Jump to content

Featured Replies

Posted

Nekoliko puta već sam ovdje pisao o temama porijekla Ješue,istorijata Božjeg,Trojstva o tako dalje a danas cu pričati o temi za koju sam iskreno ŽUDIO da je saznam.

Današnja Tema je: KO JE ANTIHRIST KOJI TREBA DA DODJE I POVEDE SVIJET PROTIV BOGA IMENOM I PREZIMENOM? Pošto živimo u poslednja vremena(trenutno živimo u vrijeme Ezekiela pred sami početak bitke Goga iz Magoga protiv Izraela a to je današnja Turska u tandemu sa Iranom,ali to nije tema)za mene je nedopustivo da ne znam Antihrista imenom i prezimenom jer Bog je u Amosu 3:7 rekao sledeće:

Zaista,Bog ništa ne čini ne otkrivsi tajne slugama svojim prorocima. Toliko sam stvari čitao da shvatim ko je antihrist nisam mogao da shvatim,čak sam znao i sanjati njegov fizički oblik ali ne i vidjeti mu lice.

ALI SAD ZNAM KO JE ON!

Antihrist prorecen iz Biblije prije 2000 godina koji će doći,covjek bezakonja koji će se uzvisiti iznad svega što se zove Bog ili sin pogibli je JOVAN PAVLE DRUGI! Ponoviću.

ANTIHRIST JE JOVAN PAVLE DRUGI! E sada cu vam reci kako sam shvatio da je on taj moćni covjek bezakonja,kada će doći i kako i šta će uraditi. Uzeću stih iz Otkrivenja 17:8 gdje kaže: Zver koju si video BEŠE I NIJE,i izići će iz BEZDANA i otići u propast,i udivice se svi koji žive na zemlji,kojima imena nisu napisana u knjizi života od postanja svijeta kad vide zver koja BEŠE I NIJE, i DOCI CE OPET. I sada cu vam dati još jedan stih iz Otkrivenja 17:11 gdje kaže I zver koja BEŠE I NIJE, I ona je OSMI,i jeste OD SEDMORICE,i u propast ide. Dva PERFEKTNA stiha da vam objasnim zašto je on taj Antihrist. E ovako,riječi koje sam podebljao velikim slovima su ključ.

To su riječi BEZDAN,BEŠE I NIJE,ON JE OSMI,JESTE OD SEDMORICE I DOCI CE OPET. Od osnivanja drzave Vatikan 1929 godine na čelu je bilo 8 papa. Ja cu se baviti poslednjom trojicom samo ovdje. Šesti papa po redu je bio Jovan Pavle Drugi. Na vlast je došao sa 58 godina. Kada saberemo 5+8 dobijemo broj 13. Bio je na čelu papskom 26 godina I 5 mjeseci. Kada saberemo 2+6+5 dobijemo opet 13 U 85 godini umire,5+8 opet 13. Sahranjen je 02.04.2005 godine,2+4+2+5=13.

Vrijeme njegove smrti je bilo 21:37,u prevodu 2+1+3+7,I OPET 13!. JEDINI je od svih papa nosio TIJARU na glavi koja je imala natpis VICARIUS FILLI DEI što znači ZAMJENIK BOZJEG SINA. A kada tu riječ izvedemo po LATINSKIM brojevima dobijemo 666. Sedmi papa je Benedikt a sadašnji osmi je Papa Franjo.

Međutim, PRAVI OSMI JE JOVAN PAVLE. U prevodu,Jovan Pavle Drugi nije umro ali će izvesti NEVIĐENU IMITACIJU VASKRSENJA u 2027 godini kada se dogodi katastrofa na zemlji i Bog pusti megazemljotres na ovaj svijet kakav nije bio još od NOJEVA POTOPA i pogine 3 milijarde ljudi.

On sve vrijeme čeka tu Božju opomenu gdje će se putem prirodne katastrofe na nebu POJAVITI U SLAVI KAKVU LJUDSKO OKO NIJE VIDJELO. Dakle, zver koja bese I nije je Jovan Pavle koji je bio pa je umro,ali nije umro nego samo čeka,zato kaže biblija I DOCI CE OPET. Takođe kaže i da je on OD SEDMORICE ALI DA JE OSMI,i to je u prevodu tako. Šesti je bio po redu,a KADA SE VRATI BIĆE PRAVI OSMI! Takođe kaže Otkrivenje da izlazi iz Bezdana,odnosno groba,tj izvesce neviđenu imitaciju vaskrsenja.

ETO GA LJUDI,ja znam ko je on i odlučio sam to podijeliti sa vama. Nadam se da sam vam pomogao.

Mir i Blagodat od Oca i Sina vam želim.

Napravite račun ili se prijavite za komentiranje