Posted December 12, 2024Dec 12 Zapadne struje su u potpunosti preuzele glazbeni izričaj u duhovnoj glazbi na ovim prostorima. Da li netko to primjećuje?
December 12, 2024Dec 12 Znam na što misliš, svugdje se osjeća američki, ili ti zapadni izričaj. Npr. nešto autohtono bi bilo ovako nešto
December 12, 2024Dec 12 Autor Iskreno nemam ništa protiv niti jednog glazbenog pravca u duhovnoj glazbi ali vjerujem da bi više ljudi privuklo Kristu da se slavi na našem narodnom glazbenom izričaju. Ovako samo određene skupine kao da forsiraju taj američki zapadni zvuk.Ovo mi je recimo prekrasno i toliko me dira;
December 12, 2024Dec 12 Autor Glazbenik sam i nešto snimam o objavljujem na Facebooku i YouTubeu i vidim u duhu potrebu za iskonskim narodnim zvukom i slavljenjem na nama potpuno prirodan način. Čak sam i sam zabrijao u taj američki zapadni zvuk ali duh me opominje da se vratim našim korijenima.
December 12, 2024Dec 12 Spirit Junkie Just now, hvalatigospodine said:Glazbenik sam i nešto snimam o objavljujem na Facebooku i YouTubeu i vidim u duhu potrebu za iskonskim narodnim zvukom i slavljenjem na nama potpuno prirodan način.I jesi snismo nešto novo, ako da, zalijepi nam linkove ovdje.
December 12, 2024Dec 12 Autor Hvala, nešto sam sam radio na tu temu u hebrejskom narodnom izričaju pa poslušajte; Edited December 12, 2024Dec 12 by hvalatigospodine
December 12, 2024Dec 12 Spirit Junkie Super, vidim da ti dobro ide pravljenje glazbe. Možda bi trebao naći i etno ženske glasove i napraviti par pjesama.
December 12, 2024Dec 12 12 minutes ago, hvalatigospodine said:Hvala, nešto sam sam radio na tu temu u hebrejskom narodnom izričaju pa poslušajte;Super muzika, samo tako nastavi dalje, nije samo hebrejski narodni izričaj, ima tu i balkanizma.
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje