October 25, 20241 yr Spirit Junkie Nove verzije foruma ne izlaze tako često. Svakih 5-6 godina. Jučer je evo instalirana verzija 5 ovog foruma, tako da ja još moram puno toga naučiti. Prvo što bih sa vama podijelio je da sa jednim klikom možete promijeniti light u dark mode. Evo slika Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
October 25, 20241 yr Autor Spirit Junkie Evo dole lijevo desno, jedan klik, i promjena je tu. Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
November 4, 20241 yr Autor Spirit Junkie Za dark mode možete u samo jednom kliku promijeniti sa light opcije. Dole lijevo i dobijete dobru opciju kad mrak padne. Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
November 8, 2025Nov 8 Autor Spirit Junkie Dragi članovi možete namjesiti 4 opcije prikaza foruma.Tradicionalni prikaz - većina foruma je takva danasOnda imate opciju prikaz zadnjih tema, znači kategorije, forumi i podforumi su desno. Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
November 8, 2025Nov 8 Autor Spirit Junkie Naša verzija foruma Forumi podijeljeni po tri kartice Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
November 8, 2025Nov 8 Autor Spirit Junkie Kako promijeniti prikaz forumaKliknuti na svoj profilKliknuti na "Postavke računa"Zatim na lijevoj strani kliknuti na "Postavke Sadržaja"Zatim Promjena prikaza izgleda morate aktiviratiOnda piše Prikaz indexa foruma i ispod imate četiri verzije forumaa.) Tablica: Tradicionalni prikaz tablice indeksa foruma.b.) Mreža: Prikažite forume kao kartice u mreži.c.) Fluid: Jednostavniji dinamički popis tema s okvirom za filtriranje foruma.d.) Fokus na sadržaj: prikaz kartice I izaberite jedan prikaz od ova 4 navedena. Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
November 22, 2025Nov 22 Autor Spirit Junkie Sad sam primijetio da light verzija foruma udara u oči i namjestio sam dark mode. Pogledajte sliku dole gdje možete namjestiti dark mode. Dole na dnu lijevo namještate opciju. Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje