Jump to content

Featured Replies

Pretpostvljam da ste svi na forumu vjernici, i da vjerujetu u Isusa kao Sina Božjega. Ako bi vam neko ponudio milione dolara - biste li se zbog tog novca odrekli Isusa?  

image.png

https://krscanski.chat/index.php?/topic/155-milioni-ili-isus/

Dragi pajdaši, jedan sin je još u dugovima, drugi je tek "uletio" u kredit za jeftiniju kuću. Sad ju treba sređivati...Trebalo bi barem 25-30 tisuća eura da se obojica oslobode muke. I ja sam kratak s eurima, Pa tko nije!!!  Ali uvijek nekako izađem na kraj. Zanimljivo da i sinovi nekako izađu na kraj. Poznajući obojicu, pa snahe i unučad, da imam taj novac i riješim ih tih dugova, što bih zapravo učinio?

A što bih učinio sebi? Da imam barem 300 eura mjesečno više, ma posve dovoljno, da ne moram po trgovinama tražiti akcije(sniženja). Isto vrijedi i za sinove... Razumije se, prestali bi se boriti, ne bi se više trudili oko kuća, zbog djece (unučadi, moje dakako), a ja? Zar bih sve četiri u zrak? Zar ljenčariti, ne briniti ni za šta, sve imati na "tacni"? Ne mogu zamisliti takav život. Ni svoj, ni njihov.

A da bi me Bog na neki način mogao NAKNADNO nagraditi kao ovog čovjeka, pitam vas - a za što da me "nagradi"? Ljudi Božji, pa nema tog novca zbog kojeg bi itko prodao svoju dušu...Barem tako mislim. Ako ima, jadna ta duša. I do da zbog 10, 20, možda 30 godina života na Zemlji da se odrekne vječnoga? Brrrr....

Zbilja mi je čudno pitanje...Pomisao na vječnost bi svakome trebala biti PRVA u slučaju barem sličnih dilema. U svakom slučaju lijepo svjedočenje, ali meni nije bilo potrebno.

Bog blagoslovio sve koji rezoniraju drugačije - na svoju štetu i propast!

• 7 months later...
On 20. 03. 2024. at 19:28, καιnos said:

Ako bi vam neko ponudio milione dolara - biste li se zbog tog novca odrekli Isusa? 

mnogi su se i za manje ODREKLI Boga Jedinoga Oca YHVH
a BEZ NJEGA - nema spasa nikome

TKO je spasio mrtvoga SINA G Yehoshuu?
Bog Jedini Otac YHVH - JEDINI VRHOVNI Spasitelj

1. Samuelova 10,19
A vi ste danas odbacili svoga Boga, onoga koji vas je izbavljao od svih vaših zala i svih vaših nevolja i rekli ste mu: Ne, nego postavi kralja nad nama! Zato sada stanite pred Jahvom po svojim plemenima i rodovima.`