Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Je li Isus Krist jedini put do Boga?

Featured Replies

19 hours ago, piramida4 said:

Otkrivenje 22,18

Ja svjedočim svakomu tko sluša riječi proroštva u ovoj knjizi: Tko ovomu što doda, Bog će njemu dodati zla napisana u ovoj knjizi.

Otkrivenje 22,19

I tko oduzme od riječi proroštva u ovoj knjizi, Bog će mu oduzeti udio na stablu života i na svetom gradu - na svemu što je napisano u ovoj knjizi.

Stihovi u otkrivenju se odnose samo na otkrivenje. Ja nisam ništa dodavao otkrivenju, nego sam citirao druge tekstove. Citiranje napisanoga sa tumačenjem nije dodavanje. Svako ko čita Bibliju ima svoje interpretiranje i ukoliko se odnosi na određene stihove, to nije dodavanje.

2 hours ago, Nefi said:

Stihovi u otkrivenju se odnose samo na otkrivenje. Ja nisam ništa dodavao otkrivenju, nego sam citirao druge tekstove. Citiranje napisanoga sa tumačenjem nije dodavanje. Svako ko čita Bibliju ima svoje interpretiranje i ukoliko se odnosi na određene stihove, to nije dodavanje.

opet pokazuješ svoju Biblijsku NE obrazovanost - ili - namjerno lažno naučavaš
što sam kažeš za se da si od gornjeg dvoje?
------------
pročitaj donje stihove - i uvidi da si u krivu !!!
DODAVATI  I  ODUZIMATI
kroz cijelu Bibliju

========

PON.ZAK. 4:2

Niti što nadodajite onome što vam zapovijedam niti što od toga oduzimljite; vršite zapovijedi Jahve, Boga svoga, što vam ih dajem.

PON ZAK 5:32,33

Pazite, dakle, da radite kako vam je Jahve, Bog vaš, naložio! Ne skrećite ni desno ni lijevo. Slijedite potpuno put koji vam je Jahve, Bog vaš, označio, da tako uzmognete živjeti, imati sreću i dug život u zemlji koju ćete zaposjesti.

PON ZAK 6:17

Točno vršite zapovijedi Jahve, Boga svoga, upute njegove i zakone njegove koje je izdao.

PON.ZAK. 13:1

Sve što vam naređujem držite; tomu ništa ne domeći i ništa ne oduzimaj

PON.ZAK. 28:14,15  

Ni od jedne riječi što vam je danas nalažem nemoj odstupati ni desno ni lijevo idući za drugim bogovima i iskazujući im štovanje. Ali ako ne slušaš Gospoda, Boga svojega, i točno ne držiš svih njegovih zapovijedi i naredaba, što ti ih dajem danas, onda će doći na te sva ova prokletstva i stignut će te:

JOŠUA 1,7

Samo budi odvažan i hrabar da sve učiniš vjerno prema naredbama koje ti je dao Mojsije, sluga moj. Ne skreći od toga ni desno ni lijevo da bi ti bilo sretno sve što poduzmeš.

JEREMIJA 8:8,9

Kako možete tvrditi: 'Mi smo mudri, u nas je Zakon Jahvin!'

Zaista, u laž ga je pretvorila LAŽLJIVA PISALJKA PISARA!

Mudraci će biti osramoćeni, prestravljeni i uhvaćeni u zamku.

Gle, oni PREZREŠE RIJEČ JAHVINU! A njihova mudrost - što im koristi?

MUDRE IZREKE 4:5  

Steci mudrost, steci razbor, ne smeći ih s uma i

NE ODSTUPI OD RIJEČI MOJIH USTA.

MUDR IZRE 19:27

Prestani, sine moj, slušati naputke koji odvode od riječi spoznaje!

MUDRE IZREKE 30:5,6

Svaka je Božja riječ prokušana, štit onima koji se u nj uzdaju.

NE DODAJI NIŠTA NJEGOVIM RIJEČIMA,

da te ne prekori i ne smatra lažljivim.

JEREMIJA 5:21

Čujte, dakle, ovo, narode ludi i nerazumni: oči imaju, a ne vide, uši imaju, a ne čuju!

JEREMIJA 8:8,9

Kako možete tvrditi: 'Mi smo mudri, u nas je Zakon Jahvin!'

Zaista, u laž ga je pretvorila LAŽLJIVA PISALJKA PISARA!

Mudraci će biti osramoćeni, prestravljeni i uhvaćeni u zamku.

Gle, oni PREZREŠE RIJEČ JAHVINU! A njihova mudrost - što im koristi?

JEREMIJA 23:36

Ali 'Breme Jahvino' da više niste spomenuli, jer je breme svakome riječ njegova." Jer VI ISKRIVLJUJETE RIJEČI BOGA ŽIVOGA, Jahve nad Vojskama, našega Boga!

JEREMIJA 36:23,29-31

I kako bi Jehudi pročitao tri-četiri stupca, kralj bi ih rezao pisarskim perorezom i bacao u vatru na žeravnice sve dok cio svitak ne bi uništen u vatri žeravnice. A protiv Jojakima, kralja judejskoga, ovako reci: Ovako govori Jahve: Spalio si svitak govoreći: 'Zašto si u njemu napisao da će doći kralj babilonski koji će opustošiti zemlju ovu i istrijebiti i ljude i stoku?' Zato ovako govori Jahve protiv Jojakima, kralja judejskoga: 'On neće imati potomka da sjedne na prijestolje Davidovo, a njegovo mrtvo tijelo bit će bačeno na pripeku danju i noćni mraz. Kaznit ću njega, i potomstvo njegovo, i sluge njegove zbog njihova bezakonja, i svalit ću na Jeruzalemce i na Judejce sve zlo kojim sam im prijetio, a nisu me slušali."

MALAHIJA 2:7

Da, usne svećenikove treba da čuvaju znanje, a iz njegovih usta treba tražiti Zakon: ta on je glasnik Jahve nad Vojskama.

NZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZNZ

MATEJ 5:17,18,19

"Ne mislite da sam došao ukinuti Zakon ili Proroke. Nisam došao ukinuti, nego ispuniti. Zaista, kažem vam, dok ne prođe nebo i zemlja, ne, ni jedno slovce, ni jedan potezić iz Zakona neće proći, dok se sve ne zbude.

MATEJ 15:3,6-9

On im odgovori: "A zašto vi prestupate zapovijed Božju radi svoje predaje? ne treba da poštuje oca svoga ni majku svoju.' Tako dokinuste riječ Božju radi svoje predaje. Licemjeri, dobro prorokova o vama Izaija: Narod me ovaj usnama časti, a srce mu je daleko od mene. Uzalud me štuju naučavajući nauke - uredbe ljudske." 

MATEJ 23:5

Sva svoja djela čine zato da ih ljudi vide.

Doista, PROŠIRUJU ZAPISE SVOJE i produljuju rese.

MATEJ 24:35

Nebo će i zemlja uminuti, ali riječi moje ne, neće uminuti."

MARKO 7:6-9,13

A on im reče: "Dobro prorokova Izaija o vama, licemjeri, kad napisa: Ovaj me narod usnama časti,a srce mu je daleko od mene. Uzalud me štuju naučavajući nauke - uredbe ljudske. Napustili ste zapovijed Božju, a držite se predaje ljudske." Još im govoraše: "Lijepo! Dokidate Božju zapovijed da biste sačuvali svoju predaju. Tako dokidate riječ Božju svojom predajom, koju sami sebi predadoste. I još štošta tomu slično činite." 

DJELA APOSTOLSKA 20:30

a između vas će samih ustati ljudi koji će ISKRIVLJAVATI NAUK

da bi odvukli učenike za sobom.

RIMLJANIMA 15,4  

Uistinu, što je nekoć napisano, nama je za pouku napisano

da po postojanosti i utjesi Pisama imamo nadu.

1.KORINĆANI 4:6

Time, braćo, smjerah na sebe i Apolona radi vas: da na nama naučite onu

"NE PREKO ONOGA ŠTO JE PISANO" te se ne nadimate jednim protiv drugoga.

2.KORINĆANI 4:2

Ali odrekosmo se sramotnoga prikrivanja: ne nastupamo lukavo

NITI IZOPAČUJEMO RIJEČ BOŽJU, nego se objavljivanjem istine

preporučujemo svakoj savjesti ljudskoj pred Bogom. 

GALAĆANI 1:6-9

Čudim se da od Onoga koji vas pozva na milost Kristovu tako brzo prelazite na neko drugo evanđelje, koje uostalom i ne postoji. Postoje samo neki koji vas zbunjuju i hoće prevratiti evanđelje Kristovo. Ali kad bismo vam mi, ili kad bi vam anđeo s neba navješćivao neko evanđelje mimo onoga koje vam mi navijestismo, neka je proklet! Što smo već rekli, to sad i ponavljam: navješćuje li vam tko neko evanđelje mimo onoga koje primiste, neka je proklet.

GALAĆANI 3:15

Braćo, po ljudsku govorim: već i ljudski valjan savez nitko ne poništava niti mu što dodaje.

1.SOLUNJANI 5:21

Sve provjeravajte: dobro zadržite,

2.PETROVA 3:16

Tako u svim poslanicama gdje o tome govori. U njima ima ponešto nerazumljivo, što neupućeni i nepostojani iskrivljuju, kao i ostala Pisma - sebi na propast.

OTKRIVENJE 1:3

Blago onomu koji čita i onima što slušaju riječi ovog proroštva te čuvaju što je u njem napisano. Jer vrijeme je blizu!

OTKRIVENJE 22:18,19

tko ovom što doda Bog će mu dodati sva zla opisana u ovoj Knjizi, tko oduzme Bog će mu oduzeti udio na stablu života, Svetom Gradu

On 13. 11. 2025. at 0:09, piramida4 said:

dao sam ti masu istoznačnih stihova
da je tvoga ISUSEKA USKRSNUO Bog Jedini Otac YHVH
--------
i ti opet nakon toga
NE DAJEŠ niti jedan jedini stih
u kojem bi pisalo jasno i glasno
ISUSEK JE SAM SEBE USKRNUO
ili da TO sam kaže za se
JA SAM SAM SEBE USKRSNUO !!!!!!

time je kod tebe očito NADODAVANJE NE NAPISANOGA
i za TO djelo - ide te

Otkrivenje 22,18

Ja svjedočim svakomu tko sluša riječi proroštva u ovoj knjizi: Tko ovomu što doda, Bog će njemu dodati zla napisana u ovoj knjizi.

Otkrivenje 22,19

I tko oduzme od riječi proroštva u ovoj knjizi, Bog će mu oduzeti udio na stablu života i na svetom gradu - na svemu što je napisano u ovoj knjizi.

a ja sam ti više puta rekao da je i jedno i drugo tačno. Bog je vskrsnuo Isusa tako što mu je dao moć da sebe vaskrsne. Isto tako je Bog stvoritelj svega ali i Sin koji je dobio moć od Boga da sve stvori za njega. Znači jedno i drugo je tačno.

6 hours ago, Nefi said:

a ja sam ti više puta rekao da je i jedno i drugo tačno. Bog je vskrsnuo Isusa tako što mu je dao moć da sebe vaskrsne. Isto tako je Bog stvoritelj svega ali i Sin koji je dobio moć od Boga da sve stvori za njega. Znači jedno i drugo je tačno.

1. daj 2-3 stiha - Isusek je sam sebe uskrsnuo
    jer je svjedočanstvo istinito na temelju 2-3 ista svjedočenja
    koje ti nemaš
    2.
    daj 2-3 stiha - Isusek je stvorio, je stvoritelj, ili da to sam za se kaže
    ali - ni toga nema u istinitoj bibliji
    pa prema tome ti si onaj kojeg će zadesiti donje

Otkrivenje 22,18

Otkrivenje 22,19

On 27. 10. 2024. at 19:39, Nefi said:

Biblija, jasno pokazuje da je Jehova Spasitelj i da nema drugog Spasitelja osim Njega.

"Ja, ja sam Jehova, i osim mene nema spasitelja." (Isaija 43:11)

Biblija isto kaže, da je i Isus Spasitelj, i da nema drugog imena pod nebom kojim se ljudi mogu spasti.

"I ni u kom drugom nema spasenja, jer nema drugog imena pod nebom datog ljudima kojim bi se mi mogli spasiti.” (Dela apostolska 4:12)

"A mi smo videli i svedočimo da je Otac poslao svog Sina kao Spasitelja sveta." (1 Jovanova 4:14)

I šta sad da verujemo?

Jedno je Spasitelj, a drugo je put ka Bogu, može netko tko ne vjeruje a činio je dobra djela, doći k Bogu u raj, i tek tamo kada dobije sve informacije prihvati Isusa kao Spasitelja, jer se život nastavlja, ne završava smrću, e da.

14 hours ago, piramida4 said:

Tako u svim poslanicama gdje o tome govori. U njima ima ponešto nerazumljivo, što neupućeni i nepostojani iskrivljuju, kao i ostala Pisma - sebi na propast.

OTKRIVENJE 1:3

Blago onomu koji čita i onima što slušaju riječi ovog proroštva te čuvaju što je u njem napisano. Jer vrijeme je blizu!

OTKRIVENJE 22:18,19

tko ovom što doda Bog će mu dodati sva zla opisana u ovoj Knjizi, tko oduzme Bog će mu oduzeti udio na stablu života, Svetom Gradu

Neko misli ako piše kilometraske spise da će onda to biti tačnije. Ja i dalje mislim da nisi u pravu.

Gost
Odgvori na temu

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.