January 31, 20251 yr Knjiga Propovednikova 11:9-109 Raduj se, mladiću, u mladosti svojoj, i neka te veseli srce tvoje u danima mladalaštva tvog, i idi putevima srca svog i za onim što oči tvoje vide. Ali znaj da će te za sve to Bog izvesti na sud.10 Zato ukloni bol od srca svoga, i udalji nevolju od tela svoga, jer su mladost i najlepše godine života taština.
March 1, 20251 yr On 31. 01. 2025. at 22:54, Ljubav said:Ali znaj da će te za sve to Bog izvesti na sud..SUD.......IVAN 5,30JA SAM OD SEBE NE MOGU UČINITI NIŠTA: KAKO ČUJEM, SUDIM,i sud je moj pravedanJER NE TRAŽIM SVOJE VOLJE,NEGO VOLJU ONOGA KOJI ME POSLA.",,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,SIN od Boga Jedinoga Oca YHVHG Yehoshua - sam kažeda NIJE samostalan u suđenju.SIN će suditi onako kako je VOLJA odONOGA koji je poslao SINA.Bog Jedini Otac YHVH je poslao SINA na zemlju.SIN G Yehoshua vrši VOLJU svoga Boga Oca YHVHi NE sudi SAMOSTALNO.---------------------IVAN 5,27 i OVLASTI ga da sudi jer je Sin Čovječji.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Bog Jedini Otac YHVHje dao OVLAST svome SINU G Yehoshuida SUDI.SIN G Yehoshua NE sudi SAMOSTALNO.------------------DJELA APOSTOLSKA 10,42"On nam i naloži propovijedati narodu i svjedočiti:Ovo je onaj kojega Bog POSTAVI sucem živih i mrtvih!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Bog Jedini Otac YHVHje POSTAVIO svoga SINA G Yehoshuuda SUCEM.-----------------RIMLJANIMA 2,16 To će se očitovati na Dan u koji će, po mojem evanđelju, Bog = OTAC YHVH JEDINI -po Isusu Kristu suditi ono što je skriveno u ljudima.===========Jasno rečeno:==========DVIJE OSOBE ! !----------------1,JEDNA JE BOG OTAC YHVH2,druga je SIN od Boga Oca YHVH =Gospodin Yehoshuakoji NIJE Bogjer je BOG - SAMO JEDAN - OTAC – YHVH==========1. PETROVA 2,23ON KOJI NA UVREDU NIJE UVREDOM UZVRAĆAOI MUČEN NIJE PRIJETIO,PREPUŠTAJUĆI TO SUCU PRAVEDNOM;,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ON = SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH – G YehoshuaSVE je prepustio Vrhovnom Sucu - Bogu Jedinome Ocu YHVH===========
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje