Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

KršćanskiChat

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Milioni ili Isus?

Featured Replies

• Spirit Junkie

Pretpostvljam da ste svi na forumu vjernici, i da vjerujetu u Isusa kao Sina Božjega. Ako bi vam neko ponudio milione dolara - biste li se zbog tog novca odrekli Isusa?  

image.png

Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!

Dragi pajdaši, jedan sin je još u dugovima, drugi je tek "uletio" u kredit za jeftiniju kuću. Sad ju treba sređivati...Trebalo bi barem 25-30 tisuća eura da se obojica oslobode muke. I ja sam kratak s eurima, Pa tko nije!!!  Ali uvijek nekako izađem na kraj. Zanimljivo da i sinovi nekako izađu na kraj. Poznajući obojicu, pa snahe i unučad, da imam taj novac i riješim ih tih dugova, što bih zapravo učinio?

A što bih učinio sebi? Da imam barem 300 eura mjesečno više, ma posve dovoljno, da ne moram po trgovinama tražiti akcije(sniženja). Isto vrijedi i za sinove... Razumije se, prestali bi se boriti, ne bi se više trudili oko kuća, zbog djece (unučadi, moje dakako), a ja? Zar bih sve četiri u zrak? Zar ljenčariti, ne briniti ni za šta, sve imati na "tacni"? Ne mogu zamisliti takav život. Ni svoj, ni njihov.

A da bi me Bog na neki način mogao NAKNADNO nagraditi kao ovog čovjeka, pitam vas - a za što da me "nagradi"? Ljudi Božji, pa nema tog novca zbog kojeg bi itko prodao svoju dušu...Barem tako mislim. Ako ima, jadna ta duša. I do da zbog 10, 20, možda 30 godina života na Zemlji da se odrekne vječnoga? Brrrr....

Zbilja mi je čudno pitanje...Pomisao na vječnost bi svakome trebala biti PRVA u slučaju barem sličnih dilema. U svakom slučaju lijepo svjedočenje, ali meni nije bilo potrebno.

Bog blagoslovio sve koji rezoniraju drugačije - na svoju štetu i propast!

• 7 months later...
On 20. 03. 2024. at 19:28, καιnos said:

Ako bi vam neko ponudio milione dolara - biste li se zbog tog novca odrekli Isusa? 

mnogi su se i za manje ODREKLI Boga Jedinoga Oca YHVH
a BEZ NJEGA - nema spasa nikome

TKO je spasio mrtvoga SINA G Yehoshuu?
Bog Jedini Otac YHVH - JEDINI VRHOVNI Spasitelj

1. Samuelova 10,19
A vi ste danas odbacili svoga Boga, onoga koji vas je izbavljao od svih vaših zala i svih vaših nevolja i rekli ste mu: Ne, nego postavi kralja nad nama! Zato sada stanite pred Jahvom po svojim plemenima i rodovima.`

Gost
Odgvori na temu

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.