Posted February 2Feb 2 Gdje će Ješua doći u svom drugom dolasku, u Ameriku kod vas ili u Izrael?Jeste li ušli u novi savez ili čekate Ješuin dolazak?Jeste li vi Božji narod, jeste li Židovi doseljeni u Ameriku?Gdje je u bibliji predskazano vaš pokret?Zašto u svijet šaljete nezrelu djecu da propovjedaju? Edited February 2Feb 2 by Slap
February 2Feb 2 15 hours ago, Slap said:Gdje će Ješua doći u svom drugom dolasku, u Ameriku kod vas ili u Izrael?Jeste li ušli u novi savez ili čekate Ješuin dolazak?Jeste li vi Božji narod, jeste li Židovi doseljeni u Ameriku?Gdje je u bibliji predskazano vaš pokret?Zašto u svijet šaljete nezrelu djecu da propovjedaju?Pitanje: Gdje će Ješua doći u svom drugom dolasku, u Ameriku kod vas ili u Izrael?Odgovor: Isus će se prvo javiti svojoj crkvi, pa onda izgubljenim plemenima Izraela, pa onda Judi, pa onda svim ostlim narodima.Pitanje: Jeste li ušli u novi savez ili čekate Ješuin dolazak?Odgovor: Mi verujemo u obnovu svega, što znači da je Bog ponovo obajavio i vratio novi i večni savez. Krštenjem i primanjem Dara Duha svetoga sklapamo savez sa Bogom , preko Isusa Hrista.Pitanje: Jeste li vi Božji narod, jeste li Židovi doseljeni u Ameriku?Odgovor: Crkva Isusa Hrista je dao sabiranja Izraela, jer svako ko se priljuči crkvi dobija patriarški blagoslov u kome mu je objavljeno kom Izrelskom plemenu pripada, a ako nije diraktan potomak Izraela, on bude adoptiran u jedno Izraelsko pleme, sa svim pravima i blagoslovima. Crkva Isus Hrista svetaca poslednjih dana šalje misionare širom sveta da sakupljaju izabrane i sakupljaju Izrael. "Vratiću ih u zemlju njihovu koju sam dao njihovim praočevima. ‘Poslaću mnogo ribara’, govori Gospod, ‘koji će ih loviti. Zatim ću poslati mnogo lovaca koji će ih loviti po svim gorama i po svim bregovima i po svim kamenim vrletima. Jer su moje oči na svim njihovim putevima." (Jeremija 16:14-21)Pitanje: Gdje je u bibliji predskazano vaš pokret?Odgovor: Biblija pominje sabiranje Izraela, i obnovu svega:"Njega (Isusa) treba da nebo pridrži do vremena obnove svega što obeća Bog ustima proroka svojih odveka." (Dela Ap 3:21)Kao i dolazak anđela koji će doneti večno Jevanđelje:"I videh drugog anđela gde leti posred neba, koji imaše večno jevanđelje da objavi onima koji žive na zemlji, i svakom plemenu, i jeziku i kolenu i narodu." (Otkr 14 06)Predkazana je pojava Mormonove knjige knjige:"Ti, sine čovečji, uzmi jedno drvo, i napiši na njemu: Judi i sinovima Izrailjevim, drugovima njegovim. Pa onda uzmi drugo drvo, i na njemu napiši: Josifu drvo Jefremovo i svega doma Izrailjevog, drugova njegovih. I sastavi ih jedno s drugim da budu kao jedno u tvojoj ruci. I kad ti kažu sinovi tvog naroda govoreći: Hoćeš li nam kazati šta ti je to? Reci im: Ovako veli Gospod Gospod: Evo, ja ću uzeti drvo Josifovo, što je u Jefremovoj ruci, i plemena Izrailjevih, drugova njegovih, i sastaviću ga s drvetom Judinim, i načiniću od njih jedno drvo, i biće jedno u mojoj ruci." (Jezekilja 37:16-20)Drvo Judino = BiblijaDrvo Josifovo = Mormonova knjigaDa budu jedno u tvojoj ruci. „Lebanon će se pretvoriti u voćnjak, i voćnjak će postati poput šume""Zar se Lebanon neće uskoro pretvoriti u voćnjak, i zar voćnjak neće postati poput šume? Tog dana gluvi će čuti reči iz knjige, a iz mraka i tame progledaće oči slepih." (Isaja 29:17-18) Šta je Lebanom i da li je postao voćnjak i šuma? I koja je to knjiga koja će se pojaviti u to vreme?Počevši od 1900. godine, Izraelci su posadili više od 100 miliona stabala u Izraelu. Daljim istraživanjem, saznajemo da je više od 250 miliona stabala zasađeno od 1901. godine.' Tako je Izrael (i deo Lebanona) postao šuma, kao što je Isaija prorekao, a to se desilo u danima kada se pojavila Mormonova knjiga. "Dok se na nas ne izlije duh s visine, pa će se pustinja pretvoriti u voćnjak, a voćnjak će biti kao šuma." (Isaija 32:15)Pitanje: Zašto u svijet šaljete nezrelu djecu da propovjedaju?Odgovor: Prvo se tu ne radi o deci nego o punletnim mladićima. Ta nezrela deca su nosioci sveštenstva i tako Božje vlasti i autoriteta, ali mi nemamo samo punoletne mladiće koji idu na misiju, nego i starije bračne parove.
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje