Posted October 24, 2024Oct 24 Spirit Junkie Matej 28:18-20 SHPShareTada im je Isus prišao i rekao: »Dana mi je sva vlast na Nebu i na Zemlji. Zato idite i učinite sve narode mojim učenicima, krsteći ih u ime Oca, Sina i Svetog Duha i učite ih da vrše sve što sam vam zapovjedio. Ja sam s vama uvijek, sve do svršetka svijeta.«Da li je ova zapovijed od Isusa Krista dana samo apostolima, ili se to odnosi i na nas kršćane. Koju metodu vi imate da pridobijete ljude za Krista?
October 26, 2024Oct 26 On 24. 10. 2024. at 15:49, καιnos said:Dana mi je sva vlast na Nebu i na Zemlji. MATEJ 28,18 Isus im pristupi i prozbori:"DANA MI JE SVA VLAST NA NEBU I NA ZEMLJI!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,TKO je TAJ – Koji je IMAO SVU vlast,a onda je DAO nešto od Svoje vlasti,SINU G Yehoshui?TAJ je Jedini Bog Otac – YHVH!!!Da li SINU od Boga Jedinoga Oca YHVH,G Yehoshui – dana baš SVA VLAST?------------------------------------- MATEJ 20,23 A on im reče: "Čašu ćete moju doduše piti, ali sjesti meni zdesna ili slijeva –TO NISAM JA VLASTAN DATI,to je onih kojima je pripravio moj OTAC.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Sam SIN G Yehoshua jasno kažeda NEMA baš SVU VLAST.------------------------------------- MARKO 10,40 ali sjesti meni zdesna ili slijevaNISAM JA VLASTAN DATI –to je onih kojima je pripravljeno.=========================1. KORINĆANIMA 15,24 potom - svršetak, KAD PREDA KRALJEVSTVO BOGU I OCU,pošto obeskrijepi svako Vrhovništvo, svaku Vlast i Silu.,,,,,,,,,,,,,,,,,,SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH - G Yehoshua, mora predati kraljevstvo svome Bogu Jedinom Ocu YHVH.SIN G Yehoshua nije Bog – jer predaje dobiveno Bogu Jedinom Ocu Jahvi.SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH - nije Otac – jer predaje sve Ocu Bogu Jedinom Jahvi.---------------1. KORINĆANIMA 15,25 Doista, on treba da kraljuje dok ne podloži sve neprijatelje pod noge svoje.,,,,,,,,,,,,,,,,,SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH - G Yehoshua,mora podložiti svoje neprijatelje pod noge svoje.SIN G Yehoshua je Sluga svome i našemu Bogu i Ocu YHVH,i vrši Volju od svoga Boga Jedinoga Oca YHVH.Neprijatelji SINA G Yehoshue su i neprijatelji od Boga Oca YHVH.Neprijatelji su svi oni kojima Bog NIJE Jedini Bog Otac YHVH.---------------1. KORINĆANIMA 15,26 Kao posljednji neprijatelj bit će obeskrijepljena Smrt,,,,,,,,,,,,,,,,,, Nestati će SMRTI. Neće više nitko umirati.Postojat će samo VJEČNOST.Vječnost za manje od 1/3 ljudi - kojima je Bog - Otac YHVH -Vječnost u Raju.Vječnost za više od 2/3 ljudi - kojima Bog NIJE - Otac YHVH -u Vječnoj MUCI Vječnog Ognjenog Jezera.--------------1. KORINĆANIMA 15,27 jer sve podloži nogama njegovim.,,,,,,,,,,,,,,,Bog Jedini Otac YHVH je SVE podložio svome SINU G Yehoshui.------------1. KORINĆANIMA 15,27 A kad veli: SVE JE PODLOŽENO,jasno - SVE OSIM ONOGA KOJI MU JE SVE PODLOŽIO.,,,,,,,,,,,,,TKO je TAJ - Koji je sve podložio SINU G Yehoshui? TAJ je njegov Bog Jedini Otac Jahve.Bog Jedini Otac YHVH – NEĆE se podložiti Sinu!SIN se podlaže OCU Bogu Jedinome YHVH, jer SIN nije BOG.BOG se ne podlaže BOGU, jer Bog je samo JEDAN - Otac YHVH.-------------1. KORINĆANIMA 15,28 I Kad Mu Sve Bude Podloženo,,,,,,,,,,,,,,,I kad SINU od Boga Jedinoga Oca YHVH - G Yehoshui,njegov Bog Jedini Otac Jahve sve podloži------------1. KORINĆANIMA 15,28 tada će se i on sam, Sin, podložiti Onomu,,,,,,,,,,,,,,SIN od Boga Jedioga Oca YHVH - G Yehoshua,će se sam podložiti Bogu Jedinom Ocu Jahvi,jer SIN G Yehoshua nije Bog,jer je Bog SAMO Jedan - Otac YHVH.-----------1. KORINĆANIMA 15,28 koji je njemu sve podložio,,,,,,,,,,,,,,Bog Jedini Otac YHVH je sve sinu podložio.-------------1. KORINĆANIMA 15,28 da Bog bude sve u svemu.,,,,,,,,,,,,,,,Bog Jedini Otac YHVH će biti u svemu duhom i vlašću i voljom svojom.
October 26, 2024Oct 26 Autor Spirit Junkie Ova tema nije o božanstvu i krštenju. Ovdje se radi o Misiji. Pitanje je - Koju metodu vi imate da pridobijete ljude za Krista?
October 27, 2024Oct 27 19 hours ago, καιnos said:Ova tema nije o božanstvu i krštenju. Ovdje se radi o Misiji. pa ja sam ti odgovorio samo po onome što si baš ti daoako to što si ti dao - nema veze sa MISIJOM - onda sam i ja fulo—————19 hours ago, καιnos said:Koju metodu vi imate da pridobijete ljude za Krista?pitanje je krivo usmjeravajuće postavljenozato je ljude treba pridobiti ZA BOGA JEDINOGA OCA YHVHpreko posrednika - čovjeka - SINA G Yehoshuemoja metoda je - reč svoje svjedočanstvobez uvjeravanjaako ti je dato - prihvati istinuako nije - niti nećeALIsa krivo vjercima i lažnjacimaupuštam se u više putne opomenei dokazivanjamakar piše i - nakon 2-3 puta - ostavi gasam sebe je osudio
November 22, 2024Nov 22 Tada im je Isus prišao i rekao: »Dana mi je sva vlast na Nebu i na Zemlji. Zato idite i učinite sve narode mojim učenicima, krsteći ih u ime Oca, Sina i Svetog Duha i učite ih da vrše sve što sam vam zapovjedio. Ja sam s vama uvijek, sve do svršetka svijeta.«U kontekstu kome Isus govori?Da li se to ispunilo?Ako nije zašto nije?
November 23, 2024Nov 23 Autor Spirit Junkie 8 hours ago, biblijska kršćanka said:U kontekstu kome Isus govori?Isus govori učenicima. Gledao sam jedan film o Isusu i kad se on uznosi na nebo i izgovara ove riječi - učenici se ne vraćaju svi natrag u Jeruzalem, nego su svi otišli u različitim pravcima. Iako se to nije dogodilo tako, film nam želi dočarati Isusovu misiju. Iz povijesnih izvora znamo gdje su i kako završili njegovi učenici. Toma je npr. stigao čak u Indiju.8 hours ago, biblijska kršćanka said:Da li se to ispunilo?Ako nije zašto nije?Pa piše “sve do svršetka svijeta” - Evanđelje će se propovijedati sve dok Isus ponovo ne dođe - tačnije do onog trenutka kada se Sv. Duh povuče sa zemlje jer Amos veli doći će glad na zemlju, ne za kruhom i vodom nego za slušanjem Božije riječi. Biblija će i dalje biti tu na papiru, ali nema više Duha koji će nam je tumačiti i djelovati na ljude da prihvate istu.
Napravite račun ili se prijavite za komentiranje