Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ko je Isus Krist? 3 members have voted

1. 1. Ko je Isus za vas?

• Isus je vječni Bog
      1
    • Isus je rođen kao Bog
      1
    • Isus je stvoren kao duhovno biće
      1
    • Isus je rođen samo kao čovjek
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 10. 12. 2025. at 18:22, Magdalena said:

Isus Krist je Bog. Aleluja

...

SVAKOME

======

KOME BIBLIJSKI BOG
BOG IZ prve Božje Očeve
JAHVINE Zapovjedi:
,,,,,,,,,,,
IZLAZAK 20,2

"Ja sam JAHVE, BOG tvoj,
koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva.
,,,,,,,,,,,,
YHVH JE Otac BOG Jedini, A NE Sin Gospodin Yehoshua
YHVH je izveo iz Egipta, a NE Sin Gospodin Yehoshua

----------

IZLAZAK 20,3

Nemoj imati drugih bogova uz mene.
,,,,,,,,,,,,
NEMOJ IMATI Sina Gospodina Jehoshuu
KAO BOGA UZ BOGA Oca Jedinoga
YHVH

------------

KOME YEHOSHUIN BOG

KOME ŽIDOVSKI BOG
KOME BOG APOSTOLA
KOME BOG ABRAHAMA IZAKA JAKOVA

NIJE BOG IMENA SVETOGA - 

JAHVE

======

TOME JE VLADAR – VLADAR OVOGA SVIJETA

A TAJ VLADAR JE SADA

SOTONA

-----------

image.png

23 hours ago, ĆiĆoLiNo said:

Bravo. Činjenično objašnjeno...

da - ALI
za sve one kojima je TO upućeno
ipak je sve uzalud
jer ne čuju da ne vide
ili
namjerno odbacuju istinu
jer su namjerno lažni učitelji
i
nikad ne odgovore na postavljeno im pitanje
GDJE je u NZ obistinjenje toga proroštva
a ujedno NE žele vidit
da njihova piramidalna trokutina
jasno kaže
OTAC NIJE SIN - SIN NIJE OTAC
šta reč
koju posluku porat?

On 11. 12. 2025. at 0:48, Magdalena said:

Ne vjerujete vi Isusu Kristu,jer Isus Krist jest Bog : Djela apostolska 20,28 "Pazite na sebe i na sve stado u kojem vas Duh Sveti postavi nadglednicima, da pasete Crkvu Božju koju steče krvlju svojom.

Ja ti draga Magdalena samo Isusu i verujem. I za mene ti je njegova reč Amin. Sve drugo merim na njegovim rečima zato što je on temelj.

Tako da ni ovde u Delima ne piše Bog Isus. I ne samo u Delima, ne piše nigde u celom Pismu.

Šta misliš da Oni koji su pisali Pismo, Hrista drže za Boga, da li bi to zaboravili da nam kažu?! Ako ti svaki dan kažeš moj Bože Isuse, zašto to Oni nikada nisu rekli?

On 11. 12. 2025. at 19:09, piramida4 said:

da - ALI
za sve one kojima je TO upućeno
ipak je sve uzalud
jer ne čuju da ne vide
ili
namjerno odbacuju istinu
jer su namjerno lažni učitelji
i
nikad ne odgovore na postavljeno im pitanje
GDJE je u NZ obistinjenje toga proroštva
a ujedno NE žele vidit
da njihova piramidalna trokutina
jasno kaže
OTAC NIJE SIN - SIN NIJE OTAC
šta reč
koju posluku porat?

Pa valjda tako mora biti, šta znam.

Meni je zanimljivo to, da svi kažu da slede Isusa a ne drže se njegovih reči. Sve što reče o svojoj prirodi je to ''ja sam Sin Božji''...oni tu ne stave tačku, već se smelo usuđuju da veruju u ono što nikada nije izašlo iz Hristovih usta...Jel' se predstavio Bogom? Nije! Pa što ga onda Bogom gradiš?!

Veliki pozdrav za tebe

1 hour ago, ĆiĆoLiNo said:

Ja ti draga Magdalena samo Isusu i verujem. I za mene ti je njegova reč Amin. Sve drugo merim na njegovim rečima zato što je on temelj.

Tako da ni ovde u Delima ne piše Bog Isus. I ne samo u Delima, ne piše nigde u celom Pismu.

Šta misliš da Oni koji su pisali Pismo, Hrista drže za Boga, da li bi to zaboravili da nam kažu?! Ako ti svaki dan kažeš moj Bože Isuse, zašto to Oni nikada nisu rekli?

Toma ti je direktno rekao. U djelima piše "....da pasete Crkvu Bozju koju steče krvlju svojom." Tko je za Crkvu prolio krv ?

Prouči ove izraze u Bibljiji. Bar to je danas lako . Upiši u Biblijsku tražilicu ove riječi i izaci ce ti svako spominjanje u Svetom Pismu: "Ja jesam ", "Alfa i Omega" ,"Pocetak i svršetak". Procitaj redke i prije i nakon tih riječi. Koje je Izrekao Isus Krist.

.

1 hour ago, ĆiĆoLiNo said:

Edited by Magdalena

4 minutes ago, Magdalena said:

Toma ti je direktno rekao. U djelima piše "....da pasete Crkvu Bozju koju steče krvlju svojom." Tko je za Crkvu prolio krv ?

Prouči ove izraze u Bibljiji. Bar to je danas lako . Upiši u Biblijsku tražilicu ove riječi i izaci ce ti svako spominjanje u Svetom Pismu: "Ja jesam ", "Alfa i Omega" ,"Pocetak i svršetak". Procitaj redke i prije i nakon tih riječi. Koje je Izrekao Isus Krist.

Ne. Nigde u Pismu nemaš spoj reči ''Bog Isus''...Neumesno je tvrditi da pisci Biblije Isusa smatraju Bogom a nikada se svome Bogu ne obrate rečima ''Bože naš Isuse''...

Šta treba da kažemo, da je Biblija knjiga od Boga Isusa u kojoj ni na jednom mestu ne piše 'Bog Isus'?!

To je prosto nemoguće.

Samo ću se osvrnuti na ovo Alfa i Omega.

Citiraj mi taj stih iz Otkrivenja gde misliš da se te reči odnose na Isusa...

Molim te samo jedno mesto.

1 minute ago, ĆiĆoLiNo said:

Ne. Nigde u Pismu nemaš spoj reči ''Bog Isus''...Neumesno je tvrditi da pisci Biblije Isusa smatraju Bogom a nikada se svome Bogu ne obrate rečima ''Bože naš Isuse''...

Šta treba da kažemo, da je Biblija knjiga od Boga Isusa u kojoj ni na jednom mestu ne piše 'Bog Isus'?!

To je prosto nemoguće.

Molim te samo jedno mesto.

Halo ,Isus Krist među apostolima na zemlji bio je čovjek. Po Uskrsnucu je dobio Proslavjeno Nebesko Tijelo zato je Toma bio nevjeran . Apostoli shvacaju jer im Isus Krist objasnjava . Vidi Petra kako kaže :

38 Petar će im: "Obratite se i svatko od vas neka se krsti u ime Isusa Krista da vam se oproste grijesi i primit ćete dar, Duha Svetoga. 39 Ta za vas je ovo obećanje i za djecu vašu i za sve one izdaleka, koje pozove Gospodin Bog naš." 40 I mnogim je drugim riječima još svjedočio i hrabrio ih: "Spasite se od naraštaja ovog opakog!" (Dj 2:38-40)

Hristos je MORAO biti Bog kako bi Njegova žrtva uopšte radila. Samo je Bog mogao uništiti vlast grijeha, smrti i đavola.

Sv. ap. Petar piše:

"4. Kroz koje su nama darovana dragocjena i prevelika obećanja da kroz njih postanete pričasnici božanske prirode, izbjegnuvši pohotnu trulež u svijetu." (2 Petrova 1:4).

Mi možemo postati učesnici u božanskoj prirodi tj. možemo se obožiti. To je moguće jedino ako je Hristos u Sebi spojio božansku i ljudsku prirodu i očistio je i obožio.

Sv. Jovan Damaskin lijepo objašnjava:

"Smrt, dakle, pristupa i, proždirući mamac tela, biva prostreljena udicom božanstva, te okusivši bezgrešno i životvorno telo sama biva uništena i vraća sve one koje je dotad prožderala. Jer kao što nadolaskom svetlosti iščezava tama, tako se i sa pojavom života odgoni propadivost, te svima nastupa život, a propast nastupa onome ko propadivost izaziva."

Jasno je da čitav domostroj spasenja zavisi od toga da je Hristos Bog.

Искони бѣ слово, и слово бѣ у бога, и богъ бѣ слово

1 hour ago, Magdalena said:

Evo ti i prije i nakon tog stiha da ti bude jasnije:Otkrivenje 1,5 I od Isusa Krista, koji je svjedok vjerni, prvorođenac od mrtvih, i vladalac nad kraljevima zemaljskim. Njemu, koji nas je ljubio i otkupio nas od grijeha naših krvlju svojom;

Otkrivenje 1,6 I učinio nas kraljevstvom i svećenicima Bogu i Ocu svojemu: "Njemu slava i vlast u vijeke vjekova! Amen,

Otkrivenje 1,7 Eno, dolazi na oblacima, i gledat će ga svako oko, i oni, koji ga probodoše, naricat će nad njim sva plemena zemaljska. Da, Amen.

Otkrivenje 1,8 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, govori Gospodin Bog, koji jest, i koji bijaše, i koji će doći, Svemoćni.

Otkrivenje 1,9 Ja, Ivan, brat vas i dionik u nevolji i u kraljevstvu i strpljivosti u Kristu Isusu, bijah na otoku, koji se zove Patmos, zbog riječi Božje i zbog svjedočanstva Isusova.

Otkrivenje 1,10 Tada se zanesoh u dan Gospodnji, i začuh za sobom glas veliki kao trube,

Otkrivenje 1,11 Kako govori: "Što vidiš, napiši u knjigu i pošlji onima sedam crkava u Aziji: "u Efez, i u Smirnu, i u Pergam, i u Tijatiru, i u Sard, i u Filadelfiju, i u Laodiceju.

Otkrivenje 1,12 I okrenuh se, da vidim glas, koji mi je govorio; i okrenuvši se vidjeh sedam svijećnjaka zlatnih,

Otkrivenje 1,13 I usred sedam zlatnih svijećnjaka kao Sina čovječjega, obučena u dugačku haljinu, i opasana po prsima pojasom zlatnim.

Otkrivenje 1,14 A glava njegova i kosa bijela kao bijela vuna, kao snijeg; i oči njegove kao plamen ognjeni;

Otkrivenje 1,15 I noge njegove kao mjed, kad se rastopi u peći; i glas njegov kao šum voda mnogih;

Otkrivenje 1,16 I imao je u svojoj desnoj ruci sedam zvijezda, i iz usta njegovih izlazio mač oštar s obje strane; i lice njegovo kao što sunce sja u sili svojoj.

Otkrivenje 1,17 I kad Ka vidjeh, padoh k nogama njegovim kao mrtav. I metnu desnicu svoju na me govoreći: "Ne boj se, ja sam prvi i posljednji,

Otkrivenje 1,18 I živi: i bio sam mrtav, i evo živim u vijeke vjekova, i imam ključeve od smrti i podzemlja.

Otkrivenje 1,19 Napiši dakle, što si vidio, i što jest, i što ima da se zbude po tom.

5 hours ago, Magdalena said:

Evo ti i prije i nakon tog stiha da ti bude jasnije

Taj Cicolino koji još uvjek cica cicu zapravo misli da je odrastao i da "Alfa i Omega" nije isto sa "prvi i posljednji" iako su alfa i omega prvo i posljednje slovo.

Po njemu Otac može biti "prvi i posljednji" kao i "alfa i omega" dok Sin meže biti samo "prvi i posljednji".

Dakle imaš priliku da raspravljaš sa "velikim stručnjakom" pa se ti misli !

5 hours ago, Magdalena said:

Otkrivenje 1,8 Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, govori Gospodin Bog, koji jest, i koji bijaše, i koji će doći, Svemoćni.

"Dođi gospodine Isuse" neko reče...auuu Cicolinoa ...zaboravio je Oca pozvati....auuuuu !!! Riješite to u Otkrivenju...znaš kako se biblijski stihovi izmjenjuju, prekrajaju ! Tvoji to znaju...samo ih potakni !

On 26. 11. 2025. at 7:23, Magdalena said:

Ti fantaziraš. Duh Sveti je Svemogući ,Sveprisutan ,Bog ,kao i Otac i Sin :1. Ivanova 5,7 Jer su trojica, što svjedoče u nebu: "Otac, Riječ i Duh Sveti; i ova su trojica jedno,

Duh Sveti :

Izlazak 28,3 Govori ti sa svima ljudima vještim, koje sam napunio duha umjetničkoga, neka naprave Aronu haljine, da se može posvetiti i da mi služi kao svećenik.

Izaija 57,15 Jer ovako govori visoki, uzvišeni, koji vječno stoluje i zove se Svetac: "U visini, u svetištu stanujem, ali i kod poniznoga i skrušenoga, da nanovo oživim duh skrušenome i nanovo okrijepim srce slomljenome.

Izaija 63,10 Ali su oni bili nepokorni i žalostili sveti duh njegov. Tada im je on postao neprijatelj, i on je sam ratovao na njih.

Izaija 63,11 Onda se je narod njegov spomenuo starih vremena, Mojsija: "Gdje je onaj, koji je pastire stada svojega izveo iz vode Nila? Gdje je onaj, koji mu je dao u srce sveti duh svoj?

Daniel 4,8 Najposlije dođe preda me Daniel, koji se zove Beltešazar po imenu boga mojega, i u kojemu stanuje duh svetih bogova, i ja mu pripovjedih san:

Daniel 4,9 "Beltešazare, poglavare vračarima! Znam, da duh svetih bogova stanuje u tebi. Nijedna tajna nije tebi preteška. Kaži mi što znače viđenja mojega sna, koja sam vidio!

Daniel 4,18 Taj san usnio sam ja, kralj Nebukadnezar, a ti, Beltešazare, kaži što znači; jer ni jedan od mudraca u kraljevstvu mojemu nije mogao da mi kaže što znači. A ti to možeš, jer u tebi stanuje duh svetih bogova."

Daniel 5,11 Ima čovjek u mojemu kraljevstvu, u kojemu stanuje duh svetih bogova. Već pod vladom oca tvojega bili su našli u njega razboritost i upravo božansku mudrost. Kralj Nebukadnezar, otac tvoj, postavio ga je glavarom činovnicima, vračarima, Kaldejcima i gatarima - vlastiti otac tvoj, kralju,

Matej 3,11 Ja vas krstim samo vodom, da se obratite. A onaj, koji dolazi za mnom, moćniji je od mene. On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.

Marko 1,8 Ja sam vas krstio vodom, on će vas krstiti Duhom Svetim.

Marko 13,11 Kad vas onda povedu i stave pred sud, ne brinite se, što ćete govoriti; nego recite, što vam se da u onaj čas, jer nijeste vi, koji govorite, nego Duh Sveti.

Luka 1,35 Anđeo joj odgovori: "Duh Sveti doći će na tebe, i sila Svevišnjega osjenit će te. Zato će se i Sveto, što će se roditi od tebe, zvati Sin Božji.

Luka 2,25 Tada je bio u Jerusalemu čovjek po imenu Simeon. On je bio pravedan, koji se bojao Boga i čekao je utjehu Izraelovu, i Duh Sveti bio je u njemu.

Luka 2,26 Njemu je bio objavio Duh Sveti, da neće vidjeti smrti, dok ne vidi Pomazanika Gospodnjega.

Luka 3,16 A Ivan izjavi svima: "Ja vas krstim samo vodom. Ali dolazi jedan, koji je moćniji od mene. Ja nijesam dostojan odriješiti remena na obući njegovoj. On će vas krstiti Duhom Svetim i ognjem.

Luka 3,22 Duh Sveti siđe na njega u tjelesnom obliku kao golub. I viknu glas s neba: "Ti si moj ljubljeni Sin, koji mi se je dopao."

Luka 12,12 Jer u onaj čas Duh Sveti stavit će vam u usta prave riječi."

Ivan 1,33 Ja ga nijesam poznavao. Ali onaj, koji me je poslao, da krstim vodom, reče mi: "Na koga vidiš da silazi Duh i nad kim da lebdi, to je onaj, koji krsti Duhom Svetim.

Ivan 3,5 Isus odgovori: "Zaista, zaista kažem ti: ako se tko ponovo ne rodi vodom i Duhom (Svetim), ne može ući u kraljevstvo Božje.

Ivan 7,39 A ovo reče za Duha, kojega su imali primiti oni, koji vjeruju u njega, jer Duh Sveti nije još bio došao, jer se Isus nije bio još proslavio.

Ivan 14,26 A Utješitelj, Duh Sveti, kojega će Otac poslati u ime moje, on će vas naučiti svemu i napomenut će vam sve, što vam rekoh.

Djela apostolska 1,2 Do dana, kad je apostolima Duhom Svetim izabranima dao naloge i onda bio uzet u nebo.

Djela apostolska 1,5 Ivan je krstio vodom, a vi ćete za malo dana krstiti Duhom Svetim."

Djela apostolska 1,16 "Ljudi braćo, trebalo je da se ispuni Pismo, koje proreče Duh Sveti na usta Davidova za Judu, koji je bio vođa onima, što uhvatiše Isusa.

Djela apostolska 2,4 I napuniše se svi Duha Svetoga, i stadoše govoriti raznim jezicima, kao što im je Duh (Sveti) davao da govore.

Djela apostolska 4,25 Ti si Duhom Svetim na usta našega oca Davida, sluge svojega, rekao: 'Zašto se bune neznabošci, i narodi smišljaju prazne osnove?

Djela apostolska 5,32 Za to smo mi svjedoci i Duh Sveti, kojega Bog dade svima, koji se pokoravaju njemu."

Djela apostolska 8,18 A kad vidje Simon, da se Polaganjem ruku apostola dijeli Duh Sveti, donese im novaca

Djela apostolska 10,38 Kako je Bog pomazao Isusa iz Nazareta Duhom Svetim i silom, da je prolazio čineći dobro i iscjeljujući sve, koje je bio nadvladao đavao, jer je Bog bio s njim.

Djela apostolska 10,44 Dok je još govorio Petar ove riječi, siđe Duh Sveti na sve, koji su slušali riječ.

Djela apostolska 11,15 A kada ja počeh govoriti, siđe Duh Sveti na njih, kao i na nas u početku.

Djela apostolska 11,16 Onda se sjetih riječi Gospodinove, kako je govorio: 'Ivan je krstio vodom, a vi ćete se krstiti Duhom Svetim.'

Djela apostolska 13,2 A kad su oni služili Gospodinu i postili, reče Duh Sveti: "Odvojite mi Barnabu i Savla na djelo, na koje ih pozvah."

Djela apostolska 15,28 Jer nađe za dobro Duh Sveti i mi, da ne mećemo više nikakva tereta na vas osim ovoga potrebnoga:

Djela apostolska 16,6 A kad prođoše Frigiju i Galaciju, zabrani im Duh Sveti propovijedati riječ u Aziji.

Djela apostolska 19,2 I reče im: "Jeste li primili Duha Svetoga, kad ste postali vjernici?" A oni mu rekoše: "Nijesmo ni čuli, da ima Duh Sveti."

Djela apostolska 19,6 I kad Pavao položi ruke na njih, dođe Duh Sveti na njih, i govorili su jezicima i proricali.

Djela apostolska 20,23 Osim da mi Duh Sveti po svim gradovima svjedoči, da me u Jerusalemu čekaju okovi i nevolje.

Djela apostolska 20,28 Pazite na sebe i na sve stado, u kojem vas Duh Sveti postavi predstojnicima, da upravljate crkvom Božjom, koju je stekao krvlju svojom.

Djela apostolska 21,11 I došavši k nama uze pojas Pavlov, sveza sebi noge i ruke i reče: "Ovo govori Duh Sveti: Čovjeka, čiji je ovo pojas, ovako će svezati zidovi u Jerusalemu i predat će ga u ruke neznabošcima."

Djela apostolska 28,25 k kako su bili nesložni među sobom, stadoše se razilaziti, kad reče Pavao jednu riječ: "Dobro je rekao Duh Sveti preko proroka Izaije ocima vašim

Rimljanima 5,5 A nada se ne sramoti, jer se ljubav Božja izli u srca naša Duhom Svetim, koji je dat nama.

1. Korinćanima 6,11 I takvi ste bili neki; ali se opraste, ali se posvetiste, ali se opravdaste u imenu Gospodina našega Isusa Krista i u Duhu Boga našega.

Efežanima 1,13 U njemu se i vi, čuvši riječ istine, evanđelje spasenja svojega, i vjerovavši zapečatiste Svetim Duhom obećanja,

Efežanima 3,5 Koja se u drugim vremenima ne očitova sinovima čovječjim, kako se je sad otkrila svetim njegovim apostolima i prorocima u Duhu,

1. Solunjanima 5,23 A sam Bog mira neka vas posveti u punoj mjeri; neka se vaš duh, vaša duša i vaše tijelo posve bez prijekora sačuva za dolaska Gospodina našega Isusa Krista!

2. Timoteju 1,14 Lijepi poklad čuvaj Duhom Svetim, koji stanuje u nama!

Hebrejima 9,8 Ovim pokazuje Duh Sveti, da se još nije otvorio put u Svetinju nad svetinjama, dok prednji šator stoji;

Hebrejima 9,14 Koliko će više krv Krista, koji je Duhom Svetim samoga sebe prinio neokaljana Bogu, očistiti savjest našu od mrtvih djela, da služimo Bogu živomu!

Hebrejima 10,15 A svjedoči nam i Duh Sveti, jer izakako je rekao: "

2. Petrova 1,21 Jer nikad nije bilo proročanstvo javljeno po volji čovječjoj, nego su ponukani od Duha Svetoga govorili sveti Božji ljudi.

1. Ivanova 5,7 Jer su trojica, što svjedoče u nebu: "Otac, Riječ i Duh Sveti; i ova su trojica jedno,

Otkrivenje 21,10 I odvede me u duhu na goru veliku i visoku, i pokaza mi sveti grad Jerusalem, gdje silazi s neba

ŠTO JE ISUS REKAO SAMARITANKI?

DAKLE SVETI DUH JE BOŽJI DUH KRIŽ ISUSA KRISTA ILI KRIST U NAMA.

Otkrivenje 16:13 potvrđuje vjerodostojnost tko ili što je trojstvo.

1. Korinćanima 8:6 potvrđuje da imam jedan Bog i jedan Gospodin.

2. Otkrivenje 14:12 potvrđuje da trebamo imati vjeru Isusovu.

3. Isus govori apostolima u evanđelju : vjerujte u Boga i u mene. Ne kaže vjerujte u Boga, mene i Svetoga Duha ili u trojstvo ili trojedinog Boga.

4. Ivan 17:1-3 nas uči što je život vječni.

5. Jakob 2:19 kaže da ima jedan Bog.

6. 1. Korinćanima 15:24-28 govori da Isus nije ≈ Bog Svevišnji, što Jovan 3:16 kaže da je Isus Sin Boga Svevišnjega.

7. Otkrivenje 1:1 potvrđuje sve što sam kazala do sada. I NA KRAJU ĆU ZAPEČATITI SA Otkrivenje 3:12

6 hours ago, Ljubav said:

ŠTO JE ISUS REKAO SAMARITANKI?

DAKLE SVETI DUH JE BOŽJI DUH KRIŽ ISUSA KRISTA ILI KRIST U NAMA.

Otkrivenje 16:13 potvrđuje vjerodostojnost tko ili što je trojstvo.

1. Korinćanima 8:6 potvrđuje da imam jedan Bog i jedan Gospodin.

2. Otkrivenje 14:12 potvrđuje da trebamo imati vjeru Isusovu.

3. Isus govori apostolima u evanđelju : vjerujte u Boga i u mene. Ne kaže vjerujte u Boga, mene i Svetoga Duha ili u trojstvo ili trojedinog Boga.

4. Ivan 17:1-3 nas uči što je život vječni.

5. Jakob 2:19 kaže da ima jedan Bog.

6. 1. Korinćanima 15:24-28 govori da Isus nije ≈ Bog Svevišnji, što Jovan 3:16 kaže da je Isus Sin Boga Svevišnjega.

7. Otkrivenje 1:1 potvrđuje sve što sam kazala do sada. I NA KRAJU ĆU ZAPEČATITI SA Otkrivenje 3:12

U Otkrivenje 3,10 Budući da si očuvao moju riječ o postojanosti, i ja ću očuvati tebe od časa kušnje koji ima doći na sav svijet da se iskušaju svi pozemljari.

Otkrivenje 3,11 Dolazim ubrzo. Čvrsto drži što imaš da ti nitko ne ugrabi vijenca"

Tko govori ove recenice? Čija riječ se spominje ,jeli Biblija Bozja riječ ? Zasto Isus Krist govori "jer si moju riječ očuvao? Tko dolazi ubrzo i zašto? Zasto Isus Krist mora doci i zasto ce mu se pokloniti svako koljeno? A Biblija nam kaže ,Bog nam kaze :"nemoj imati drugih bogova uz Mene ,ne klanjaj im se,niti im sluzi" ? A na drugim mjestima pise svako koljeno ce se pokloniti Isusu Kristu kad bude Došao? Sta nas Bog to laže? Ne laže Bog ,nego ti slabo učiš Njegovu riječ.

Biblija se tako ne tumači ,jer da se tako tumaci onda bi za svaki redak Biblije bilo drugo znacenje i ispala bi zbrka kao sto i jest. Kad proucavas u Bibliji jeli Isus Krist Bog onda moras uzeti sve retke gdje se Isus Krist spominje ,kad govori ,zasto ,kome ,kako ,a iznad svega moras znati da Isus Krist ne laze jer nema grijeha, kao čovjek . Pa mi odgovori sto snači "Ja jesam ", " Prije nego što Abraham bi ,Ja jesam" ,je li te iste riječi koristio Jahve u Starom Zavjetu? "Ja iOtac ,jedno smo" ,molim tumačenje ? Jeli Isus Krist ,Riječ u stihu "Riječ je tjelom postala "? Pa kad stavis ove rijeci koje je Isus Krist govorio u redke iz kojih su izvuceni i ne samo u njh nego i u one prije i poslije tih redaka ,onda ces imati cijelinu. Jer Krist nije razdjeljen ,cijelina je. Povrsno citanje Biblije i uzimanje kljucnih stihova i ici njih tumaciti bez da si uzeo cijeli kontekst u obzir dovodi do ovakvih tvrdnji kojima ti "zakucavaš" . Pazi da ne zakucas sama sebe.

Edited by Magdalena

• Autor
  • Spirit Junkie
On 13. 12. 2025. at 21:53, Magdalena said:

A zašto mislite da će samo Isus doći na oblacima, zar ne bi mogao i Otac biti iza negdje?

Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!

50 minutes ago, καιnos said:

A zašto mislite da će samo Isus doći na oblacima, zar ne bi mogao i Otac biti iza negdje?

To sam danas tebi objašnjavao kako se Otac i Jaganjac pretapaju u jedno pa Ivan na kraju Otkrivenja kaže "Dođi Isuse". Sin u Jeruzalemu i na zemlji od tada postaje Bog Silni i Otac vječni kako je Izaija za njega prorokovao. Ne kaže li Isus u Otkrivenju kad dođe da će imati "ime noovo" ?

Edited by Slap

Gost
Odgovori na temu

Nedavno pregledavanje 0

• No registered users viewing this page.
Background Picker
Customize Layout

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.