Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Spirit Junkie

Član sam na jednoj facebook grupi, gdje skoro svi članovi jedu sirovu hranu. Moram reći da sam jako razočaran, jer naši balkani jedu previše mesa i masti. I skoro svaki put se javljaju ljudi koji vele evo hranim se već 2,3,5 mjeseci i i više i onda govore što osjećaju i što su odbacili. Vele da su izgubili višak kilograma, odbacuju lijekove za dijabetes i štitnjaču i da se osjećaju puni energije i snage. Kažu kad počinju uzimati sirovu hranu, idu češće u WC na početku, spavaju 6 - 6,5 sati jer imaju energije i slično. Htio sam i ja probati takav način ishrane ali mi treba disciplina, i ko će svaki dan misliti koje voće i povrće jesti itd. Što vi mislite o ovakvom načinu ishrane? Da neka je rekla u grupi da je neko njen izliječio četvrti stadij raka....

image.png

Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!

• 3 months later...

Moj suprug je posle povrede koja je izazvala veće krvarenje, dobio duboko venski tromb duzine 8 cm u ramenu desne ruke, ispod kljucne kosti. Odmah je prešao na strogu sirovu ishranu. Za mesec dana tromb se smanjio na 2 i po cm, a za još mesec dana je u potpunosti nestao. Doktori su bili u neverici. Rekli su da se tromb inače leči od 6 do 12 meseci, a nekad ostaje i doživotno. Čak i doktor na ultrazvuku nije mogao da veruje, a pratio je sve od početka. Rekao je, ovo je čudo, ja to nisam još imao u mojoj praksi. Želim da uverim ljude da sirova ishrana stvarno čini čuda. (preuzeto)

• 9 months later...
  • Autor
  • Spirit Junkie

Može biti slika sljedećeg: tekst "DA LI STE ZNALI? GOVEDINA CRVENI GRAH (kuhan) 22g proteina Og vlakana vlakana 1.9mg željeza 16mg kalcija 74mg magnezija 30mg holesterol 1.5% saržaj sdržaj vlage 22g proteina 15g vlakana 5mg željeza 123mg kalcija 171mg magnezija"

Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!

Gost
Odgvori na temu

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.