Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zašto muslimani ne vjeruju da je Isus Sin Božji?

Featured Replies

10 hours ago, Zehran said:

ali niko od vas krscana to ne praktikuje, nemojte sami sebe lagati bezveze....nema tog krscanina koji praktikuje ako ti neko opali samar ti mu okreni drugi, ne da ne praktikujete to nego vi palite samare redom svima koji vam stanu na put....zato malo vise realnosti nije za odbacit.

Šta vi muslimani prakticirate? Evo popodne je u Zagrebu musliman izboo nožem časnu sestru uz povike hvale vasem bogu i uz svjedoke. Poklopi se ušima. Šta radi musliman u Zagrebu? Moramo li mu uopce znati da je on poludjeli musliman? Pogleda po svijetu i vidjet ces svakakvih luđaka i ubojica ,ali da neko ubije neduznog zbog toga jer nije njegove vjere to samo vi balije radite. To radi sotona .

Edited by Magdalena

• Odgovora 52
  • Pregleda 221
  • Tema napravljena
  • Zadnji odgovor

Najbolji posteri u ovoj temi

Najpopularniji postovi

• καιnos
    καιnos

Naravno da je muslimanima teško objasniti da je Isus Sin Božji jer ne priznaju Evanđelja, ali se ne mogu zanijekati mnoštvo drugih citata koji vele da je imao preegzistenciju, da je postaojao prije ne

• to absolutno nije tacno, to ce ti i krscanski istrazivaci reci da je promijenjenja, a i Bog kaze u Kuranu da je promijenjenja, pa cak i Biblija sama kaze za sebe da je promijenjenja...ne znam stvarno

• ako ti pisac kaze da su pisali lazi u Bibliju i na taj nacin promijenili barem nesto djelimicno, sta mi tu onda imaom vise pricati ako ti pisac biblije sam to potvrdii Pisci kazu : Jeremija 8,8 Kako

Posted Images

2 hours ago, Magdalena said:

10 hours ago, Zehran said:

niti je isus umro niti drugi proroci za icije grijehe, svako za svoj grijeh gine, i odgovoran je.

Isus Krist umro je za sve ljude . Jedini uvijet je da povijerujes. Mene je Spasitelj Isus Krist otkupio od grijeha svojom krvlju. Jedino moraš povjerovati u to Djelo nad Djelima Gosodina Boga naseg Isusa Krista. Platio je za mene bez imalo moje zasluge.

Zar niste čuli ,zar niste jos čuli da je Raj otvoren. Krst je Uskrsnuo i svojim Uskrsnucem otvorio vrata Raja djeci Adamovoj. Ako ste to čuli ,a ipak ste pritisnuti strahom od smrti onda kao da i niste čuli. A ako ste čuli tu radosnu vijest i primili je u srce svoje onda je i vaše uskrsenje na pragu,počelo je vaše uskrsavanje koje će se okoncati uskršenjem.Ako je ta vijest postala život, života vašeg ,onda je smrt za vas postala igračka kao vezan rob za pobjednika u ratu.

On 24. 11. 2025. at 14:05, Zehran said:

ako ti pisac kaze da su pisali lazi u Bibliju i na taj nacin promijenili barem nesto djelimicno, sta mi tu onda imaom vise pricati ako ti pisac biblije sam to potvrdii

Pisci kazu :

Jeremija 8,8

Kako možete tvrditi: Mi smo mudri, u nas je Zakon Jahvin! Zaista, u laž ga je pretvorila lažljiva pisaljka pisara!

Procitaj cijelo 8.poglavlje Jeremije pa ces vidjeti zasto to Gospodin Bog govoti Izraelcima. Jer su se odmetnuli od Njega svašta rade ,ali neće da povjeruju Bogu . Ne govori o Svetom Pismu,a evo ti i redak poslije : Jeremija 8,8 Kako možete tvrditi: `Mi smo mudri, u nas je Zakon Jahvin!` Zaista, u laž ga je pretvorila lažljiva pisaljka pisara!

Jeremija 8,9 Mudraci će biti osramoćeni, prestravljeni i uhvaćeni u zamku. Gle, oni prezreše riječ Jahvinu! A njihova mudrost - što im koristi?

Tko je prezreo riječ Jahvinu? Jedi li ti među ovima gore kojima se obraća Jahve? Jesi dakako.

Gost
Odgvori na temu

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.