Jump to content

Featured Replies

Posted

Tema je zanimljiva i želim ovdje copi-paste staviti jedan tekst iz svoje radnje knjige. Još nisma upoznao ovaj forum u smislu da li se slike mogu stavljati. Slike vanzemaljaca koje sam si izdvojio u knjizi odnose se na prikaze Drveta života i "Davidove zvijezde u raznim varijantama.

EVO TEKSTA ....

Dopustio sam si da budem malo i „neozbiljan“ u ovom radu ;  uz prethodne slike  stavio sam i četiri  primjera slikarije „u žitu“ koje se pojavljuju širom svijeta a koje očito izvodi vanzemaljska inteligencija. Nitko još nije razotkrio skupine „šaljivaca“ koji po cijelom svijetu u jednoj noći već stotinama godina a posebno zadnjih 40 godina prave veličanstvene i složene slikarije i to bez grešaka. Slikarije su često tako složene (ove tri gore su jednostavne) da bi ih trebalo danima praviti u žitu i to po dnevnom svjetlu, kontrolom iz zraka i još bi bilo grešaka. Niko još nije pronašao slike sa greškama inače bi se hvalio. Osim toga skupina „šaljivaca“ bi trebala imati mnoge javne vježbovne radnje za uspjeh svojih brzih “noćnih” slikarija. Naime neki piloti koji danju više puta pređu avionom neke relacije utvrdili su da su neke “slikarije” nastale i danju i to u veoma kratkom vremenu jer su isto zamjetili prilikom povrataka. Vanzemaljska skupina „šaljivaca“ u svojim porukama „u žitu“uveliko koristi i motive simbola

Drveta života u raznim aspektima (slike 56, 57), nadalje „cvijet života“ (slika 58) i prikaz sustava sedam čakri na čovjekovom drvetu života (slika 56), istovjetna slici 30). Sa nizom simbola Drveta života i sedmo-strukturalnog Duha Svetog ovdje sam dokazao da su mnogi civilizacijski narodi poznavali Drvo Života i Duha Svetog te za Njega koristili iste ili slične simbole. I ne samo oni već i vanzemaljci nam sa svojim porukama „u žitu“ objavljuju iste simbole i poruke. Reklo bi se; „Istina će uvijek rađati svoje svjedoke“. Od jedne činjenice u vezi toga se naježim;  ljudi su prije više cijenili simbole i razumjeli ih nego današnji čovjek.

Idem malo analizirati samo prvu sliku 54 „u žitu“ koja prikazuje Drvo Života prije pada u grijeh (nasuprot slici 57 „u žitu“). Ista slika je identična mojoj slici 53 s razlikom da je navedena slika sa potpunijom informacijom od moje jer se prikazjuje i energetika ili kružno strujanje energija između centralnog Kristovog duha i šest perifernih Očevih duhova, s time da u navedenoj slici imamo i proširenu informaciju u skladu sa mojom slikom 53 gdje se vidi i nazire da između svakog centralnog kruga i perifernog imamo kružni tok energije ili „osmicu“. A to se u biti i događa kao što sam ja i komentirao moje slike 52 i 53 da su različite ali nose uveliko isti informacijski sadržaj. Dodao bih i jednu informaciju  vezanu uz sliku 54 , a koju u svom radu nisam niti spominjao; vidi se da je središnji  krug veći u odnosu na periferne krugove. Naime negdje sam možda spomenuo da je središnji Kristov duh u Duhu Svetom pojedinačno veći i jači od pojedinačnih Očevih duhova jer je taj duh/krug centar akumulacije i distribucije duhovne energije Duha Svetog pošto je centar i sve struji prema njemu i iz njega. Otac je zbirno „jači“ a Sin je pojedinačno jači među šest okolnih duhova Duha Svetog u onom trenutku kad svi Očevi duhovi centralnom duhu predaju svoju energiju. Prisjetite se mog objašnjenja o “disanju” Duha Svetog.

image.png.1bf8399ad3ca0208ad4bf1ca9e0535a2.png

slika 54

image.png.7198439a0be40303f7ad818b2f21297e.png

slika 57

image.png

image.png

Edited by Slap

• Slap changed the title to Slikarije u "žitu širom" svijeta od vanzemaljske inteligencije ...
  • Autor

Gore u prvom postu sam pometao 5 slika ali su nestale....ne da mi se više gnjaviti....