December 7, 2025Dec 7 Ja govorim Istinu visoke čistoće u odnosu na današnje crkve, ali na to ne trebam biti ponosan jer tek sam od njih pametniji i mudriji. Istina u biti čeka usluge proroka posljednjeg vremena koji su najavljeni u Otkrivenju, pa onda djelovanje prvih svetaca Jeruzalema početkom milenijuma. E tu ćemo imati pravi forum. Ovo ovdje su dječje igrice i pričice.
December 7, 2025Dec 7 On 02. 12. 2025. at 15:26, Obični prdac said:Ono što mi konzumiramo je fluidno i relativna stvar...Tako je, zato slušaj što ja pričam, nešto više od relativnosti. Nećeš me imati dugo ovdje. Edited December 7, 2025Dec 7 by Slap
December 7, 2025Dec 7 On 10. 11. 2024. at 19:52, Faith said:144000 samo spasenih u Raju? 144000 su mladići Izraelci kod kojih se laz ne nađe ,djevci . I koji je ovo demant Vučiniću? Kaze demant Krist jos nije umro i proslavio se kad je obećao razbojniku raj. Razbojnik je povjerovao u Krista i žalio zbog svog grijeha zato mu je Krist to rekao,Isus Krist umro je tog dana ,kada i razbojnik ,a uskrsnuo treceg. Duše ljudi su žive. Oni koji vjeruju u Krista nece umrijeti nikad . Umrijet ce im raspadljivo tijelo. Čitajte Bibljiju. Manje E.W. Edited December 7, 2025Dec 7 by Magdalena
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje