliža onome što piše u pravoslavnom ketehizisu

Je li možeš nabrojati neka od tvojih vjerovanja, a koja su slična pravoslavnom katehizisu, ako nije tajna?

Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!

10 hours ago, Slap said:

Za Krista stoji da se nalazi "u krilu Očevom". Lako je za malu bebu, objasni ti ovo. Imam uvide da to ne razumije niko od teologa svih današnji crkava i njihovih prošlih "svetih očeva". To je samo moje znanje kao trenutno najpametnijeg teologa na svijetu.

Pa pitala sam ti Makija kad je rekao da je sveti apostol Luka nacrtao Mariju i Krista Isusa. A Krist Isus je odrastao i takav bio na križu umro i uskrsnuo . To Luka ZNA. Zasto bi ga Luka crtao kao bebu u narucju?

10 hours ago, Slap said:

Za Krista stoji da se nalazi "u krilu Očevom". Lako je za malu bebu, objasni ti ovo. Imam uvide da to ne razumije niko od teologa svih današnji crkava i njihovih prošlih "svetih očeva". To je samo moje znanje kao trenutno najpametnijeg teologa na svijetu.

Stoji u Krilu Očevu sto ne znaci da ga drzi na klojenu kao malu bebu. Krilo Očevo je sve sto se nalazi uz Njega.

3 hours ago, Magdalena said:

Stoji u Krilu Očevu sto ne znaci da ga drzi na koljenu kao malu bebu. Krilo Očevo je sve sto se nalazi uz Njega.

Točno, a moglo bi se reći i jače; da se nalazi u centru Očeve ljubavi ... pa opet to nema veze sa Sinovim prebivanjem "u Očevom krilu" jer to tumačenje vezano je uz razumjevanje strukture Duha Svetog koji je zajednički kao Sinov i Očev, te razumjevanje relacija ili strujanje duha Oćevog i Sinovog unutar Duha Svetoga. To niko ne zna osim mene objasniti. Isto tako niko ne zna objasniti na koji način su Otac i Sin "jedno" jer i za to znanje važno je razumjeti ne samo strukturu Duha i pozicije Oca i Sina unutar Duha (što je sad ovo...) , već i podstrukturu Duha Svetog.

Edited by Slap

Gost
Odgovori na temu

Nedavno pregledavanje 0

• No registered users viewing this page.
Background Picker
Customize Layout

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.