Jump to content

Featured Replies

Posted

Bok svima

danas sam saznao za ovaj chat putem forumhr i drago mi je što sam tu.

Ovdje sam jer želim naučiti što više o Kršćanstvu, Isusu, Bibliji itd., želim naučiti braniti (i širiti) vjeru koristeći valjane argumente.

Počeo sam čitati Bibliju prije nešto manje od godinu dana i trenutno ju završavam, pratim razne propovjednike koji su ujedno i kršćanski influenceri.

Ne pripadam niti jednoj denominaciji ili organizaciji. 

LP svima

On 18. 02. 2024. at 20:11, tankavest said:

Ovdje sam jer želim naučiti što više o Kršćanstvu, Isusu, Bibliji itd., želim naučiti braniti (i širiti) vjeru koristeći valjane argumente.

Ako mi dozvolis , hteo bih ti ukazati na cinjenicu da je najbitnije naucitikako da zivis hriscanstvo jer je upravo to i najjaci argumenat ZA ili PROTIV samog hriscanstva !!!

Najlakse je propovedati Hrista svojim licnim zivotom a kad nesto realno zivis onda ti veoma lako/jednoistavno ga iznositi drugima na bilo koji nacin,ukljucujuci i ovakve forumeske diskusije.

Počeo sam čitati Bibliju prije nešto manje od godinu dana i trenutno ju završavam, pratim razne propovjednike koji su ujedno i kršćanski influenceri.

Fokusiraj se na samu Bibliju a ne toliko na youtube propovednike.

Ne pripadam niti jednoj denominaciji ili organizaciji. 

LP svima

Po meni ovo ti ne stoji jer se jasno vidi da pripadas Bozjoj organizaciji - tamo su svi koji su zainteresovani za Boga !!! 

• Autor

Hvala na odgovoru robivek, uistinu se slažem. Najbolji način da propovjedamo Krista je da se trudimo živiti baš kao i on, što bolje moguće. Svaki novi dan je nova bitka i novi izazov, ali se svaka ta bitka i izazov da prebroditi uz Njega.