Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zaratustra kao Sin čovječji iz davnih vremena

Featured Replies

Malo će vam zvučati nevjerovatno ali biblija (SZ) spominje da je Sin Božji više puta silazio u zemaljski svijet. Čak je i Isus to spomenuo, ali kroz tako neobičnu strukturu svoje rečenice da za to treba imati izuzetno tološko "oko". I u starom zavjetu većine biblija ta je informacija prevodilačkim prstima tako zamuljana da se to jedva da otkriti. I u Otkrivenju ima jedna rečenica koja govori da je Isus više puta silazio u svijet. O tome sam nekad na nekom forumu pisao. Ali dosta mi je silnih rečenica....

https://www.youtube.com/watch?v=_m8QS1mr1vk

• Spirit Junkie

Znači ti vjeruješ da se Isus pojavio kao Zaratustra. O je, do sada su svi mislili da si ti biblijski kršćanin, što će poslije ovog misliti, da si gnostik, new ageovac ili nešto slično.

Download (2).jpg

Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!

• Autor
2 hours ago, καιnos said:

Znači ti vjeruješ da se Isus pojavio kao Zaratustra. O je, do sada su svi mislili da si ti biblijski kršćanin, što će poslije ovog misliti, da si gnostik, new ageovac ili nešto slično.

Download (2).jpg

Gledaj ja ne znam što nevage, glostici i drugi uče ... meni niko i ničije mišljenje nije problem, ja sam sa svojim znanjem uzvišen ali tebi postaje problem i to je vidljivo iz tvoje gornje intervencije. A to što sam ja rekao da ovu temu mogu biblijskik braniti to je tebi očito manje važno sam iz jednog problema (kojeg svi čine) ; misliš da razumiješ bibliju i da znaš koje znanje ili informacije ti ona nudi. Dakle biblija govori i silascima Sina čovječjeg na zemlju. Isus Kristov silazak je veličanstven i najveći i najzadnji, posljednji silazak i kad je Isus rekao "Svršeno je" mislio je da je svršeno sa njegovim silascima i pomaganjima zemljanima. I kad u Otkrivenju stoji da je Sin Božji "žrtveno jagnje od početka svijeta" upravo o tome kaže da je Sin Božji kao Sin čovječji više puta žrtveno silazio u svijet. Upravo je u tome razlika između mene i vas svih na ovom forumu što ja ove crvene stavke znam objasniti a vi ne znate ili će te pričati neke smiješne površne ideje. Ova dva argumenta su slabiji a ja imam još jedno tri biblijska argumenata koji su jači u dokazivanju ove "teze".

Ponavljam; ja ne znam što gnostici i newageovci uče (možda sam prev više od 30 godina i nešto čitao njihovog a da nisam niti znao što je i čije je) ali kad bih sad sa njima razgovarao bilo o bibliji ili drugim stvarima znao bih procjeniti naprimjer jesu li pametniji i mudriji od vas forumaša...jer ja u sebi imam kriterije mudrosti i znanja od suprotnog.

Edited by Slap

Napravite račun ili se prijavite za komentiranje

Nedavno pregledavanje 0

• No registered users viewing this page.
Background Picker
Customize Layout

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.