Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zašto muslimani ne vjeruju da je Isus Sin Božji?

Featured Replies

Ti meni objašnjavaš što ti misliš da taj naslov znači u tvojoj knjizi. To je u redu, to je tvoje vjerovanje.

Ali ovdje ti napadaš moju vjeru. A u mojoj vjeri, definicija je jasna i zapisana 600 godina prije Kurana:

"U početku bijaše Riječ, i Riječ bijaše kod Boga, i Riječ bijaše Bog... Sve je po njoj postalo.'

Mi ga zovemo Riječ jer vjerujemo da je on onaj koji stvara, a ne onaj koji je stvoren.

Išao sam pogledati zašto naglašavaš to "Budi". I našao da Kuran eksplicitno naziva Isusa "Božjom Riječju". Vrh! 🤣 Malo vas je to uznemirilo, pa ste morali redefinirati pojmove? Kaže mi internet da vam Kuran tu baš nije dosljedan, pa Adama ne naziva "Božjom Riječju" premda je isto stvoren sa "Budi"? Kako to, ma kako to da je taj naziv rezerviran samo za Isusa? Usput, nije li sve stvoreno sa "Budi"? I stolac na kojem sjediš, i magarac u susjedstvu. Nazviaš li i njih Božjom Riječju?

Ostaj ti meni zdravo Zehrane, dosta mi je fundamentalističkih apologeta za neko vrijeme.

• Odgovora 201
  • Pregleda 1,2k
  • Tema napravljena
  • Zadnji odgovor

Najbolji posteri u ovoj temi

Najpopularniji postovi

• καιnos
    καιnos

Naravno da je muslimanima teško objasniti da je Isus Sin Božji jer ne priznaju Evanđelja, ali se ne mogu zanijekati mnoštvo drugih citata koji vele da je imao preegzistenciju, da je postaojao prije ne

• to absolutno nije tacno, to ce ti i krscanski istrazivaci reci da je promijenjenja, a i Bog kaze u Kuranu da je promijenjenja, pa cak i Biblija sama kaze za sebe da je promijenjenja...ne znam stvarno

• ako ti pisac kaze da su pisali lazi u Bibliju i na taj nacin promijenili barem nesto djelimicno, sta mi tu onda imaom vise pricati ako ti pisac biblije sam to potvrdii Pisci kazu : Jeremija 8,8 Kako

Posted Images

4 hours ago, pints said:

Ti meni objašnjavaš što ti misliš da taj naslov znači u tvojoj knjizi. To je u redu, to je tvoje vjerovanje.

Ali ovdje ti napadaš moju vjeru. A u mojoj vjeri, definicija je jasna i zapisana 600 godina prije Kurana:

"U početku bijaše Riječ, i Riječ bijaše kod Boga, i Riječ bijaše Bog... Sve je po njoj postalo.'

Mi ga zovemo Riječ jer vjerujemo da je on onaj koji stvara, a ne onaj koji je stvoren.

Išao sam pogledati zašto naglašavaš to "Budi". I našao da Kuran eksplicitno naziva Isusa "Božjom Riječju". Vrh! 🤣 Malo vas je to uznemirilo, pa ste morali redefinirati pojmove? Kaže mi internet da vam Kuran tu baš nije dosljedan, pa Adama ne naziva "Božjom Riječju" premda je isto stvoren sa "Budi"? Kako to, ma kako to da je taj naziv rezerviran samo za Isusa? Usput, nije li sve stvoreno sa "Budi"? I stolac na kojem sjediš, i magarac u susjedstvu. Nazviaš li i njih Božjom Riječju?

Ostaj ti meni zdravo Zehrane, dosta mi je fundamentalističkih apologeta za neko vrijeme.

Jeli Isus za tebe Bog, nisi odgovorio....?

Gost
Odgovori na temu
Background Picker
Customize Layout

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.