Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Spirit Junkie

Evo otvaram ovdje temu gdje možete postavljati svoja svjedočanstva ili drugih, bilo da se radi o obraćenju, čudima, pobjedama. Pa evo izvolite.

istockphoto-1445481949-612x612.jpg

Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!

• 1 month later...
  • Autor
  • Spirit Junkie

'Isus živi u meni': Portorikanska pop zvijezda Daddy Yankee odlazi u mirovinu kako bi se usredotočio na vjeru

Odlazak u mirovinu privodi kraju jednu od najuspješnijih i najutjecajnijih karijera u latinoameričkom popu

Daddy Yankee, portorikanska zvijezda koja je pomogla da reggaeton postane globalni fenomen, rekao je da će se usredotočiti na svoju kršćansku vjeru nakon prethodno najavljenog povlačenja iz glazbe.

46-godišnji pjevač, pravog imena Ramón Rodríguez, rekao je publici svoje planove na svom posljednjem koncertu, održanom u portorikanskom José Miguel Agrelot Coliseumu. "Ne sramim se reći cijelom svijetu da Isus živi u meni i da ću živjeti za njega", rekao je na španjolskom, u primjedbama koje je preveo Variety. "Mnogo sam godina pokušavao popuniti rupu u svom životu koju nitko nije mogao popuniti. Pokušavao sam pronaći svrhu, u mnogim prilikama, činilo se kao da sam sretan, ali nešto mi je nedostajalo da se osjećam potpunim."

Dodao je kako namjerava koristiti “alate koje posjedujem kao što su glazba, društvene mreže, platforme, mikrofon – sve što mi je Isus dao – za njegovo kraljevstvo”.

Rodríguez je ovaj tjedan održao četiri koncerta u Coliseumu kako bi zaokružio oproštajnu turneju koja je trajala između srpnja i prosinca 2022. i kao podršku svom posljednjem albumu Legendaddy, također objavljenom 2022.

Privodi kraju jednu od najuspješnijih i najutjecajnijih glazbenih karijera u povijesti Latinske Amerike. Odrastajući u radničkoj četvrti Villa Kennedy u San Juanu, Rodríguez se isprva nadao da će biti zvijezda bejzbola i imao je probe za američku MLB ligu, ali njegova je sportska karijera prekinuta kada je upucan u nogu. Prebacio se na glazbu i objavio svoj debitantski album No Mercy 1995., koji je nastao u loncu za taljenje u San Juanu, gdje se američki hip-hop natjecao s karipskim dancehallom u gradskim noćnim klubovima i stereo uređajima, da bi se na kraju spojili u reggaeton.

Do 2002. dotjerao je zvuk i izbrusio svoj tok koji je sadržavao razmetljivo brbljanje velikom brzinom. Propulzivni singl Latigazo našao se u eteru izvan Puerto Rica, i dok su se vršnjaci poput Tega Calderóna i Dona Omara također probijali iz zemlje do šire publike, Rodríguez je bio taj koji je doista prešao preko zvuka.

Pjesma Gasolina iz 2004., koja se temelji na uzbudljivim ritmovima i refrenu koji su čak i govornici engleskog jezika mogli pjevati, dosegla je 5. mjesto u Ujedinjenom Kraljevstvu i 32. mjesto u SAD-u, te za mnoge ostaje glavna himna reggaetona.

Rodríguez se pojavio na drugom velikom hitu te godine, Oye Mi Canto američko-portorikanskog repera NORE-a, a nastavio je snimati s američkim zvijezdama kao što su Snoop Dogg i will.i.am, kao i nekim od najvećih imena latino popa kao što su Bad Bunny, Ozuna i Marc Antony.

Godine 2017. bio je ključni dio jedne od komercijalno najuspješnijih pjesama svih vremena: Despacito portorikanskog pjevača i tekstopisca Luisa Fonsija, za koju je Rodríguez pružio tipično melodičan i visokoenergičan rep. Njegovu popularnost dodatno je povećao remiks s Justinom Bieberom, a Despacito je na kraju dosegao broj 1 u 47 zemalja, uključujući SAD i UK. Rodriguezova naknadna prerada Snowovog Informera, Con Calma, postala je veliki hit 2019.

Izvor: https://www.theguardian.com/music/2023/dec/06/jesus-lives-in-me-puerto-rican-pop-star-daddy-yankee-retires-to-focus-on-faith

Ne znate još ko je Daddy Yankee, ok

Ok, priča je stara dvije godine, ali mnogi ne znaju ko je on, ali sigurno su čuli ove pjesme plus Gasolina.

• Autor
  • Spirit Junkie

Gost
Odgovori na temu

Nedavno pregledavanje 0

• No registered users viewing this page.
Background Picker
Customize Layout

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.