Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Isus sigurno dolazi 15.12.2024. ili 16.03.2025.

Featured Replies

Na osnovu proučavanja Biblije  moj brat u Hristu i ja smo došli do tačnih subotnjih i jubilarnih godina (među njima i 6000. godine (2044/45.)), kao i tačnih datuma svih biblijskih praznika. Ostalo je samo da se vidi u koji od tih tačno određenih datuma Isus dolazi. Smatramo da sigurno dolazi u 2024. godini što pokazah ovde:

a to se vidi i iz ovih linkova:

https://www.youtube.com/watch?v=yyiNCYJhxvo&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=apBhw-fO2mg&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=dR4eMPlERnY&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=UhGCSfG0HAc&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=jHSd53koP4o&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=o3haod7EZ5g&t=0s
https://www.youtube.com/watch?v=12T3UJmOyz8&t=0s

koje pronađoh ponovo 30.09.2024. (na prvi praznik žrtava nakon prvog dana Sukota). Ovo je kanal koji sam našao, koliko se sećam, u januaru 2023, kada sam prvi put video da neko priča o 2024. i kada sam rekao svom prijatelju da mi je ubedljiviji od bilo kog drugog klipa koji sam gledao do tada i da vaznesenje mora da bude 2024. Izgubio sam te linkove nekoliko dana nakon što sam ih pronašao (u januaru 2023.), tražio sam ih, ali nisam mogao da ih nađem do danas, što mi je bilo žao. Ovo sam našao uoči samog vaznesenja :) koje je najverovatnije 15. decembra 2024. (99%), a ako ne tad onda sasvim sigurno 16.03.2025. koji je poslednji dan biblijske 2024. godine (isti datum kao ovde:

, samo godinu kasnije). Uz ono što smo brat u Hristu i ja napisali zašto vaznesenje mora biti 2024. godine linkovi odavde: https://www.youtube.com/channel/UCE5mHjFBB-hSfshuZyo-6lg daju potpunu sliku da je vaznesenje 2024.

Trenutna dešavanja oko Izraela, Libana i Irana vodiće daljoj eskalaciji i kad vidimo rat na Tajvanu znajmo da je vaznesenje par dana kasnije (tako da očekujem da sukob Kine i Tajvana počne par dana pre 15.12.2024.). Takođe, vrlo moguće da rat u Moldaviji i Srbiji počne kratko pre vaznesenja, kao i nova plandemija sa nastavkom žigosanja (

u čelo (PCR test) i ruku (bocka) uz uvođenje i digitalnog ID, digitalnog novčanika i CBDC-a čime će ispunjenje Otkr. 13:16-18 započeto 2019/2020. biti kompletirano.

Edited by Hrišćanin

• Spirit Junkie
On 18. 10. 2024. at 12:34, Hrišćanin said:

u čelo (PCR test) i ruku (bocka) uz uvođenje i digitalnog ID, digitalnog novčanika i CBDC-a čime će ispunjenje Otkr. 13:16-18 započeto 2019/2020. biti kompletirano.

Mislim i ja da će jednog dana ukinuti gotovinu, recimo neki teroristi kupe malu atomsku bombu za kešom i eto zakona. U Švedskoj se već rijetko koristi gotovina. Ali trebaš biti mudar, ti štediš u kriptu i čuvaš na svom Walletu, i evo izlaze kartice sa kojima možeš plaćati sa kripto, i nijedna banka i političar te ne mogu kontrolirati. Ne vjerujem da je Žig zvijeri neka bocka ili uvođenje digitalnog ID....Otkrivenje se tumači sa simbolima iz Starog zavjeta.

revelation-jesus-christ-christianity-exploring-heaven-hell-jerusalem-concept-christianity-revelation-jesus-christ-heaven-hell-jerusalem.jpg

Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!

19 hours ago, καιnos said:

Mislim i ja da će jednog dana ukinuti gotovinu, recimo neki teroristi kupe malu atomsku bombu za kešom i eto zakona. U Švedskoj se već rijetko koristi gotovina. Ali trebaš biti mudar, ti štediš u kriptu i čuvaš na svom Walletu, i evo izlaze kartice sa kojima možeš plaćati sa kripto, i nijedna banka i političar te ne mogu kontrolirati. Ne vjerujem da je Žig zvijeri neka bocka ili uvođenje digitalnog ID....Otkrivenje se tumači sa simbolima iz Starog zavjeta.

Uzalud kripto ako uvedu zakone da se internet može platiti samo sa digitalnog novčanika koji je povezan sa ID.

Ako bi koristio tuđ internet onda bi taj neko morao da objasni odakle mu cripto novčanik koji nije povezan sa njegovim ID. I tako država može sprečiti one koji imaju tajne novčanike da ih koriste jer neće imati pristup internetu. A ako slučajno prime neku transakciju sa nekog tajnog novčanika odma reaguje AI i pita ko ti je poslao novac? ne znaš da objasniš, i tebi ukinu internet a zakonski te gone kao kriminalca ili teroristu.

Edited by rale

• Autor
On 22. 10. 2024. at 22:45, καιnos said:

Ako ni posle ovoga (naiđoh na taj sajt neki dan):

The Mark of the Beast is Measura...
No image preview

The Mark of the Beast is Measurable!

Unveiling the mystery behind the current of his circuit

ne veruješ da su bocke i test žig zveri onda nećeš nikad poverovati.

Vidi i ostalo odavde:

The Decode | Sara Israel | Substack
No image preview

The Decode | Sara Israel | Substack

Decoding Babylon with Biblical Truths. Click to read The Decode, by Sara Israel, a Substack publication with hundreds of subscribers.

• Spirit Junkie
1 hour ago, Hrišćanin said:

ne veruješ da su bocke i test žig zveri onda nećeš nikad poverovati.

Nego imamo temu Žig zvijeri ovdje, i tu sam ti postavio jedno pitanje, pa mi nisi odgovorio.

• 3 weeks later...
  • Autor
On 25. 10. 2024. at 14:51, καιnos said:

Nego imamo temu Žig zvijeri ovdje, i tu sam ti postavio jedno pitanje, pa mi nisi odgovorio.

Odgovorio sam na skoro sve, možda sam to propustio. Sveti oci su pisali koliko im je otkriveno (da je to žig Mučitelja (Antihrista) i njegovog carstva) u to vreme. Nama, poslednjoj generaciji koje se to najviše tiče i koji vidimo žig sopstvenim očima je logično najviše otkriveno.

• Autor

Na osnovu poslednje analize Isus dolazi 7/8.12.2024. 100%:

Maran ata!

• 1 month later...
  • Spirit Junkie

Evo ga prošao je i 15.12 ostaje ti još jedna posljednja nada, a to je 16.03.2025….ako se ništa ne dogodi toga datuma, onda nas poštedi daljnih izračunavanja.

Ja mislim da dolazi 25.12. kao i svake godine. Jeste li spremni 🧐

• Spirit Junkie
5 minutes ago, krstjanin said:

Ja mislim da dolazi 25.12. kao i svake godine. Jeste li spremni 🧐

To se već dogodilo, sad je puno važniji njegov drugi dolazak. Ma ko veli da je Isus rođen 25.12. - Moj uvod u temu ne znači da se sa cijelim člankom slažem, pa evo izvolite tamo dalje

• Autor
On 17. 12. 2024. at 9:45, καιnos said:

Evo ga prošao je i 15.12 ostaje ti još jedna posljednja nada, a to je 16.03.2025….ako se ništa ne dogodi toga datuma, onda nas poštedi daljnih izračunavanja.

Naravno da ne bih dalje računao, ne bi imalo smisla. Ja sam i pisao uvek da najdalje do 16/17.03.2025. Isus dolazi.

Tako će i biti, tj. dolazi 7.03.2025. da vaskrsne mrtve, a 16/17.03.2025. ih vaznosi na Nebo kako pokazasmo ovde: https://drive.google.com/file/d/1P72TbcWkrsQ7bZTpaYCvnQUZypCTHcwS/view, slava Bogu!

Inače, Isus nije rođen 25.12. nego 3. maja 7BC (što je danas 1. maj), ali to je druga tema, a o tome, kao i o svemu drugome, najverovatnije više neću imati vremena da pišem.

Maran ata!

• Spirit Junkie
10 minutes ago, Hrišćanin said:

Inače, Isus nije rođen 25.12. nego 3. maja 7BC (što je danas 1. maj), ali to je druga tema

Pa sigurno možeš naći vremena da nam to objasniš i to na ovoj temi

• Autor
3 minutes ago, καιnos said:

Pa sigurno možeš naći vremena da nam to objasniš i to na ovoj temi

To nije sigurno da mogu naći vremena. Ako bude vremena objasniću, ako ne šta je tu je. Pisao sam o drugim stvarima dosta. Svako čini što može…

• 2 months later...

...

SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH
lažno nazvan ISUSEK - Gospodin YEHOSHUA -  NE ZNA
kad će ga opet njegov
Bog Jedini Otac
YHVH
poslati na zemlju
=========
MATEJ 24,3

Dok je zatim na Maslinskoj gori sjedio, pristupiše k njemu učenici nasamo govoreći:

"RECI NAM KADA ĆE TO BITI i koji će biti znak tvojega Dolaska i svršetka svijeta?
.....................
MATEJ 24,36        

"A O ONOM DANU I ČASU NITKO NE ZNA, pa ni anđeli nebeski,

NI SIN,

NEGO SAMO OTAC.
=========
MARKO 13,4         

"Reci nam KADA ĆE TO BITI i na koji se znak sve to ima svršiti?

...................

MARKO 13,32       

"A O ONOM DANU I ČASU NITKO NE ZNA, pa ni anđeli nebeski,

NI SIN,

NEGO SAMO OTAC.
=========

SIN ne zna – kaže – a NE laže – ZNA – OTAC
SIN nije OTAC

YEHOSHUA  NE ZNA - jer nije Sve Znajući Bog!

A ljudi – ZNAJU?!?!?
---------------
A kad bude došao drugi puta
VIDJET ĆE GA SVAKO OKO!

OTKRIVENJE 1,7  
Gle, dolazi s oblacima i
GLEDAT ĆE GA SVAKO OKO, svi koji su ga proboli, i naricat će nad njim sva plemena zemaljska. Da! Amen.

Znači – SADA još nije tu,
jer ga NIJE vidlo SVAKO OKO.
========
ALI – prije TOGA doč će i LAŽNJAK!
..................
MARKO 13,5         

Tada im Isus poče govoriti:

"PAZITE DA VAS TKO NE ZAVEDE.

MARKO 13,6         

MNOGI ĆE DOĆI U MOJE IME I GOVORITI:

JA SAM! I MNOGE ĆE ZAVESTI.

MARKO 13,21

AKO VAM TADA TKO REKNE:

EVO KRISTA OVDJE! ENO ONDJE! - NE VJERUJTE.

MARKO 13,22

USTAT ĆE DOISTA LAŽNI KRISTI I LAŽNI PROROCI I

TVORIT ĆE ZNAMENJA I ČUDESA DA,

BUDE LI MOGUĆE, ZAVEDU IZABRANE.

-----------

Bog Jedini Otac YHVH, poslat će SINA
G Yehoshuu po drugi puta na Zemlju -
PO MENI – NE po Bibliji –

na 6.000. Židovsku godinu.

Sve u Bibliji je na principu
6 + 1 = 7
6 dana tjedna + 1dan Subota = Tjedan od 7 dana
6.000 godina + tisućljeće = 7.000. godina = RAJ

Sada (2025.) je po Židovima 5.785. godina.
Do 6.000. god. treba još 215 godina.

Tada će SIN G Yehoshua opet doč.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Autor

Kralj Čarls III je najverovatnije Antihrist u koga će 30.3.2025. ući zver iz bezdana - pali anđeo Apolion. Čarls, kao i ceo Novi svetski poredak tj. zver - carstvo (UN, SZO, SEF, itd.) je zaseo u hram Božiji koji je ljudsko telo preko žiga zveri tj. bocki i PCR testova. Tako da je sve ispunjeno.
Isus dolazi 28.3.2025. da vaskrsne mrtve i preobrazi žive vernike a 30.3.2025. ih odvodi na Nebo kako dokazasmo ovde:

JESUS 100% COMES ON MARCH 28 2025 AD.pdf

drive.google.com drive.google.com

JESUS COMES ON MARCH 28 2025 AD - new proofs.pdf

Jesus 100% comes on March 28 2025 AD - new proofs.pdf

RAPTURE ON MARCH 29-30 2025 100%.pdf

https://drive.google.com/file/d/1wyZgYQtaAwjZIunKVvKvptfFGnwNXFJM/view i drugde.
Toliko od mene na ovom forumu. Sad odoh da se pripremam dodatno za svečani dolazak Ženika Gospoda Isusa Hrista!
Maran ata!

• Autor

Vaznesenje je 100% 8. aprila 2025 AD.

Neki kažu da će se vaznesenje biti 23. septembra 2025. AD na Praznik truba (po judejskom kalendaru). Ne, neće biti tada niti bilo koji drugi datum nakon 12. aprila 2025. AD koji je poslednji dan Adara prema kalendaru punog meseca. A ne postoji kalendar po kojem neki datum nakon 12. aprila 2025. godine pripada Adaru. Adar je vezan za 144 (000) kao što smo pisali ranije. 144000 iz Otkr. 7 i Otkr. 14 su prvi plodovi tj. prvi verni koji će biti vaskrsli, preobraženi i odvedeni na Nebo. Dakle, to mora biti u Adaru. I Nisan 23 5981 SD, 7/8. aprila 2025. AD je 26. Adara po kalendaru punog meseca na osnovu osnovnog, glavnog biblijskog kalendara - solarnog (Enohovog) kalendara. Takođe, Jašer 83 kaže:

„1 i u dvanaestom mesecu, dvadesetak treći dan u mesecu Mojsije je uzeo Arona i njegove sinove, a on obukao ih u njihove odeće i pomazali ih i učinili im se kao da mu je Gospod naredio, A Mojsije je doneo sve ponude koje je Gospod imao taj dan komandovao.“

Adar je 12. mesec i objasnili smo da je Jašer 83: 1 praslikovao vaskrsenje Crkve koje će se takođe dogoditi na dan "23" (ali nisan) i koji takođe pripada i mesecu Adaru prema kalendaru punog meseca (8. april je Adar 26 po tom kalendaru). Takođe, "Završetak hrama" 23. Adara (pomenuto u Jezdra 6:15 prema prevodu jerusalimske Biblije) u vreme Jezdre je slika završetka naših tela 23. Nisana po solarnom kalendaru (ali 26. Adara po kalendaru punog meseca) tj. vaskrsenja i preobraženja tela koja su hram Svetog Duha. Takođe stih Jestira 2:16 koji govori o poklonjenju Jestire kralju u mesecu Adaru po Septuaginta prevodu tj. uzimanje Neveste i poklonjenje kralju Isusu u mesecu Adaru. Zato smo 100% sigurni da u Adaru idemo. Ali ne u Adaru sledeće ili bilo koje druge godine, već ove godine jer smo pokazali na preko 100 stranica biblijskih argumenata da je 2025. godine vaznesenje. Postoje neki argumenti za vaznesenje poslednjeg dana Adara (12/13. aprila), zatim 21/22. Adara (3. aprila) i 23/24. Adara (5. aprila) - ovo drugo posebno zbog brojeva 23 i 24, ali imamo brojeve 23 i 24 i u slučaju 7/8. aprila i mnogo više argumenata za taj dan nego bilo koji drugi dan u aprilu: https://drive.google.com/file/d/1LU7y34crQJ4KYAvM7UbkHQoOAZEfkkS3/view , tako da kažemo ne samo da Isus 100% dolazi do 12/13. aprila 2025., već i da Isus 100% dolazi tačno 8. aprila 2025. godine.

Takođe smo pomenuli ranije viziju o ratu na Tajvanu nekoliko dana pre vaznesenja a i o novoj plandemiji (bolest X) pre vaznesenja (ovo: https://www.youtube.com/live/5SROzlpW9_o bi mogao biti pokazatelj toga). Takođe, vizije o događajima kod Srba koji vode ka 3. sv. ratu. Vidimo sada dešavanja kod nas, onda da je Tajvan okružen kineskom vojskom (posebno važno jer rat sa Iranom samo što nije počeo a koji će takođe biti pokretač 3. sv. rata i uništavanja SAD nakon uništavanja dela Irana, Damaska i sl.- videti Isaija 17 i Jeremija 49, i Kina bi ovaj trenutak mogla da iskoristi da napadne Tajvan a kasnije zajedno sa Rusijom, Iran i Severnom Korejom da uništi veći deo SAD - Otk. 17, 18). Postoje i vizije o događajima u Moldaviji pre nuklearnog rata, ali ne znači da je ta vizija od Boga. A mnoge vizije kažu da pre prve nuklearne bombe padnu na Zemlju, idemo na nebo. Ali te vizije treba testirati jer apostol Pavle kaže da treba ispitati duhove jesu li od Boga, one mogu biti dodatni, ali ne i neophodni dokaz. Meni pak te vizije deluju uverljive.

U svakom slučaju, biblijski dokazi su broj jedan i dokazali smo na osnovu njih (https://drive.google.com/file/d/1LU7y34crQJ4KYAvM7UbkHQoOAZEfkkS3/view i ranije što smo govorili o brojevima 23, 24, 25 i sl., kao i sve ostalo vezano za biblijsku hronologiju) da je vaznesenje 100% 8. aprila 2025 AD.

Maran ata! 

Edited by Hrišćanin

Gost
Odgvori na temu

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.