Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zašto muslimani ne vjeruju da je Isus Sin Božji?

Featured Replies

3 minutes ago, Maki said:

Odakle ti ideja da svi hrišćani podrzavaju Izrael. Evo clanak gdje jerusalimski patrijarh poziva na podršku Gazi:

No image preview

Gaza is bleeding under weight of a ‘merciless assault,’ s...

Gaza is “a land pierced by the wounds of war, where the innocent bleed beneath the weight of a merciless assault,” Theophilos III, Jerusalem’s Greek Orthodox patriarch, has told a joint press conferen

Kršćanin koji poznaje Isusa Krista ,naravno da ce uvijek biti uz Izraelski narod. Bog nam.je rekao da tko proklinje Izrael da ce On njega prokleti ,a tko ga blagoslivlja ,On ce ga blagosloviti. Bog želi svoj narod u Izraelu ,On ce ih sve dovesti natrag i ona izgubljena plemena. Ako mi neznamo gdje su ,Bog zna gdje su. Skuplja ih baš kao što je i obećao. Mi svjedocimo danas prorocanstvima iz Biblije. Potvrduje se na očigled nama Božja riječ.

• Odgovora 106
  • Pregleda 601
  • Tema napravljena
  • Zadnji odgovor

Najbolji posteri u ovoj temi

Najpopularniji postovi

• καιnos
    καιnos

Naravno da je muslimanima teško objasniti da je Isus Sin Božji jer ne priznaju Evanđelja, ali se ne mogu zanijekati mnoštvo drugih citata koji vele da je imao preegzistenciju, da je postaojao prije ne

• to absolutno nije tacno, to ce ti i krscanski istrazivaci reci da je promijenjenja, a i Bog kaze u Kuranu da je promijenjenja, pa cak i Biblija sama kaze za sebe da je promijenjenja...ne znam stvarno

• ako ti pisac kaze da su pisali lazi u Bibliju i na taj nacin promijenili barem nesto djelimicno, sta mi tu onda imaom vise pricati ako ti pisac biblije sam to potvrdii Pisci kazu : Jeremija 8,8 Kako

Posted Images

upravo, Magdalena said:

Kršćanin koji poznaje Isusa Krista ,naravno da ce uvijek biti uz Izraelski narod. Bog nam.je rekao da tko proklinje Izrael da ce On njega prokleti ,a tko ga blagoslivlja ,On ce ga blagosloviti. Bog želi svoj narod u Izraelu ,On ce ih sve dovesti natrag i ona izgubljena plemena. Ako mi neznamo gdje su ,Bog zna gdje su. Skuplja ih baš kao što je i obećao. Mi svjedocimo danas prorocanstvima iz Biblije. Potvrduje se na očigled nama Božja riječ.

Hrišćani nemaju nikakav dug prema Jevrejima.

1 hour ago, Maki said:

Odakle ti ideja da svi hrišćani podrzavaju Izrael. Evo clanak gdje jerusalimski patrijarh poziva na podršku Gazi:

No image preview

Gaza is bleeding under weight of a ‘merciless assault,’ s...

Gaza is “a land pierced by the wounds of war, where the innocent bleed beneath the weight of a merciless assault,” Theophilos III, Jerusalem’s Greek Orthodox patriarch, has told a joint press conferen

Pa da svi krscani podrzavaju sve do jednog, onda bi stvarno dotakli dno dna, a vrse zidovi genocid i nad krscanskim palestincima...znaci i njih je izginulo u ovom ratu masa od zidovske ruke

naravno da ima hrscana normalnih, koji vide sta se desava, jasne su im neke stvarno, a vecini vama nije....

gledaj kako vas pljuju u jeruzalemu

a ovdje vas i tucu...a vi njih podrzavate, uglavnom krscanski zapadni svijet, ne svvi, normalan svijet, ali vase vlade

1 hour ago, Magdalena said:

evo Maki vidis vasu zabludu, o kojoj ja govori....

znaci krscanka, nema veze sto je pljuju i tuku u izraelu, sto kazu za isusa da je kopile, a majka mu prostitutka...vi morate biti njihove sluge...a zidovi vasi gospodari...jer ste u zabludi, satana vas obmanuo da budete robovi zidova

Zamisli se, zidovi javno vrsi genocid nad muslimanima i krscanima GAZE , i onda dodje osobe poput Magdalene, i kazu moramo podrzavati izrael jer nam to vjera naredjuje....a jadnica ne zna sta prica

maki evo pogledaj njenu i vasu hrscansku zabludu da znas o cemu ti pricam;

Ona kaze :Bog nam.je rekao da tko proklinje Izrael da ce On njega prokleti ,a tko ga blagoslivlja ,On ce ga blagosloviti.

da vidimo sta to BIblija kaze:

Brojevi (Knjiga Brojeva) 24:9

(Bileam govori o Izraelu)

„Blagoslovljen neka je tko te blagoslivlja,
a proklet tko te proklinje.”

KO je taj BIleam?

1. Novi zavjet naziva pokvarenim (2. Petrova 2:15, Juda 1:11, Otkrivenje 2:14)

2. Judaizam ga smatra zlim prorokom

3. Kršćani ga vide kao lažnog proroka

📜 2. Petrova 2:15

"Ostavivši pravi put, zabludješe te pođoše putem Bileama, sina Beorova, koji zavoli plaću nepravednu."

📜 Juda 1:11

"Jao njima! Krenuše putem Kajinovim, iz pohlepe se dadoše u zabludu Bileamovu i propadoše u pobuni Korahovoj."

📜 Otkrivenje 2:14

"Ali imam nešto protiv tebe: imaš ondje neke koji drže nauku Bileamovu, koji je poučavao Balaka da navuče sablazan na Izraelove sinove, da jedu žrtvovano idolima i čine blud."

Znaci magdalena slusa sta lazni prorok BIleam kaze u Bibliji koja ista ta bibilija ga okarakterise kao pokvarenjaka, laznog proroka.....i onda Magdalena koja je olicenje te zablude, jer gdje god zabluda, onda ce se ko magnet pribliziti toj zabludi, samo pogledaj kako je mene napala jer je necasna sestra odvela u zabludu cijelu hrvatsku sa svojim lazima...a jadna magdalena povrjerovala sve to....tako isto ta ista magdalena vjeruje Bileamu koji blagosilja Izrael

Znaci Magdalena povraka iz svoje zabluda BIleama sa Bogom...dok Bog kaze za Abrahama sljedece:

1. Prvi izravni stih – 1. Mojsijeva / Postanak 12:3

„Blagoslovit ću one koji tebe blagoslivljaju,
a proklet ću one koji tebe proklinju.
U tebi će se blagosloviti sva plemena na zemlji.”

ovo se odnosi na Abrahama a ne na Izrael kao drzavu.

jeli vidis kako ste u zabludi Maki, ova magdalena potura ti pricu lazno, tako sto ti Bilamove rijeci prenese kao Bozije i kaze da je to Bog rekao a nije, a bilama biblija okakarterisala kao pokvarenjaka, laznog proroka.....

1 hour ago, Maki said:

Hrišćani nemaju nikakav dug prema Jevrejima.

ALi moras da shvatis da posljedica hrscanske zablude je da moraju biti robovi zidovima, oni ce vas gaziti, ponizavati, pljuvat ce vam na isusa i mariju, vrsit ce genocid nad vama sada kao i na muslimanima...a vi ce te i dalje biti njihove poslusne sluge....to moras da znas :) jer ste generalno zabludjeo narod, kao sto vas Bog opisiva u Kuranu....

Magdalena ti potura Bileamove rijeci kao Bozije , posto je ona upala u zabludu hoce i ti da je slijedis u zabludi

Edited by Zehran

23 minutes ago, Zehran said:

znaci krscanka, nema veze sto je pljuju i tuku u izraelu, sto kazu za isusa da je kopile, a majka mu prostitutka...vi morate biti njihove sluge...a zidovi vasi gospodari...jer ste u zabludi, satana vas obmanuo da budete robovi zidova

Zamisli se, zidovi javno vrsi genocid nad muslimanima i krscanima GAZE , i onda dodje osobe poput Magdalene, i kazu moramo podrzavati izrael jer nam to vjera naredjuje....a jadnica ne zna sta prica

Ona kaze :Bog nam.je rekao da tko proklinje Izrael da ce On njega prokleti ,a tko ga blagoslivlja ,On ce ga blagosloviti.

KO je taj BIleam?

Znaci magdalena slusa sta lazni prorok BIleam kaze u Bibliji koja ista ta bibilija ga okarakterise kao pokvarenjaka, laznog proroka.....i onda Magdalena koja je olicenje te zablude, jer gdje god zabluda, onda ce se ko magnet pribliziti toj zabludi, samo pogledaj kako je mene napala jer je necasna sestra odvela u zabludu cijelu hrvatsku sa svojim lazima...a jadna magdalena povrjerovala sve to....tako isto ta ista magdalena vjeruje Bileamu koji blagosilja Izrael

Znaci Magdalena povraka iz svoje zabluda BIleama sa Bogom...dok Bog kaze za Abrahama sljedece:

jeli vidis kako ste u zabludi Maki, ova magdalena potura ti pricu lazno, tako sto ti Bilamove rijeci prenese kao Bozije i kaze da je to Bog rekao a nije, a bilama biblija okakarterisala kao pokvarenjaka, laznog proroka.....

Tebe je satana obmanuo ,Abraham je praotac Izraela i po Njemu je Bog blagoslovio Izrael ,zemlju u koju ga je doveo i njemu ostavio. Sad nemoj reci da ste i vi potomci Abrahama ,jeste od Jišmaela ,neblagoslovljenog od Boga koji je zajedno s majkom otišao na istok sa druge strane Jordana.Sarin i Abrahamov sin je dobio izabranje ,blagoslov od Boga. Jos uvijek ste istocno od Jordana ,samo vas tamo žulja Izrael. Pa ste nasrtali na Izrael ( 8 drzava zajedno, Šestodnevni rat ) i jos uvijek nasrcete protiv malog Izraela. IA izgubili ste rat za 6 dana. Vas 500 miljuna ,a Izraelaca 8.843.160 i dobili vas kao od šale. Zato sto ih Bog vodi i čuva . Amen. Blagoslovio ih Jahve sa Siona

38 minutes ago, Zehran said:

ALi moras da shvatis da posljedica hrscanske zablude je da moraju biti robovi zidovima, oni ce vas gaziti, ponizavati, pljuvat ce vam na isusa i mariju, vrsit ce genocid nad vama sada kao i na muslimanima...a vi ce te i dalje biti njihove poslusne sluge....to moras da znas :) jer ste generalno zabludjeo narod, kao sto vas Bog opisiva u Kuranu....

Magdalena ti potura Bileamove rijeci kao Bozije , posto je ona upala u zabludu hoce i ti da je slijedis u zabludi.

Jeli Bog blagoslovio Izrael ? Pa vidis danas da jest blagoslovljen taj narod. U skoroj buducnosti jos ces bolje vidjeti. Bit ce ti sve jasno jer su ionako oduvijek sve oči svijeta uperene u taj mali komad zemlje drzave Izrael . I da svas je 200 miljardi nista mu necete napraviti jer je Bog Abrahama ,Izaka i Jakova s njima.

51 minutes ago, Zehran said:

KO je taj BIleam?

Mi i Židovi smo braća. Nismo im sluge niti oni nama,jer smo jednaki u Kristu Gospodinu. Mi smo izabrani rod. Nitko ne brani ni tebi prijeci ovamo. Dovoljno ti je samo priznati Isusa Krista . Sjeti se razbojnika na križu.

11 minutes ago, Magdalena said:

Tebe je satana obmanuo ,Abraham je praotac Izraela i po Njemu je Bog blagoslovio Izrael ,zemlju u koju ga je doveo i njemu ostavio. Sad nemoj reci da ste i vi potomci Abrahama ,jeste od Jišmaela ,neblagoslovljenog od Boga koji je zajedno s majkom otišao na istok sa druge strane Jordana.Sarin i Abrahamov sin je dobio izabranje ,blagoslov od Boga. Jos uvijek ste istocno od Jordana ,samo vas tamo žulja Izrael. Pa ste nasrtali na Izrael ( 8 drzava zajedno, Šestodnevni rat ) i jos uvijek nasrcete protiv malog Izraela. IA izgubili ste rat za 6 dana. Vas 500 miljuna ,a Izraelaca 8.843.160 i dobili vas kao od šale. Zato sto ih Bog vodi i čuva . Amen. Blagoslovio ih Jahve sa Siona

Tebe je satana obmanuo ,Abraham je praotac Izraela i po Njemu je Bog blagoslovio Izrael

BIleamove rijeci koristis kao Bozije....a Abraham djed Izraela, znas l iti uopste ko je nazvan izrelom ,Jakob, unuk Abraham, Bog je Jakoba nazvao IZraelom, to je ime bilo drugo za Jakobva a ne drzava izrael....

Sad nemoj reci da ste i vi potomci Abrahama ,jeste od Jišmaela ,neblagoslovljenog od Boga koji je zajedno s majkom otišao na istok sa druge strane Jordana.Sarin i Abrahamov sin je dobio izabranje ,blagoslov od Boga.

arapi su potomci abrahama takodjer, to svako zna samo ti ne znas.

IA izgubili ste rat za 6 dana. Vas 500 miljuna ,a Izraelaca 8.843.160 i dobili vas kao od šale. Zato sto ih Bog vodi i čuva .

Kakav rat, pa nisu u stanju da pobjede jadni Hamas, koji ima samo puske i nesto minobaca...i kkavoj pobjedi ti pricas jadnice? Podrzavas genocidase...jesi li ti normalna, kako te nije sramota Boga da one koji masakriraju zene i djecu da podrzavas iu mislis da ih Bog cuva...jadna si bas puno....

I ti mislis da Bog podrzava Izrael sto ubijaju djecu i zene p oGazi...e bas si jadna, nedao mi Bog biti u takvoj zabludi ko vi hrscani....ah lijepi islam

4 minutes ago, Zehran said:

BIleamove rijeci koristis kao Bozije....a Abraham djed Izraela, znas l iti uopste ko je nazvan izrelom ,Jakob, unuk Abraham, Bog je Jakoba nazvao IZraelom, to je ime bilo drugo za Jakobva a ne drzava izrael....

Prestani bulaznit.

,1 Jahve reče Abramu: "Idi iz zemlje svoje, iz zavičaja i doma očinskog, u krajeve koje ću ti pokazati.

Postanak 12,2 Velik ću narod od tebe učiniti, blagoslovit ću te, ime ću ti uzveličati, i sam ćeš biti blagoslov.

Postanak 12,3 Blagoslivljat ću one koji te blagoslivljali budu, koji te budu kleli, njih ću proklinjati; sva plemena na zemlji tobom će se blagoslivljati.

2 minutes ago, Magdalena said:

Jeli Bog blagoslovio Izrael ? Pa vidis danas da jest blagoslovljen taj narod. U skoroj buducnosti jos ces bolje vidjeti. Bit ce ti sve jasno jer su ionako oduvijek sve oči svijeta uperene u taj mali komad zemlje drzave Izrael . I da svas je 200 miljardi nista mu necete napraviti jer je Bog Abrahama ,Izaka i Jakova s njima.

Mi i Židovi smo braća. Nismo im sluge niti oni nama,jer smo jednaki u Kristu Gospodinu. Mi smo izabrani rod. Nitko ne brani ni tebi prijeci ovamo. Dovoljno ti je samo priznati Isusa Krista . Sjeti se razbojnika na križu.

Jeli Bog blagoslovio Izrael ?

pokazi iz biblije tekst gdje Bog kaze da je ovaj sada IZrael blagoslovio:.....

da viudimo dokaze kako se nosis sa tim, dosta vise tvog palamudjenja u prazno nego dostavi dokazew.

Pa vidis danas da jest blagoslovljen taj narod.

ovi blagoslovljeni...a bas si u jadnoj zabudi stvarno

znaci praca su ti oni koji ti Isusa zovu kopile, njegovu majku prostitutkom....

ko je to tebi rkao da si izabran narod??? imas l ito potvrdu od Boga???

da predjemo tamo kod vas , u zabludu :) nakon sto me Bog uputio u islam, u vjeru Isusa, MUhammed, mojsija i abrhaama...boze me ti sacuvaj, u vase mnogobostvo zabludjelo da predjem, pa nisam toliko skrenuo sa pameti...a cak i da skrenem sa pameti nebi presao u vasu zabludu....top nema veze sa zdravim razumom sta vi vjerujete ljudi

1 minute ago, Magdalena said:

Prestani bulaznit.

,1 Jahve reče Abramu: "Idi iz zemlje svoje, iz zavičaja i doma očinskog, u krajeve koje ću ti pokazati.

Postanak 12,2 Velik ću narod od tebe učiniti, blagoslovit ću te, ime ću ti uzveličati, i sam ćeš biti blagoslov.

Postanak 12,3 Blagoslivljat ću one koji te blagoslivljali budu, koji te budu kleli, njih ću proklinjati; sva plemena na zemlji tobom će se blagoslivljati.

nigdje tu izrael nije kao drzava spomeut

Abrahamovi potomci su zidovi preko Isaka, i arapi preko Ishmaela

nigdje tu se drzava izrael ne spominje, ne pametuj ovdje meni, nisam ja jucer poceo citati Bibliju, imam iskustva sa diskusijama sa krscanima jos od davne 2002 godine kad sam u prve diskusije ulazio sa krscanima

ti si u ocitoj zabludi...to ja vidim iz aviona...blage veze nemas sta pricas....dovoljno ti sto guras drzavu Izrael u taj tekst gore da shvatim i sljepa osoba kakve gluposti valjas, u kakvim zabludama plivas.

17 minutes ago, Zehran said:

pokazi iz biblije tekst gdje Bog kaze da je ovaj sada IZrael blagoslovio

Pa veliki djelovi Biblije o tome govore,evo recimo :Mihej 4,6 U ono vrijeme", govori Gospod, skupit ću, što hramlje. Što je razagnano, skupit ću, i iscijelit ću što sam udario.

Mihej 4,7 Što hramlje, to ću učiniti ostatkom, što je bolesno, jakim narodom. I Gospod će biti kralj nad njima na gori Sionu od sada i dovijeka."

Mihej 4,8 Ti kulo za stado, ti stražaro kćeri sionske, k tebi će prispjeti, k tebi će doći prijašnja vlast, kraljevstvo kćeri jerusalemske!

Mihej 4,9 Ali sada - što vičeš tako glasno? - Nema li kralja u tebi! Je li mrtav tvoj savjetnik, da te obuzeše bolovi kao ženu, što rađa?

Mihej 4,10 Savijaj se, jecaj, kćeri sionska, kao žena, što rađa, jer sad moraš van iz grada, na polju stanovati. Dolaziš u Babilon. Ali ćeš se tamo izbaviti. Tamo će te Gospod osloboditi iz ruke neprijatelja tvojih.

Mihej 4,11 Sada dakako skupljaju se proti tebi mnogi narodi i govore: "Neka se oskvrni, da se oko naše napase na Sionu!"

Mihej 4,12 Ali oni ne znaju misli Gospodnjih i ne razumiju odluke njegove, da ih unosi kao snoplje na gumno.

Mihej 4,13 Ustani, vrši, kćeri sionska, jer ću učiniti rog tvoj gvožđem, papke ću tvoje učiniti mjeđu. Satri mnoge narode! Posveti Gospodu blago njihovo, Gospodu čitavoga svijeta dobro njihovo.

Obadija 1,15 Jer blizu je Jahvin dan svima narodima! Dat će ti se milo za drago, tvoja će djela na tvoju glavu pasti.

Obadija 1,16 "Jest, kako vi piste na svetoj mi gori, pit će svi narodi bez oduška, pit će i iskapiti - i bit će k`o da ih nigda bilo nije.

Obadija 1,17 Al` na gori Sionu bit će spasenici - postat će sveta - i dom će Jakovljev baštiniti svoju baštinu.

Obadija 1,18 Dom će Jakovljev biti oganj, dom Josipov plamen, dom Ezavljev strnjika. Potpalit će ga i proždrijeti, i od doma Ezavljeva nitko neće ostati" - riječ je Jahvina.

Obadija 1,19 Žitelji negepski baštinit će goru Ezavljevu, žitelji Šefele zemlju filistejsku; baštinit će kraj Efrajimov i kraj samarijski, a Benjamin će baštiniti Gilead.

Obadija 1,20 A izgnana nekoć vojska sinova Izraelovih baštinit će Kanaan sve do Sarfate; izgnanici jeruzalemski što su u Sefaradu baštinit će gradove negepske.

Obadija 1,21 Izbavitelji će uzaći na goru Sion da sude gori Ezavljevoj. I tada će nastat` kraljevstvo Jahvino.

Pa veliki djelovi Biblije o tome govore,evo recimo :Mihej 4,6 U ono vrijeme", govori Gospod, skupit ću, što hramlje. Što je razagnano, skupit ću, i iscijelit ću što sam udario.

Mihej 4,7 Što hramlje, to ću učiniti ostatkom, što je bolesno, jakim narodom. I Gospod će biti kralj nad njima na gori Sionu od sada i dovijeka."

Mihej 4,8 Ti kulo za stado, ti stražaro kćeri sionske, k tebi će prispjeti, k tebi će doći prijašnja vlast, kraljevstvo kćeri jerusalemske!

Mihej 4,9 Ali sada - što vičeš tako glasno? - Nema li kralja u tebi! Je li mrtav tvoj savjetnik, da te obuzeše bolovi kao ženu, što rađa?

Mihej 4,10 Savijaj se, jecaj, kćeri sionska, kao žena, što rađa, jer sad moraš van iz grada, na polju stanovati. Dolaziš u Babilon. Ali ćeš se tamo izbaviti. Tamo će te Gospod osloboditi iz ruke neprijatelja tvojih.

Mihej 4,11 Sada dakako skupljaju se proti tebi mnogi narodi i govore: "Neka se oskvrni, da se oko naše napase na Sionu!"

Mihej 4,12 Ali oni ne znaju misli Gospodnjih i ne razumiju odluke njegove, da ih unosi kao snoplje na gumno.

Mihej 4,13 Ustani, vrši, kćeri sionska, jer ću učiniti rog tvoj gvožđem, papke ću tvoje učiniti mjeđu. Satri mnoge narode! Posveti Gospodu blago njihovo, Gospodu čitavoga svijeta dobro njihovo.

Obadija 1,15 Jer blizu je Jahvin dan svima narodima! Dat će ti se milo za drago, tvoja će djela na tvoju glavu pasti.

Obadija 1,16 "Jest, kako vi piste na svetoj mi gori, pit će svi narodi bez oduška, pit će i iskapiti - i bit će k`o da ih nigda bilo nije.

Obadija 1,17 Al` na gori Sionu bit će spasenici - postat će sveta - i dom će Jakovljev baštiniti svoju baštinu.

Obadija 1,18 Dom će Jakovljev biti oganj, dom Josipov plamen, dom Ezavljev strnjika. Potpalit će ga i proždrijeti, i od doma Ezavljeva nitko neće ostati" - riječ je Jahvina.

Obadija 1,19 Žitelji negepski baštinit će goru Ezavljevu, žitelji Šefele zemlju filistejsku; baštinit će kraj Efrajimov i kraj samarijski, a Benjamin će baštiniti Gilead.

Obadija 1,20 A izgnana nekoć vojska sinova Izraelovih baštinit će Kanaan sve do Sarfate; izgnanici jeruzalemski što su u Sefaradu baštinit će gradove negepske.

Obadija 1,21 Izbavitelji će uzaći na goru Sion da sude gori Ezavljevoj. I tada će nastat` kraljevstvo Jahvino.

i gdje tu pise da je bog blagoslovio izrael ovu drzavu sad koja cini genocid i ostale monstrouzne zlocine zabludjela krscanko i koja tebe pljuje i naziva tvog BOga kopiletom i njegovu majku prostitutkom, a ti kao poslusni sluga samo vise yes yes, moj gospodaru sta vam treba, da spustim lice svoje da hodate po njemu da ne zaprljate noge svoje???

28 minutes ago, Zehran said:

i gdje tu pise da je bog blagoslovio izrael ovu drzavu sad koja cini genocid i ostale monstrouzne zlocine zabludjela krscanko i koja tebe pljuje i naziva tvog BOga kopiletom i njegovu majku prostitutkom, a ti kao poslusni sluga samo vise yes yes, moj gospodaru sta vam treba, da spustim lice svoje da hodate po njemu da ne zaprljate noge svoje???

Blagoslovio je Izrael zauvijek. Isus Krist ponovno ce doci bas u Izrael. I ti ces mu se bez sumnje pokloniti ,samo pazi da ti ne bude kasno.

18 minutes ago, Magdalena said:

Blagoslovio je Izrael zauvijek. Isus Krist ponovno ce doci bas u Izrael. I ti ces mu se bez sumnje pokloniti ,samo pazi da ti ne bude kasno.

Blagoslovio je Izrael zauvijek

oj zabludo jadna...teska li si i nebu i zemlji....

znaci izmislis iz biblije da je bog blagoslovio ovaj genocidni izrael koji ubija djecu i zene....halooooooooooo zabludjela osoba dozovi se pameti, satana ti popio mozak....

Isus Krist ponovno ce doci bas u Izrael.

da , doci ce da ubije antihrista....tacnije u grad Ludd u Izraelu.

I ti ces mu se bez sumnje pokloniti ,samo pazi da ti ne bude kasno

mi muslimani smo jedini pravi sljedenici Isusa krista sada na zemlji, dok vi hrscani ste sljedbenici lazova Pavla, to je fakt...to su cinjenice

MI smo vec sada sljedbenici Isusa, a vi niste.....mi smo vec poklonjeni Isusu, to jeste njegovoj nauci...a kad dodje mi muslimani vjerujemo da ce on biti vodja svih muslimana a vi ste ti koji ce se morati pokloniti Isusu i islamu, jer on nema nista sa vama jer ste Pavlova raja a ne Isusova....

nije dzabe Isus rekao da ce vas se odreci na sudnjem danu....

4 hours ago, Zehran said:

Magdalena ti potura Bileamove rijeci kao Bozije , posto je ona upala u zabludu hoce i ti da je slijedis u zabludi

Ne postoji nikakva "hrišćanska zabluda" oko Izraela. Radikalni pro-izraelski stav imaju uglavnom američki evangelisti koji se sa apostolskim hrišćanstvom nisu sreli ni u putu. Pravoslavni hrišćani generalno nemaju pretjerano pozitivan stav o Izraelu. Znamo mi šta judaizam misli o nama isto kao što znamo šta vi mislite o nama. Oko toga vi imate konzensus i oko toga se nikada niste sporili. To je vjerovatno jedina stvar koja vas spaja.

4 hours ago, Magdalena said:

Ne govorim o dugu nego o blagoslovu ili prokletstvu.

Jevrejski narod nije ni pod kakvim blagoslovom više. Upravo suprotno. Oni su na sebe navukli prokletstvo zbog onih riječi "krv Njegova na nas i na našu djecu". Oni su svoj blagoslov izgubili kada su se okrenuli protiv Hrista.

"43. Zato vam kažem da će se od vas uzeti Carstvo Božije, i daće se narodu koji donosi plodove njegove." (Matej 21:43).

Stari Izrailj više ne postoji. Novi Izrailj je Pravoslavna Crkva.

upravo, Maki said:

Jevrejski narod nije ni pod kakvim blagoslovom više. Upravo suprotno. Oni su na sebe navukli prokletstvo zbog onih riječi "krv Njegova na nas i na našu djecu". Oni su svoj blagoslov izgubili kada su se okrenuli protiv Hrista.

"43. Zato vam kažem da će se od vas uzeti Carstvo Božije, i daće se narodu koji donosi plodove njegove." (Matej 21:43).

upravo, Maki said:

ovo se odnosi na nas muslimane a ne na vas hrscane....sta mislis koji je dokaz za to u Bibliji da nije za vas hrscane nego za nas? :)

1 minute ago, Maki said:

To se obraca ne Izraelu nego farizejima i glavarima svecenickim. Pogledaj kontekst. Naravno da zavjerenici koji su vrebali ubiti Krista nece vidjeti Kraljevstvo Bozje,ako se nisu pokajali i poverovali. Kontekst Kristovog govora moras pratit ,kome se obraca i zasto. Procitaj Izaiju ,Jeremiju ,Obadijz ,Niheja,Danijela ,Pavla ,Pa i Mateja vidjet ces tjo je baštinik po Obećanju . Izabranik.

20 minutes ago, Maki said:

Eto tako je žalosno ovako nesto procitati . Kao prvo nece se ni jedan krscanin spasiti koji vjeruje da se spasava po religiji ili pripadnoscu nekoj crkvi. Tvoja osobna vjera i tvoj osobni odnos s Isusom Kristom je ulaznica u Kraljevstvo Bozje ,ne kojoj denominaciji pripadaš. Izraelci imaju obecanje i izabranje ,ali isti uvjet . Oni isto moraju priznati Isusa Krista i hoce. Samo ih je uhvatilo djelomicno otvrdnuce dok punina pogana ne povjeruje. Pavao piše o tome i jako dobro tumaci da bi malo dijete razumjelo.

29 minutes ago, Magdalena said:

To se obraca ne Izraelu nego farizejima i glavarima svecenickim. Pogledaj kontekst. Naravno da zavjerenici koji su vrebali ubiti Krista nece vidjeti Kraljevstvo Bozje,ako se nisu pokajali i poverovali. Kontekst Kristovog govora moras pratit ,kome se obraca i zasto. Procitaj Izaiju ,Jeremiju ,Obadijz ,Niheja,Danijela ,Pavla ,Pa i Mateja vidjet ces tjo je baštinik po Obećanju . Izabranik.

A odakle je potekao moderni rabinski judaizam? Pa upravo od fariseja.

Dokaz:

"Rabbinic Judaism, the normative form of Judaism that developed after the fall of the Temple of Jerusalem (ad 70). Originating in the work of the Pharisaic rabbis, it was based on the legal and commentative literature in the Talmud, and it set up a mode of worship and a life discipline that were to be practiced by Jews worldwide down to modern times."

https://www.britannica.com/topic/Rabbinic-Judaism

Jevreji su nekada bili primaoci tog obećanja, više nisu. Otpali su od Boga i dok se Njemu ne vrate, ne mogu biti nosioci Božijih obećanja.

Hrišćani su novi Izrailj.

"Znam djela tvoja, i nevolju i siromaštvo - ali si bogat - i hulu onih koji govore da su Judejci a nisu, nego sinagoga satanina." (Otkrivenje 2:9).

16 minutes ago, Magdalena said:

Eto tako je žalosno ovako nesto procitati . Kao prvo nece se ni jedan krscanin spasiti koji vjeruje da se spasava po religiji ili pripadnoscu nekoj crkvi.

Samom pripadnošću Crkvi neće, ali hoće se spasiti kroz život u Crkvi i po Crkvi. Pavle za Crkvu kaže da je stub i tvrđava istine. U Crkvi je istina.

16 minutes ago, Magdalena said:

Tvoja osobna vjera i tvoj osobni odnos s Isusom Kristom je ulaznica u Kraljevstvo Bozje ,ne kojoj denominaciji pripadaš. Izraelci imaju obecanje i izabranje ,ali isti uvjet . Oni isto moraju priznati Isusa Krista i hoce. Samo ih je uhvatilo djelomicno otvrdnuce dok punina pogana ne povjeruje. Pavao piše o tome i jako dobro tumaci da bi malo dijete razumjelo.

Za spasenje je uvijek bila potrebna ISPRAVNA vjera. Ne bilo kakva vjera u Isusa Hrista, jer po toj logici će i muslimani biti spašeni jer i oni na neki svoj način vjeruju u nekog svog Isusa. Sv. ap. Pavle kaže da jeretici neće ući u Carstvo Božije i strogo zabranjuje da vjerujemo drugačijim "jevanđeljima" o Hristu.

6 minutes ago, Maki said:

A odakle je potekao moderni rabinski judaizam? Pa upravo od fariseja.

Dokaz:

"Rabbinic Judaism, the normative form of Judaism that developed after the fall of the Temple of Jerusalem (ad 70). Originating in the work of the Pharisaic rabbis, it was based on the legal and commentative literature in the Talmud, and it set up a mode of worship and a life discipline that were to be practiced by Jews worldwide down to modern times."

https://www.britannica.com/topic/Rabbinic-Judaism

Jevreji su nekada bili primaoci tog obećanja, više nisu. Otpali su od Boga i dok se Njemu ne vrate, ne mogu biti nosioci Božijih obećanja.

Hrišćani su novi Izrailj.

"Znam djela tvoja, i nevolju i siromaštvo - ali si bogat - i hulu onih koji govore da su Judejci a nisu, nego sinagoga satanina." (Otkrivenje

Pa opet farizejima,nevjernicima.

Rimljanima 11,24 Doista, ako si ti, po naravi divlja maslina, odsječen pa mimo narav pricijepljen na pitomu maslinu, koliko li će lakše oni po naravi biti pricijepljeni na vlastitu maslinu!

Rimljanima 11,25 Jer ne bih htio, braćo, da budete sami po sebi pametni, a da ne znate ovo otajstvo: djelomično je otvrdnuće zadesilo Izraela dok punina pogana ne uđe.

Rimljanima 11,26 I tako će se cio Izrael spasiti, kako je pisano: Doći će sa Siona Otkupitelj, odvratit će bezbožnost od Jakova.

Rimljanima 11,27 I to će biti moj Savez s njima, kad uklonim grijehe njihove.

Rimljanima 11,28 U pogledu evanđelja oni su, istina, protivnici poradi vas, ali u pogledu izabranja oni su ljubimci poradi otaca.

Rimljanima 11,29 Ta neopozivi su dari i poziv Božji!

Rimljanima 11,30 Doista, kao što vi nekoć bijaste neposlušni Bogu, a sada po njihovoj neposlušnosti zadobiste milosrđe

Rimljanima 11,31 tako i oni sada po milosrđu vama iskazanu postadoše neposlušni da i oni sada zadobiju milosrđe.

Rimljanima 11,32 Jer Bog je sve zatvorio u neposlušnost da se svima smiluje.

Rimljanima 11,33 O dubino bogatstva, i mudrosti, i spoznanja Božjega! Kako li su nedokučivi sudovi i neistraživi putovi njegovi!

Izaija 45,17 A na Izraela mislit će Gospod spasenjem vječnim, vi se nećete nikada postidjeti, niti ćete se posramiti

Izaija 45,17 A Jahve će vječnim spasenjem spasit` Izraela. Nećete se postidjeti i nećete poniknuti dovijeka.

Izaija 46,13 Primičem svoju pobjedu, nije više daleko, spasenje moje zakasniti neće. Na Sion ću spas staviti, u Izraela svoju slavu.

Djela apostolska 5,31 Njega Bog desnicom svojom uzvisi za Začetnika i Spasitelja da obraćenjem podari Izraela i oproštenjem grijeha.

Gost
Odgvori na temu
Background Picker
Customize Layout

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.