January 19, 20242 yr Spirit Junkie Ovdje forumaši mogu postavljati pitanja u vezi foruma, davati prijedloge i izraziti kritiku. Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
November 24, 2025Nov 24 comment_2673 Zašto forum zoveš Kršćanskim kad je to svaštara, daj mu naziv nekakav vjerski forum Send Sticky Note
November 24, 2025Nov 24 Autor Spirit Junkie 8 minutes ago, Kainose said:Zašto forum zoveš Kršćanskim kad je to svaštara, daj mu naziv nekakav vjerski forumAko si već član ovdje mogao si mi u pp pisati. Ako nisi, svi članovi ovdje su kršćani. Ako imaš nešto protiv Jeh. svjedoka, mormona, piramide4, ili nekog drugog sam si kriv/a. Što bih ja sad trebao mijenjati zbog tebe domenu, logo ili nešto drugo, to košta novaca. Imaš dosta foruma Religija&Duhovnost gdje pišu ateisti, te isti, kršćani, muslimani i ostali. I ako dođe jedan musliman ovdje, može da piše na forumu "Abrahamske Religije". Što bih ja sad trebao zabraniti ljudima da dolaze na forum?! Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje