December 7, 2025Dec 7 comment_3519 6 minutes ago, teodati said:Sam Isus tvrdi da je od Oca izašao, dakle ne postoji oduvijek,Izašao od Oca znači došao sa Neba. Pošalji Sticker
December 7, 2025Dec 7 comment_3528 1 hour ago, teodati said:1 hour ago, Slap said:Izašao od Oca znači došao sa Neba.Ne, vidim da ne shvaćaš nicejsko-carigradsko vjerovanje, u kojemu se izričito tvrdi da je Sin rođen od Oca, u vječnosti, Bog od Boga, i tak dalje, eto. Edited December 7, 2025Dec 7 by teodati Pošalji Sticker
December 7, 2025Dec 7 comment_3533 6 minutes ago, teodati said:Ne, vidim da ne shvaćaš nicejsko-carigradsko vjerovanje, Ne moram znati...."istina će uvjek rađati svoje svjedoke" a ja sam novo rođenje sa novim i kvalitetnijim znanjem. "Rođenje" u ranokršćanskom vjerovanju je "od Boga Bog". Moje razumjevanje je kvalitetnije od njihovog jer idem dalje od "Oca" jer znam da je Duh Sveti praotac ili "Djed", pa onda dolaze Otac i Sin. Tu dakle valja razlikovati impersonalni aspekt Boga od njegovih personalnih emanacija Oca i preemanacijom Sina. Tu personalizaciju objašnjavam sa oceanom slane vode iz kojeg nekim uvjetovanim slučajem nastaju dva kristala. Dakle iz nevidljivog impersonalnog Boga izlaze dvije vidljive forme. Kemijski gledano ništa novo, samo određeno zgušnjavanje. Pošalji Sticker
December 7, 2025Dec 7 comment_3535 1 minute ago, Slap said:Ne moram znati...."istina će uvjek rađati svoje svjedoke" a ja sam novo rođenje sa novim i kvalitetnijim znanjem. "Rođenje" u ranokršćanskom vjerovanju je "od Boga Bog". Moje razumjevanje je kvalitetnije od njihovog jer idem dalje od "Oca" jer znam da je Duh Sveti praotac ili "Djed", pa onda dolaze Otac i Sin. Tu dakle valja razlikovati impersonalni aspekt Boga od njegovih personalnih emanacija Oca i preemanacijom Sina. Tu personalizaciju objašnjavam sa oceanom slane vode iz kojeg nekim uvjetovanim slučajem nastaju dva kristala. Dakle iz nevidljivog impersonalnog Boga izlaze dvije vidljive forme. Kemijski gledano ništa novo, samo određeno zgušnjavanje.Sasvim si u krivu, da si zbilja cijelu Bibliju proučio, znao bi da po redu ide ovako, Otac postoji oduvijek, a Sin je prvi rođen u našem svijetu (ne stvoren, nije to isto), a Duh Sveti nastaje od Sina (i Oca, jer smo svi u Ocu), eto ukratko. Pošalji Sticker
December 7, 2025Dec 7 comment_3560 1 hour ago, teodati said:Otac postoji oduvijek, a Sin je prvi rođen u našem svijetu (ne stvoren, nije to isto), a Duh Sveti nastaje od Sina (i Oca, jer smo svi u Ocu), eto ukratko.I Otac i Sin postoje oduvjek u impersonalnom "obliku", tj. imali su sebe u Duhu Svetom, onda su u predstvaralačkom činu popromili dvije personalne forme. Sam Duh Sveti ostao je takav kakav je. Eto ukratko.A ovo zadnje što kažeš "jer smo svi u Ocu" ne znam zašto ističeš jer kršćani treba da imaju prvo mišljenje da smo svi u Sinu jer je Pavao tu jasan; "Sve u Sinu ima svoje postojanje".To je malo jača kršćanska filozofija pa ti možda nije to jasnije, no od mene dolazi još jači nauk od doktora kršćanstva pa ti to daleko teže može biti za shvatiti. Edited December 7, 2025Dec 7 by Slap Pošalji Sticker
December 8, 2025Dec 8 comment_3650 On 07. 12. 2025. at 9:04, teodati said:Sin je rođen od Oca, to u Bibliji piše, i da je onda nastalo po Njemu sve što postoji u našem svijetu, dakle kako sam rekao, jedino Otac oduvijek postoji, Sin je rođen u jednom trenutku, a Duh Sveti je rođen poslije Sina, eto ukratko.Tko je rodio Svetog Duha?Isus Krist je Sveti Duh. Bog kroz Sina.Otac u Sinu , Sin u mama mi u Njenu.Sinu je glava Otac, čovjeku Krist!Zašto se Svetom Duhu nitko ne klanja na Nebu?Ako mu se nitko na Nebu ne klanja znači da je taj treći Lucifer kome se klanja većima.Molim objašnjenje stihovima iz Biblije koristeći i stari zavjet i novi. Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3839 On 02. 12. 2025. at 20:20, Magdalena said:Pa jedan samo primjer ,Toma kad je vidio Uskrslog Krista rekao je "Gospodin moj i Bog moj". Krist mu nije rekao ,nisam Bog.osnova TTT je BOG OTAC BOG SIN BOG SDyel tak?daj 2-3 stiha di to pišeili - lakše ti je - priznaj da su TO = LAŽI -----------.IVAN 20,28 –BOG MOJ ! - ???==========IVAN 20,28 Odgovori mu Toma: "Gospodin moj i BOG MOJ!------------Kome je Toma rekao – Bog moj! - ? Čitaj sljedeći stih:IVAN 20,29 Reče mu Isus: "Budući da si me vidio, povjerovao si.Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju! „BUDUĆI DA SI ME VIDIO“! Boga nitko nije vidio.Ako je Toma vidio Yehoshuu,znači da NIJE vidio Boga,jer Boga se ne može vidjeti.Yehoshuu su vidjeli – znači SIN nije = Bog.--------------------Pogledajmo sljedeći stih:IVAN 20,31 A ova su zapisana da vjerujete:Isus je Krist,Sin Božji,ida vjerujući imate život u imenu njegovu.-------------------------Šta je istina –SIN je = Krist, POMAZANIK od Boga – ne = Bog!!! Šta je istina –Yehoshua je Sin OD Boga – ne = Bog!!! Kako možeš imati život?Pa tako da vjeruješ da jeSIN – Krist = Pomazanik OD Boga Oca YHVH,i da jeSIN = Sin OD Boga Jedinoga Oca YHVH. Ne Bog! U IMENU – Yehoshua je život!Yehoshua = OD YHVH dolazi spasenje!!!OD Koga?Od Yehoshue?NEEEEEEEEENego OD Boga Jedinoga Oca YHVH.----------------------IVAN 20,24Ali Toma zvani Blizanac, jedan od dvanaestorice, NE BIJAŠE S NJIMA KAD DOĐE ISUS.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Toma se nije uvjerio da je SIN G Yehoshua USKRSNUOjer nije tada bio prisutan.----------------------IVAN 20,25Govorili su mu dakle drugi učenici: "VIDJELI SMO GOSPODINA!" On im odvrati: "Ako ne vidim na njegovim rukama biljeg čavala i ne stavim svoj prst u mjesto čavala, ako ne stavim svoju ruku u njegov bok, NEĆU VJEROVATI.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Toma ne vjeruje da su apostoli VIDJELI Yehoshuu,Toma ne vjeruje da je SIN G Yehoshua – USKRSNUO.Zato kaže – NEĆU VJEROVATI! – ŠTO neće vjerovati?NEĆE VJEROVATI da su apostoli VIDJELI ŽIVOGA Yehoshuu!----------------------------Toma zaziva SIN G Yehoshuu, a onda Boga svoga Oca YHVH.Ne govori Toma SINU G Yehoshui – pa ti si Bog.Takvih primjera imaš više u Bibliji.----------------------------Da li je Toma – tada shvatio da je SIN od Boga Oca YHVH - G Yehoshua = Bog?Da li su tada svi apostoli shvatili da je SIN od Boga Oca YHVH - G Yehoshua = Bog?-------------------------------Ako – DA!1,Zašto nisu svi PADALI nadalje NA KOLJENAkada su vidjeli „boga“ SINA G Yehoshuu?2,Zašto se apostoli nisu zapitali –kako to da VIDIMO BOGA – A ŽIVI SMO?3,Zašto se apostoli nisu zapitali –zašto nas je „bog“ SIN G Yehoshua lagao,jer nam je rekao da Boga nitko nije vidio?4,Zašto apostoli nadalje NE NAZIVAJU YEHOSHUA –BOŽE YEHOSHUA! - ?5,Zašto apostoli nadalje govoreda nitko Boga nije vidio?=================Ti trčiš, spotakneš se i počneš padati!Ja – zabrinut za tebe, viknem tvoje IME ili TITULU! .... , Bože moj!---------------------------Da li sam ja TEBI reko – BOŽE MOJ?Da li sam ja TEBE oslovio sa BOG?Da li si TI za mene – BOG?====================.......ŠTO sam SIN kaže u ISTOJ glavi -........IVAN 20,17 Kaže joj Isus:"Ne zadržavaj se sa mnom jer još ne uziđohOCU, = BOGU YHVH -nego idi mojoj braći i javi im:Uzlazim OCU = BOGU YHVH -svomuiOCU = BOGU YHVH - vašemu,BOGU = OCU YHVH -svomuiBOGU = OCU YHVH -vašemu._______SIN G Yehoshua ima svoga Boga i Oca.Bog OD SINA je i Bog OD ljudi.Otac OD SINA je i OTAC OD ljudi.TKO je TAJ Bog Otac OD SINA G Yehoshue i OD ljudi?YHVH Bog Otac Jedini!------------Kako Bog Sin ima svoga Boga?Bog ima Boga?_______I sami apostoli naučavaju da njihov Bog Jedini – OTAC – YHVH,Koji je i Bog jedini i Otac od SINA G Yehoshue - .....................................2. KORINĆANIMA 1,2 Milost vam i mir od BOGA, OCA = YHVH - našega, i Gospodina Isusa Krista! 2. KORINĆANIMA 1,3 Blagoslovljen Bog i Otac = YHVH - Gospodina našega Isusa Krista, Otac = BOG JEDINI YHVH -milosrđa i Bog = OTAC JEDINI YHVH -svake utjehe!=======Jasno rečeno:========DVIJE OSOBE ! !-------------1,JEDNA JE BOG OTAC YHVH2,druga je SIN od Boga Oca YHVH =Gospodin Yehoshuakoji NIJE Bogjer je BOG - SAMO JEDAN - OTAC – YHVH=======KOLIKO BOGOVA TI IMAŠ?TKO je BOG i OTAC od SINA?TKO je JEDINI BOG i OTAC od LJUDI?Dal je Bog Otac i tvoj JEDINI Bog?------------ Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3840 On 02. 12. 2025. at 21:08, Magdalena said:Matej 4,6 i reče mu: "Ako si Sin Božji, baci se dolje! Ta pisano je: Anđelima će svojim zapovjediti za tebe i na rukama će te nositi da se gdje nogom ne spotakneš o kamen.Matej 4,7 Isus mu kaza: "Pisano je također: Ne iskušavaj Gospodina, Boga svojega!Luka 4,8 Isus mu odgovori: "Pisano je: Klanjaj se Gospodinu, Bogu svomu, i njemu jedinomu služi!Ivan 20,28 Odgovori mu Toma: "Gospodin moj i Bog moj!Ivan 20,29 Reče mu Isus: "Budući da si me vidio, povjerovao si. Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju!Filipljanima 2,6 On, trajni lik Božji, nije se kao plijena držao svoje jednakosti s Bogom,Filipljanima 2,7 nego sam sebe "oplijeni" uzevši lik sluge, postavši ljudima sličan; obličjem čovjeku nalikMatej 14,33 A oni na lađi poklone mu se ničice govoreći: "Uistinu, ti si Sin Božji!kupi si jače očaleu svemu datome nigdje ne piše TROJSTVO TROJEDINI TROJEDNAKIBogoČovjek BOG SIN Bog Umro ....nigdje ne piše ISUSEK JE BOG ili da je TO sam rekoJA SAM BOG SAMO Jedini BOG Otac YHVH jasno kaže - a ti ne vidiš - kako Izaija predviđa za teJA SAM BOG JEDINI - NEMA DRUGOG BOGA OSIM MENE !!!a ti TO ne vidišnego - točnije - PRIHVATILA LAŽI Od svoga oca lažiKOJE NE PIŠU U Bibliji Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3842 On 07. 12. 2025. at 9:58, Slap said:Da je Isus kojim slučajem stvorenje.Zašto samoga SINA od Boga Jeidnoga Oca YHVH - G Yehoshuu, lažno nazvanim Isusek, praviš lašcem?Sam SIN G Yehoshua ti kaže da je STVORENJE....Po Biblij Božjoj Očevoj JAHVINOJ knjizi ISTINEpostoji SAMO JEDAN Bog – Otac YHVHKoji je i JEDINI Stvoritelj SVEGA - četvrta BZ!SVI ostali su stvorenja,a u SVE spada i SIN G Yehoshua.------------------OTKRIVENJE 3,14I anđelu Crkve u Laodiceji napiši: "Ovo govori Amen,Svjedok vjerni i istiniti,POČETAK BOŽJEG STVORENJA:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sam SIN Gospodin Yehoshua ti kaže da je STVORENJE.Stvoren OD Jedinoga Stvoritelja Boga Oca YHWHNA POČETKU STVARANJA.A time – SIN NIJE i NEĆE NIKAD biti Bog,jer je Bog SAMO Jedan – Otac YHVH.---------- Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3843 On 02. 12. 2025. at 21:20, teodati said:Nije ni Sin stvoren nego je rođen, isto je tako i Duh Sveti rođen, od Sina, a izlazi od Oca, jednostavno a istinito.lažeš bez i jednog dokaz stiha !!!-------.Zašto samoga SINA od Boga Jeidnoga Oca YHVH - G Yehoshuu, lažno nazvanim Isusek, praviš lašcem?Sam SIN G Yehoshua ti kaže da je STVORENJE....Po Biblij Božjoj Očevoj JAHVINOJ knjizi ISTINEpostoji SAMO JEDAN Bog – Otac YHVHKoji je i JEDINI Stvoritelj SVEGA - četvrta BZ!SVI ostali su stvorenja,a u SVE spada i SIN G Yehoshua.------------------OTKRIVENJE 3,14I anđelu Crkve u Laodiceji napiši: "Ovo govori Amen,Svjedok vjerni i istiniti,POČETAK BOŽJEG STVORENJA:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sam SIN Gospodin Yehoshua ti kaže da je STVORENJE.Stvoren OD Jedinoga Stvoritelja Boga Oca YHWHNA POČETKU STVARANJA.A time – SIN NIJE i NEĆE NIKAD biti Bog,jer je Bog SAMO Jedan – Otac YHVH.----------daj 2-3 stiha di to piše - ili - lakše ti je - priznaj da lažeš KAD je SIN dobija SD Jahvina?NAKON KRŠTENJA SVOGA !!!.DUH SVETIje DUH od Boga Oca YHVH==========IZAIJA 63,10Ali se oni odmetnuše, OŽALOSTIŠE SVETI DUH NJEGOV.Zato im je postao neprijatelj i sam je na njih zavojštio.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ljudi su ožalostili SD od Boga Oca Jedinoga YHVH.------------------------IZAIJA 63,11Spomenuše se tad davnih dana i sluge njegova Mojsija:"Gdje li je onaj koji izvuče iz vode pastira stada svojega?Gdje je onaj koji UDAHNU U NJEGA DUH SVOJ SVETI?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Bog Otac YHVH je udahunu o čovjekaSVOJ SD.------------------------IZAIJA 63,14Poput stoke što silazi u dolinu,DUH YHVH VODIO IH POČIVALIŠTU.Tako si ti vodio narod svoj i slavno ime sebi stekao.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Duh YHVH je SD.------------------------EFEŽANIMA 4,30 I ne žalostite DUHA SVETOGA, BOŽJEGA, = OD BOGA JEDINOGA OCA YHVH - kojim ste opečaćeni za Dan otkupljenja!...1. SOLUNJANIMA 4,8 Prema tome, tko to odbacuje, ne odbacuje čovjeka nego BOGA = BOGA JEDINOGA OCA YHVH - koji SVOGA = ČIJEGA? SVOGA!Duha Svetoga udahnjuje u vas.---------- Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3844 On 06. 12. 2025. at 14:17, teodati said:Duh Sveti po Bibliji ne postoji oduvijekti pojma nemaš - ili namjerno lažno naučavaš???ŠTO JE SD? ČIJI JE SD?.Sveti Duh je Duh OD Boga Jedinoga Oca YHWHYHWH je SVET pa je i Njegov DUH - SVET - zato se kaže Sveti Duh! Svako biće ima svoj duh.SIN Gospodin Yehoshua ima svoj Duh.Čovjek ima svoj duh.Sotona ima svoj duh. DUH je OSOBNOST te osobe – a NE posebna Osoba. Svaka Osoba ima i svoje Osobno IME.Koje je Osobno Ime Svetom Duhu?NEMA! – Jer – NIJE Osoba!------------SD je „sastavni dio“ Boga Jedinoga Oca YHWH. 1. IVANOVA 5,7 Jer su trojica, što svjedoče u nebu:"Otac, Riječ i DUH SVETI; i ova su trojica jedno,------------Sveti Duh je Jahvin Duh.Bog Otac YHVH je Osoba koja ima svoju Osobnosta TO je: Memorija, Intelekt, Osjećaji, Karakter,…. IZAIJA 11,2 Na njemu će DUH JAHVIN počivat`,duh MUDROSTIi UMNOSTI,duh SAVJETAi JAKOSTI,duh ZNANJAi STRAHA Gospodnjeg...............DUH SVETIje DUH od Boga Oca YHVH==========IZAIJA 63,10Ali se oni odmetnuše, OŽALOSTIŠE SVETI DUH NJEGOV.Zato im je postao neprijatelj i sam je na njih zavojštio.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Ljudi su ožalostili SD od Boga Oca Jedinoga YHVH.------------------------IZAIJA 63,11Spomenuše se tad davnih dana i sluge njegova Mojsija:"Gdje li je onaj koji izvuče iz vode pastira stada svojega?Gdje je onaj koji UDAHNU U NJEGA DUH SVOJ SVETI?,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Bog Otac YHVH je udahunu o čovjekaSVOJ SD.------------------------IZAIJA 63,14Poput stoke što silazi u dolinu,DUH JAHVIN VODIO IH POČIVALIŠTU.Tako si ti vodio narod svoj i slavno ime sebi stekao.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Duh Jahvin je SD.------------------------EFEŽANIMA 4,30 I ne žalostite DUHA SVETOGA,BOŽJEGA, = OD BOGA JEDINOGA OCA YHVH - kojim ste opečaćeni za Dan otkupljenja!...1. SOLUNJANIMA 4,8 Prema tome, tko to odbacuje, ne odbacuje čovjeka negoBOGA = BOGA JEDINOGA OCA YHVH -kojiSVOGA = ČIJEGA? SVOGA!Duha Svetogaudahnjuje u vas.----------Sveti Duh – nije osoba -nego „OSOBNOST“ od Boga Oca YHVH zato SD NEMA svoje osobno ime=========SD je Duh mudrosti i razuma, Duh savjeta i sile, Duh znanja i straha Gospodnjega (dubokog strahopoštovanja, a ne patološkog straha=========IZAIJA 11,2 Na njemu će DUH JAHVIN počivat`,duh MUDROSTI i UMNOSTI, duh SAVJETA iJAKOSTI, duh ZNANJA i STRAHA Gospodnjeg.……………Kako gornji duhovi mogu biti osoba?--------------SD je dar=========DJELA APOSTOLSKA 2,38 Petar će im: "Obratite se i svatko od vas neka se krsti u ime Isusa Krista da vam se oproste grijesi i primit ćete DAR, DUHA SVETOGA.……………Kako Osoba može biti dar?---------------SD se izljeva=========DJELA APOSTOLSKA 2,17 "U posljednje dane, govori Bog: IZLIT ću DUHA SVOGA na svako tijelo i proricat će vaši sinovi i kćeri, vaši će mladići gledati viđenja, a starci vaši sne sanjati.……………Kako se Osoba može izlijevati?---------------SD je sila Božja:=========LUKA 1,35Anđeo joj odgovori:"DUH SVETI sići će na te i SILA će te Svevišnjega osjeniti.Zato će to čedo i biti sveto, Sin Božji.……………Kako Osoba može biti sila? ----------------SD mora se "podgrijavat" (potiče ili raspiruje poput vatre), kako bi bio učinkovit.=========2. TIMOTEJU 1,6 Poradi toga podsjećam te: RASPIRUJ milosni DAR BOŽJIkoji je u tebi po polaganju mojih ruku.……………Kako možeš podgrijavati Osobu?---------------Sveti Duh može se ugasit=========1. SOLUNJANIMA 5,19 DUHA NE TRNITE,……………Kako možeš ugasiti Osobu?---------------SD može biti NA drugoj osobi=========LUKA 2,25 Živio tada u Jeruzalemu čovjek po imenu Šimun. Taj čovjek, pravedan i bogobojazan, iščekivaše Utjehu Izraelovu i DUH SVETI BIJAŠE NA NJEMU..................Kako Osoba (SD) može biti NA drugoj osobi?---------------.......... Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3846 On 06. 12. 2025. at 15:09, Slap said:Znaš, Ivan piše da je po Sinu nastalo sve ono što je nastalo...dakle Sin je izvan kategorije nastalog, stoga nije nastao..Zašto samoga SINA od Boga Jeidnoga Oca YHVH - G Yehoshuu, lažno nazvanim Isusek, praviš lašcem?Sam SIN G Yehoshua ti kaže da je STVORENJE....Po Biblij Božjoj Očevoj JAHVINOJ knjizi ISTINEpostoji SAMO JEDAN Bog – Otac YHVHKoji je i JEDINI Stvoritelj SVEGA - četvrta BZ!SVI ostali su stvorenja,a u SVE spada i SIN G Yehoshua.------------------OTKRIVENJE 3,14I anđelu Crkve u Laodiceji napiši: "Ovo govori Amen,Svjedok vjerni i istiniti,POČETAK BOŽJEG STVORENJA:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sam SIN Gospodin Yehoshua ti kaže da je STVORENJE.Stvoren OD Jedinoga Stvoritelja Boga Oca YHWHNA POČETKU STVARANJA.A time – SIN NIJE i NEĆE NIKAD biti Bog,jer je Bog SAMO Jedan – Otac YHVH.----------.KOLOŠANI 1:15-16===============on (SIN YEHOSHUA POMAZANIK)je slika ( NE I BOG)Boga ( OCA YHVH)nevidljivoga, (SINA VIDJELI )prvorođenac svakog stvorenja. (BOG SE NE RAĐA)ta u njemu je sve stvoreno na nebesima i na zemlji,vidljivo i nevidljivo, bilo prijestolja, bilo gospodstva,bilo vrhovništva, bilo vlasti -sve je PO njemu ( PO MJERI SINA JE BOG Jedini OTAC YHVH SVE STVORIO)iZA NJEGA STVORENO: (ZA SINA YEHOSHUU JE STVORENO),,,,,,,,,,,,,,,,TOČNIJE PREVEDNO – PO !!! – a NE – PREKO !!!Provjeri Grčki!................zanima me kako objašnjavaš zadnje riječi stiha -ZA NJEGA STVORENO –…………znači - ZA sina je sve stvoreno.ako je sin - po tebi - stvoritelj - kako je onda –ZA NJEGA stvoreno?????????------------TKO je to za njega stvorio?……………pa sasvim je jasno ako se pročita biblija da je JEDINI STVORITELJ svega,JEDINI BOG OTAC YHVH.BOG Jedini OTACYHVH, sve je stvorio – ne njegov SIN G Yehoshua,jer SIN NIJE i NEĆE NIKAD biti Bog,jer je Bog SAMO JEDAN – OtacYHVH.------------ Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3850 TROJSTVO ????odakle ti "istina" o TTT?dal iz Biblije ili iz črne zemlje?što apostoli naučavaju nakon uznesenja SINA?.1.KORINĆANIMA 8,6nama je JEDANBOG, OTAC, = YHVH -OD koga je sve, a mi za njega;iJEDAN Gospodin, ISUS KRIST, = ČOVJEK -PO kome je sve, i mi po njemu.========Bog Jedini je OTAC - a NE - SIN!-------------Ovo je stih od apostola napisannakon Yehoshuina uznesenja na Nebo..................Jasno rečeno:==========DVIJE OSOBE ! !----------------1,JEDNA JE BOG OTAC YHVH2,druga je SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH - G Yehoshuakoji NIJE i NEĆE NIKAD biti Bogjer je BOG - SAMO JEDAN - OTAC - YHVH------------------YHVH je Bog – SIN G Yehoshua NIJE Bog.TO je ONO što apostoli naučavaju,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Osnova za biti BOG je – biti STVORITELJ.SIN G Yehoshua niti je Bog niti je Stvoriteljjer je i sam - stvorenje stvoreno.Bog Jedini je OTAC YHVH - a NE – SIN Yehoshua!-------------------SINA od Boga Jedinoga Oca YHVH – G Yehoshuu,je Bog Jedini Otac YHVH učinio gospodinom.Biti gospodin – ne znači da si zato = Bog.Bog je SAMO Jedan – Otac – YHVH.SIN NIJE i NEĆE NIKAD biti Bog.SIN NIJE i NEĆE NIKAD biti Otac..................... Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3892 1 hour ago, piramida4 said:kupi si jače očaleu svemu datome nigdje ne piše TROJSTVO TROJEDINI TROJEDNAKIBogoČovjek BOG SIN Bog Umro ....nigdje ne piše ISUSEK JE BOG ili da je TO sam rekoJA SAM BOG SAMO Jedini BOG Otac YHVH jasno kaže - a ti ne vidiš - kako Izaija predviđa za teJA SAM BOG JEDINI - NEMA DRUGOG BOGA OSIM MENE !!!a ti TO ne vidišnego - točnije - PRIHVATILA LAŽI Od svoga oca lažiKOJE NE PIŠU U BiblijiJahve je Bog Otac ,Sin Isus Krist i Duh Sveti. Usporedi sto govori Jahve u Starom Zavjetu sto Krist u Novom. Njihove Rijeci se ne razlikuju. Bog ti moze dati život . Tebe Isus Krist drži na životu. Bez Isusa Krista mrtav si duhom jos dok si živ na zemlji. Sa Isusom Kristom živ si zauvijek ,neces umrijeti nikada. Galaćanima 1,8 Ali kad bismo vam mi, ili kad bi vam anđeo s neba navješćivao neko evanđelje mimo onoga koje vam mi navijestismo, neka je proklet! Edited December 10, 2025Dec 10 by Magdalena Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3920 2 hours ago, Magdalena said:Jahve je Bog Otac ,Sin Isus Krist i Duh Sveti. Usporedi sto govori Jahve u Starom Zavjetu sto Krist u Novom. Njihove Rijeci se ne razlikuju. Bog ti moze dati život . Tebe Isus Krist drži na životu. Bez Isusa Krista mrtav si duhom jos dok si živ na zemlji. Sa Isusom Kristom živ si zauvijek ,neces umrijeti nikada. Galaćanima 1,8 Ali kad bismo vam mi, ili kad bi vam anđeo s neba navješćivao neko evanđelje mimo onoga koje vam mi navijestismo, neka je proklet!I gde u Jevanđelju piše da je Isus Bog? Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3941 3 hours ago, ĆiĆoLiNo said:I gde u Jevanđelju piše da je Isus Bog?Evanđelje po Ivanu 20:28-30 'Moj Gospodin i moj Bog!''Moj Gospodin i moj Bog!' uzvikne Toma. · Isus mu reče: 'Ti vjeruješ jer si me vidio. Ali blago onima koji me nisu vidjeli, a vjeruju.' Pošalji Sticker
December 10, 2025Dec 10 comment_3960 8 hours ago, piramida4 said:kupi si jače očaleu svemu datome nigdje ne piše TROJSTVO TROJEDINI TROJEDNAKIBogoČovjek BOG SIN Bog Umro ....nigdje ne piše ISUSEK JE BOG ili da je TO sam rekoJA SAM BOG SAMO Jedini BOG Otac YHVH jasno kaže - a ti ne vidiš - kako Izaija predviđa za teJA SAM BOG JEDINI - NEMA DRUGOG BOGA OSIM MENE !!!a ti TO ne vidišnego - točnije - PRIHVATILA LAŽI Od svoga oca lažiKOJE NE PIŠU U BiblijiDjela apostolska 20,28 "Pazite na sebe i na sve stado u kojem vas Duh Sveti postavi nadglednicima, da pasete Crkvu Božju koju steče krvlju svojom. Pošalji Sticker
December 11, 2025Dec 11 comment_4008 On 02. 12. 2025. at 21:08, Magdalena said:Matej 4,6 i reče mu: "Ako si Sin Božji, baci se dolje! Ta pisano je: Anđelima će svojim zapovjediti za tebe i na rukama će te nositi da se gdje nogom ne spotakneš o kamen.Matej 4,7 Isus mu kaza: "Pisano je također: Ne iskušavaj Gospodina, Boga svojega!Luka 4,8 Isus mu odgovori: "Pisano je: Klanjaj se Gospodinu, Bogu svomu, i njemu jedinomu služi!Ivan 20,28 Odgovori mu Toma: "Gospodin moj i Bog moj!Ivan 20,29 Reče mu Isus: "Budući da si me vidio, povjerovao si. Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju!Filipljanima 2,6 On, trajni lik Božji, nije se kao plijena držao svoje jednakosti s Bogom,Filipljanima 2,7 nego sam sebe "oplijeni" uzevši lik sluge, postavši ljudima sličan; obličjem čovjeku nalikMatej 14,33 A oni na lađi poklone mu se ničice govoreći: "Uistinu, ti si Sin Božji!ti zbilja ne vidiš da TU nigdje ne piše TROJSTVO TROJEDINI TROJEDNAKI BOG SIN BOGO ČOVJEK BOG UMRO ...?????ja ti dalje zbilja ne mogu pomoč---------.TKO JE TVOJ BOG ???=======Najteže pitanje za 90%današnjih SAMOZVANIH Kršćana!=======Tko je tvoj Bog?Da li je tvoj Bog – Biblijski Bog?Kako Mu je Ime?-----------Dokaži svoju tvrdnju sa 2-3 istoznačnane dvosmislena Biblijska STIHA tipa -Ime Boga je……………U ispravno prevedenoj Bibliji postoji zapisanoSveto Ime Boga Jedinoga - YHVH – NA 7.000 mjesta !!!----------ILI TKO SU SVE TVOJI bogovi?=====.Prva Božja Očeva Zapovjest – ZAŠTO JE NE POŠTUJEŠ ???=====IZLAZAK 20,2"Ja sam YHVH, BOG tvoj, koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva.,,,,,,,,,,,,, YHVH JE BOG Jedini Otac, A NE SIN Gospodin YehoshuaYHVH je izveo iz Egipta, a NE SIN Gospodin Yehoshua----------IZLAZAK 20,3Nemoj imati drugih bogova uz mene.,,,,,,,,,,,, NEMOJ IMATI SINA Gospodina YehoshuuKAO BOGA - UZ BOGA Jedinoga Oca YHVH----------Svak onaj koji NE poštuje 10BZ,a naročito NE poštuje prvu BZsigurno neće do Raja doč!.... Pošalji Sticker
December 11, 2025Dec 11 comment_4009 18 hours ago, Magdalena said:Djela apostolska 20,28 "Pazite na sebe i na sve stado u kojem vas Duh Sveti postavi nadglednicima, da pasete Crkvu Božju koju steče krvlju svojom.ti zbilja ne vidiš da TU nigdje ne piše TROJSTVO TROJEDINI TROJEDNAKIBOG SIN BOGO ČOVJEK BOG UMRO ...?????ja ti dalje zbilja ne mogu pomoč---------...DJELA APOSTOLSKA 20,28 –KRVLJU SVOJOM======DJELA APOSTOLSKA 20,28"Pazite na sebe i na sve stadou kojem vas Duh Sveti postavi nadglednicima,DA PASETE CRKVU BOŽJUKOJU STEČE KRVLJU SVOJOM................DJELA APOSTOLSKA 20,28DA PASETE CRKVU BOŽJU,,,,,,,,,,,,,,,,SVE je OD Boga Jedinoga Oca YHVHI Crkva je OD Boga Jedinoga Oca YHVH--------------DJELA APOSTOLSKA 20,28KOJU STEČE KRVLJU SVOJOM.,,,,,,,,,,,,,,,,Bog Jedini Otac YHVH je DUHOVNO BIĆEa Duhovna Bića NEMAJU KRVI.Znamo da se NIJE žrtvovao Bog Otac YHVH za ljudenego je Bog Otac YHVH – DAO svoga SINA G Yehoshuu -ČOVJEKA – Materijalno bićesa KRVLJU.Ili je stih krivo usmjeravajuće preveden,ili ga treba shvatiti takoda je SVE OD Boga Jedinoga Oca YHVH,baš ko što je i sam SIN G Yehoshua.------------------OTKRIVENJE 21,22 Hrama u gradu ne vidjeh. Ta Gospod, Bog, Svevladar, = YHVH OTAC -hram je njegov - = VLASNIŠTVO -i Jaganjac! = SIN G YEHOSHUA--------------Gospod Bog Svevladar je YHVH Otac - a NE - SIN G YehoshuaVlasništvo Hrama je OD Boga Jedinoga Oca YHVHkao i sam Sin G Yehoshua - jer NIJE Bog,jer je Bog samo Jedan - Otac YHVHSVE što je Bog Jedini Otac YHVH stvorio,je NJEGOVO VLASNIŠTVO.Pošto je sam SIN G Yehoshua stvorenje od Boga Oca YHVH,time je SIN G Yehoshua VLASNIŠTVO odBoga Jedinoga Oca YHVH. .................RIMLJANIMA 3,25 Njega je Bog = JEDINI BOG OTAC YHVH - izložio da krvlju svojom...,,,,,,,,,,,,,,,,,,Bog Jedini Otac YHVH je SINA G Yehoshuu dao kao žrtvui krv je OD SINA – a NE od Boga Oca YHVH!----------------OTKRIVENJE 5,9 ... jer si bio zaklan i otkupio, krvlju svojom, za Boga = ZA BOGA JEDINOGA OCA YHVH -ljude...,,,,,,,,,,,,,,,,,,Bog Jedini Otac YHVH je SINA G Yehoshuu dao kao žrtvui krv je OD SINA – a NE od Boga Oca YHVH!---------------- Pošalji Sticker
December 11, 2025Dec 11 comment_4011 19 hours ago, Magdalena said:Evanđelje po Ivanu 20:28-30 'Moj Gospodin i moj Bog!''Moj Gospodin i moj Bog!' uzvikne Toma. · Isus mu reče: 'Ti vjeruješ jer si me vidio. Ali blago onima koji me nisu vidjeli, a vjeruju.'ti zbilja ne vidiš da TU nigdje ne piše TROJSTVO TROJEDINI TROJEDNAKIBOG SIN BOGO ČOVJEK BOG UMRO ...?????ja ti dalje zbilja ne mogu pomoč---------.IVAN 20,28 –BOG MOJ ! - ???==========IVAN 20,28 Odgovori mu Toma: "Gospodin moj i BOG MOJ!------------Kome je Toma rekao – Bog moj! - ? Čitaj sljedeći stih:IVAN 20,29 Reče mu Isus: "Budući da si me vidio, povjerovao si.Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju! „BUDUĆI DA SI ME VIDIO“! Boga nitko nije vidio.Ako je Toma vidio Yehoshuu,znači da NIJE vidio Boga,jer Boga se ne može vidjeti.Yehoshuu su vidjeli – znači SIN nije = Bog.--------------------Pogledajmo sljedeći stih:IVAN 20,31 A ova su zapisana da vjerujete:Isus je Krist,Sin Božji,ida vjerujući imate život u imenu njegovu.-------------------------Šta je istina –SIN je = Krist, POMAZANIK od Boga – ne = Bog!!! Šta je istina –Yehoshua je Sin OD Boga – ne = Bog!!! Kako možeš imati život?Pa tako da vjeruješ da jeSIN – Krist = Pomazanik OD Boga Oca YHVH,i da jeSIN = Sin OD Boga Jedinoga Oca YHVH. Ne Bog! U IMENU – Yehoshua je život!Yehoshua = OD YHVH dolazi spasenje!!!OD Koga?Od Yehoshue?NEEEEEEEEENego OD Boga Jedinoga Oca YHVH.----------------------IVAN 20,24Ali Toma zvani Blizanac, jedan od dvanaestorice, NE BIJAŠE S NJIMA KAD DOĐE ISUS.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Toma se nije uvjerio da je SIN G Yehoshua USKRSNUOjer nije tada bio prisutan.----------------------IVAN 20,25Govorili su mu dakle drugi učenici: "VIDJELI SMO GOSPODINA!" On im odvrati: "Ako ne vidim na njegovim rukama biljeg čavala i ne stavim svoj prst u mjesto čavala, ako ne stavim svoju ruku u njegov bok, NEĆU VJEROVATI.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Toma ne vjeruje da su apostoli VIDJELI Yehoshuu,Toma ne vjeruje da je SIN G Yehoshua – USKRSNUO.Zato kaže – NEĆU VJEROVATI! – ŠTO neće vjerovati?NEĆE VJEROVATI da su apostoli VIDJELI ŽIVOGA Yehoshuu!----------------------------Toma zaziva SIN G Yehoshuu, a onda Boga svoga Oca YHVH.Ne govori Toma SINU G Yehoshui – pa ti si Bog.Takvih primjera imaš više u Bibliji.----------------------------Da li je Toma – tada shvatio da je SIN od Boga Oca YHVH - G Yehoshua = Bog?Da li su tada svi apostoli shvatili da je SIN od Boga Oca YHVH - G Yehoshua = Bog?-------------------------------Ako – DA!1,Zašto nisu svi PADALI nadalje NA KOLJENAkada su vidjeli „boga“ SINA G Yehoshuu?2,Zašto se apostoli nisu zapitali –kako to da VIDIMO BOGA – A ŽIVI SMO?3,Zašto se apostoli nisu zapitali –zašto nas je „bog“ SIN G Yehoshua lagao,jer nam je rekao da Boga nitko nije vidio?4,Zašto apostoli nadalje NE NAZIVAJU YEHOSHUA –BOŽE YEHOSHUA! - ?5,Zašto apostoli nadalje govoreda nitko Boga nije vidio?=================Ti trčiš, spotakneš se i počneš padati!Ja – zabrinut za tebe, viknem tvoje IME ili TITULU! .... , Bože moj!---------------------------Da li sam ja TEBI reko – BOŽE MOJ?Da li sam ja TEBE oslovio sa BOG?Da li si TI za mene – BOG?====================.......ŠTO sam SIN kaže u ISTOJ glavi -........IVAN 20,17 Kaže joj Isus:"Ne zadržavaj se sa mnom jer još ne uziđohOCU, = BOGU YHVH -nego idi mojoj braći i javi im:Uzlazim OCU = BOGU YHVH -svomuiOCU = BOGU YHVH - vašemu,BOGU = OCU YHVH -svomuiBOGU = OCU YHVH -vašemu._______SIN G Yehoshua ima svoga Boga i Oca.Bog OD SINA je i Bog OD ljudi.Otac OD SINA je i OTAC OD ljudi.TKO je TAJ Bog Otac OD SINA G Yehoshue i OD ljudi?YHVH Bog Otac Jedini!------------Kako Bog Sin ima svoga Boga?Bog ima Boga?_______I sami apostoli naučavaju da njihov Bog Jedini – OTAC – YHVH,Koji je i Bog jedini i Otac od SINA G Yehoshue - .....................................2. KORINĆANIMA 1,2 Milost vam i mir od BOGA, OCA = YHVH - našega, i Gospodina Isusa Krista! 2. KORINĆANIMA 1,3 Blagoslovljen Bog i Otac = YHVH - Gospodina našega Isusa Krista, Otac = BOG JEDINI YHVH -milosrđa i Bog = OTAC JEDINI YHVH -svake utjehe!=======Jasno rečeno:========DVIJE OSOBE ! !-------------1,JEDNA JE BOG OTAC YHVH2,druga je SIN od Boga Oca YHVH =Gospodin Yehoshuakoji NIJE Bogjer je BOG - SAMO JEDAN - OTAC – YHVH=======KOLIKO BOGOVA TI IMAŠ?TKO je BOG i OTAC od SINA?TKO je JEDINI BOG i OTAC od LJUDI?Dal je Bog Otac i tvoj JEDINI Bog?------------ Pošalji Sticker
December 11, 2025Dec 11 comment_4012 On 10. 12. 2025. at 17:57, Magdalena said:Jahve je Bog Otac ,Sin Isus Krist i Duh Sveti. Usporedi sto govori Jahve u Starom Zavjetu sto Krist u Novom. Njihove Rijeci se ne razlikuju. Bog ti moze dati život . Tebe Isus Krist drži na životu. Bez Isusa Krista mrtav si duhom jos dok si živ na zemlji. Sa Isusom Kristom živ si zauvijek ,neces umrijeti nikada. Galaćanima 1,8 Ali kad bismo vam mi, ili kad bi vam anđeo s neba navješćivao neko evanđelje mimo onoga koje vam mi navijestismo, neka je proklet!ti zbilja ne vidiš da TU nigdje ne piše TROJSTVO TROJEDINI TROJEDNAKIBOG SIN BOGO ČOVJEK BOG UMRO ...?????ja ti dalje zbilja ne mogu pomoč---------.1.KORINĆANIMA 8,6nama je JEDANBOG, OTAC, = YHVH -OD koga je sve, a mi za njega;iJEDAN Gospodin, ISUS KRIST, = ČOVJEK -PO kome je sve, i mi po njemu.========Bog Jedini je OTAC - a NE - SIN!-------------Ovo je stih od apostola napisannakon Yehoshuina uznesenja na Nebo..................Jasno rečeno:==========DVIJE OSOBE ! !----------------1,JEDNA JE BOG OTAC YHVH2,druga je SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH - G Yehoshuakoji NIJE i NEĆE NIKAD biti Bogjer je BOG - SAMO JEDAN - OTAC - YHVH------------------YHVH je Bog – SIN G Yehoshua NIJE Bog.TO je ONO što apostoli naučavaju,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Osnova za biti BOG je – biti STVORITELJ.SIN G Yehoshua niti je Bog niti je Stvoriteljjer je i sam - stvorenje stvoreno.Bog Jedini je OTAC YHVH - a NE – SIN Yehoshua!-------------------SINA od Boga Jedinoga Oca YHVH – G Yehoshuu,je Bog Jedini Otac YHVH učinio gospodinom.Biti gospodin – ne znači da si zato = Bog.Bog je SAMO Jedan – Otac – YHVH.SIN NIJE i NEĆE NIKAD biti Bog.SIN NIJE i NEĆE NIKAD biti Otac..................... Pošalji Sticker
December 11, 2025Dec 11 comment_4015 1 minute ago, piramida4 said:ti zbilja ne vidiš da TU nigdje ne piše TROJSTVO TROJEDINI TROJEDNAKI BOG SIN BOGO ČOVJEK BOG UMRO ...?????ja ti dalje zbilja ne mogu pomoč---------.TKO JE TVOJ BOG ???=======Najteže pitanje za 90%današnjih SAMOZVANIH Kršćana!=======Tko je tvoj Bog?Da li je tvoj Bog – Biblijski Bog?Kako Mu je Ime?-----------Dokaži svoju tvrdnju sa 2-3 istoznačnane dvosmislena Biblijska STIHA tipa -Ime Boga je……………U ispravno prevedenoj Bibliji postoji zapisanoSveto Ime Boga Jedinoga - YHVH – NA 7.000 mjesta !!!----------ILI TKO SU SVE TVOJI bogovi?=====.Prva Božja Očeva Zapovjest – ZAŠTO JE NE POŠTUJEŠ ???=====IZLAZAK 20,2"Ja sam YHVH, BOG tvoj, koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva.,,,,,,,,,,,,, YHVH JE BOG Jedini Otac, A NE SIN Gospodin YehoshuaYHVH je izveo iz Egipta, a NE SIN Gospodin Yehoshua----------IZLAZAK 20,3Nemoj imati drugih bogova uz mene.,,,,,,,,,,,, NEMOJ IMATI SINA Gospodina YehoshuuKAO BOGA - UZ BOGA Jedinoga Oca YHVH----------Svak onaj koji NE poštuje 10BZ,a naročito NE poštuje prvu BZsigurno neće do Raja doč!....Mom Bogu ime je Jahve ,Isus Krist ,Bog silni ,Gospodar nad vojskama ,Bog Istiniti ,Gospodin ,Duh Istine ,Davaoc Života ,Stvoritelj ,Svedrzitelj, Svemogući ,Svevisnji,Bog vječni ,Bog Jedini. Pošalji Sticker
December 11, 2025Dec 11 comment_4020 2 minutes ago, piramida4 said:ti zbilja ne vidiš da TU nigdje ne piše TROJSTVO TROJEDINI TROJEDNAKIBOG SIN BOGO ČOVJEK BOG UMRO ...?????ja ti dalje zbilja ne mogu pomoč---------.1.KORINĆANIMA 8,6nama je JEDANBOG, OTAC, = YHVH -OD koga je sve, a mi za njega;iJEDAN Gospodin, ISUS KRIST, = ČOVJEK -PO kome je sve, i mi po njemu.========Bog Jedini je OTAC - a NE - SIN!-------------Ovo je stih od apostola napisannakon Yehoshuina uznesenja na Nebo..................Jasno rečeno:==========DVIJE OSOBE ! !----------------1,JEDNA JE BOG OTAC YHVH2,druga je SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH - G Yehoshuakoji NIJE i NEĆE NIKAD biti Bogjer je BOG - SAMO JEDAN - OTAC - YHVH------------------YHVH je Bog – SIN G Yehoshua NIJE Bog.TO je ONO što apostoli naučavaju,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Osnova za biti BOG je – biti STVORITELJ.SIN G Yehoshua niti je Bog niti je Stvoriteljjer je i sam - stvorenje stvoreno.Bog Jedini je OTAC YHVH - a NE – SIN Yehoshua!-------------------SINA od Boga Jedinoga Oca YHVH – G Yehoshuu,je Bog Jedini Otac YHVH učinio gospodinom.Biti gospodin – ne znači da si zato = Bog.Bog je SAMO Jedan – Otac – YHVH.SIN NIJE i NEĆE NIKAD biti Bog.SIN NIJE i NEĆE NIKAD biti Otac.....................Ti moraš spoznati Isusa Krista. Čovjek ne moze pobjediti smrt. Isus Krist došao je pobjediti smrt plativsi za nas cijenu . Krvlju svojim . I ne možeš Bogu Ocu bez Krista Isusa. Nikako . Moras se pokloniti Isusu Kristu da bi došao Ocu ili dok si zivi ili na Sudu. Svakako ces kleknuti . Svako koljeno ce se saviti pred Njim. SAMO SE BOGU KLANJAJ I NJEMU JEDINOME SLUŽI - ISUS KRIST ,OSOBNO. Pošalji Sticker
December 11, 2025Dec 11 comment_4023 On 08. 12. 2025. at 20:39, Ljubav said:Tko je rodio Svetog Duha?Isus Krist je Sveti Duh. Bog kroz Sina.Otac u Sinu , Sin u mama mi u Njenu.Sinu je glava Otac, čovjeku Krist!Zašto se Svetom Duhu nitko ne klanja na Nebu?Ako mu se nitko na Nebu ne klanja znači da je taj treći Lucifer kome se klanja većima.Molim objašnjenje stihovima iz Biblije koristeći i stari zavjet i novi.Sta znači hula na Duha Svetog? Pošalji Sticker
December 11, 2025Dec 11 comment_4029 On 10. 12. 2025. at 16:44, piramida4 said:Kako Osoba može biti dar?---------------Pa nije Osoba dar. Nego te osoba može darivati. Govoriti ti sto cec govoriti ili pisati ili misliti(na primjer ). Zato je važno priznati sebi ,Duh Sveti je osoba. Onaj tko ima Duha Svetog taj je Kristov. Onaj tko ima drugog duha taj je antikristov. Antikrist,sotona je osoba. Edited December 11, 2025Dec 11 by Magdalena Pošalji Sticker
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje